nepočúvam výlučne jeden žáner, a celkovo ten postoj ľudí, ktorí počúvajú výlučne len metal/rap/a.t.ď. a všetko ostatné nazývajú sračkami mi príde trápny a pózerský -.-
Black Sun Empire, Noisia, The Upbeats, Calyx & TeeBee, Zeds Dead, NeurofunkGrid, Calibre, Eliphino, Tori Amos, FatBoy Slim, Receptor, The Chemical Brothers, Effect, BiometriX, Bong-Ra, 16bit, Diode, Burial, Florence + The Machine, Depeche Mode, XIII Stoleti, The Beatles, Incubus, Placebo, Muse, Arctic Monkeys, Dead by April, AlexisOnFire, P.O.D., Foo Fighters, Alice in Chains, Bratrstvo Luny, Chevelle, Asian Dub Foundation, The Misfits, The White Stripes, Staind, Radiohead, Nibiru, Bas Tajpan, Zona Ganjah, Colectiv, Linval Thompson, Soldiers of Jah Army, Švihadlo, Haggard, Spor.. a veľa ďalších..
počúvam všetky druhy hudby....až na slovenské sračky typu rugby, majk spirit (jediné tu novú aj to kvôli Celeste :3 ) atd aj tých raperov sídliskových, ktorí nájdu striekačku v pieskovisku a s pievajú, že žijú v ghette
@rencita nieee !!!! ja ta zoberem na nejaky fest a naucim aj teba ..mozme sa navzajom ucit ..ale ved pesnicky bez slova su odveci .. to ani zhulenci nepocuvaju ..teda pocuuuuvaajuuu vlasnte
dala si tam malo moznosti, vobec nechapem, preco tam nie je nic z elektronickej hudby, ale OK... beriem to, ze mas obmedzeny pohlad na hudobnu scenu.
Dalej ti tam chyba moznost "vsetko", pretoze aj keby sa donutim vybrat si z tejto obmedzenej ponuky, jednoducho neviem. Pocuvam vsetko co tam mas vymenovane a o mnoho viac som pocul z aposlednych 5 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
pop,rock,punk,metal,grunge,ska...
všetko dobré
skôr kpop a niečo na štýl Florence and the Machine
u mna indie a alternativa, potrava pre usi
dala si tam malo moznosti, vobec nechapem, preco tam nie je nic z elektronickej hudby, ale OK... beriem to, ze mas obmedzeny pohlad na hudobnu scenu.
Dalej ti tam chyba moznost "vsetko", pretoze aj keby sa donutim vybrat si z tejto obmedzenej ponuky, jednoducho neviem. Pocuvam vsetko co tam mas vymenovane a o mnoho viac som pocul z aposlednych 5 dni.