cauko ludia chcela by som sa spytat ze chcela by som si prepichnut na uchu bud chrupavku alebo lalocik a chcela by som o tom vediet viac pomozete mi ? alebo potom si chcem dat piercing do pery ale to uz asi odborne
pokial chceš chytiť infekciu alebo ak si náhodou prepichneš určitý bod na uchu môžeš mať veľké zdravotné problémy tak nech sa páči nahrej si ihlu a prepichni....
normalne zober ihlu samozrejme nie hocijaku a prepichni no však musi byt vydenzifikovana ..alkoholom alebo nad ohnom alebo nejako proste aaaaa brr sama by som si to nerobila
ja som robila bratovi piercing do ucha. lalôčok som mu prepichla.... musím sa priznať že som z toho mala večšie nervy ako on, ale napokon to vyšlo. a ani sa mu to nezapíálilo ani mu to nehnisalo. ani ho to už potom nebolelo
a spravila som to nasledovne: vydezinfikovala som mu ucho roztokom, aj ihlu (ohňom) a pod ucho som mu vložila zemia (bol varený lebo suroví som nemala po ruke) a šup. (no na piaty krat ale to bolo z mojich nervov)
Ahoj.. pokiaľ ide len o uško... tak to nie je žiaden problém... kúp si v lekárni sterilnú ihlu, trošku ju vydezinfikuj..stačí aj alpa. To miesto na uchu tiež prečisti. A môžeš ísť s kľudom nato
Ja som si sama robila piercing nad perou. Použila som rovnaký postup a žijem. Ale napr. pierc do jazyka alebo pupku..to by som si už sama nerobila. To už treba ísť do štúdia. Aj ja som si dávala robiť pierc do pupku... a hoci to bolo robené v štúdiu...tak boli kadejaké problémy s tým... tak to by som si vážne netrúfala sama robiť. Ale to len tak pre rozširujúce info.
lalok prepichovat si je riadne spoko aj som si to robila normalnou ihlou z lekarne, po kvalitnej zurke, cize som este bola poloslepa, ale nic ma nebolelo, len to krvacalo jak hovado, proste neskutocne, ale sranda bola najhorsie je dat tam tu nausnicu
ja mam v obidvoch ušiach 3 dierky na viac a som si ich robila vždi ja normalne si kup v lekarni ihlu stoji 3centi sprav si s perom bodku kde to chceš a rychlo pichni,ale odporučam ako prvu naušnicu do čerstveho striebro alebo zlato...! keby si tam mala bižuteriu sa ti to može zapaliť
ja som si sama robila dva krát a vôbec nič sa mi nestalo (chrupavku myslím) proste si kúp ihlu najlepšie ružovú lekársku, dezinfekciu a ideš a najlepšie strieborný alebo nejaký z chirurgickej ocele piercing
boze píšete tu ake je to hrozné ze si to nemá robit ... ja som si lalocik prepichovala asi 6krát a chrupavku raz aj kamosom som prepichovala je to jednoduché zober si ihlu ak más najlepsie sterilnú ale moc natom nezáleží ponor ju napríklad do alpy alebo lalie prepichni a je to potom tam hod neaku nausnicu ale nevyberaj ju ... njaskor tak po dvoch týznoch lebo bude dost takzke dat ju naspet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
idealne do oboch..
nebud blba a chod do studia..
Ja som si sama robila piercing nad perou. Použila som rovnaký postup a žijem. Ale napr. pierc do jazyka alebo pupku..to by som si už sama nerobila. To už treba ísť do štúdia. Aj ja som si dávala robiť pierc do pupku... a hoci to bolo robené v štúdiu...tak boli kadejaké problémy s tým... tak to by som si vážne netrúfala sama robiť. Ale to len tak pre rozširujúce info.