Ako sa dá rozprávať s dievčaťom ak práve má na vás nervy?
Isté dievča ktoré stretávam skoro každy deň, má na mna nervy. Možno môžem si za to sám ale nech je to ako je... Každá začatá konverzácia vedie aktuálne k dalšej hádke a odlúčeniu. Tak ako sa potom má spravať chalan k takémuto dievčatu, ktoré ma náladu ako
So zenou sa neda hadat, vzdy prehras. Aj ked mozes mat pravdu velku jak svet a ona si vymyslat, vzdy vyhra ona. Iba drzat hubu, prikyvovat a jednym uchom dnu, druhym von...
Odpoviem ti pragmaticky, pretoze mam pocit, ze si aj tak spravis po svojom a ja tak aspon nestratim vela casu.
Vidim dve moznosti :
1. Nechaj ju uplne vychadnut a potom s nou nadviaz kontakt. Tyzden by mal stacit. Teoreticky mozes pockat kym sa prihovori ona sama ( ja ale neviem, v akom vztahu vobec ste, kedze to si hore nenapisal ) - a potom si o tom pohovorte, hlavne jej vysvetli, ze ti taketo jej spravanie nevyhovuje a ze co mozte obaja urobit aby sa to zlepsilo.
2. Posli ju kade lahsie a hladaj inu - lepsiu. Naladovost je nechutna vlastnost, ktoru obvykle nevie vysvetlit ani sam dotycny a nezbavi sa jej len tak zo dna na den. Nenapisal si ani kolko ma to dievca rokov, takze mozno ju len plieska puberta a dostane sa z toho ... a mozno nie.
OK, takze ak ste spoluziaci, tak ma zrejme aj ona 17. To uz hadam mozme vylucit nejake tazke infantilne prejavy. Zaujimalo by ma preco s nou travis tolko casu ? Chodit s nou nechces ok. ste teda predpokladam kamarati, kamarati by spolu mali hovorit otvorene a prave o to sa pokus skuste si medzi 4 ocami a hlavne v klude povedat, kde vidite obaja problem a najst spolocne riesenie - viem ze to znie ako vystrihnute z lacnej psycho poradne ale je to najlepsie riesenie.
Teoreticky sa mozes priklonit aj k tomu co pisal @majlos a na 99% to zaberie. Ale casom sa ti moze stat, ze sa z rovnocenneho vztaju stane vztaj pan - otrok a to predsa nechces. Urcite si snaz zachovat svoju tvar, v niektorych momentoch sa ale snaz byt viac diplomat, nemusis jej hovorit uplne vsetko co mas na jazyku, urcite hovorte ale o tom, co vas oboch trapi.
@blackknight ja neviem sám prečo som tak často som ale ja všeobecne s dievčatami lepšie vychádza a ona je jedná s tých ktorí ma pochopili a mame sem tam rovnaké záujmi! ako ja som ju stretol ako uplne prvú spolužiačku na SŠ v 1. ročníku!(bola prvá)
@12 Tak potom toto cele je jednoducho "ZLE"..lebo podla mna vztah bez vzajomneho pochopenia, a neustaleho hadania sa asi nema ziadnu buducnost..alebo len ak sa dokaze ona zmenit...sice je to len na Tebe...no ja by som si taky vztah nedokazala vobec ani len predstavit...ale drzim palce
@15 Nie, nezda sa mi, aby som bola dokonala>|..lebo to nieje predsa nikto..Len ja nemusim/ani nechcem/ mat pravdu za kazdu cenu, ak viem, ze ju nemam..ja si dokazem pripustit svoju chybu..
@19 Cize sa sa vlastne sam priznal ..ze tu cez net len "narozpravas vsemozne chrumkave reci" aj ked nie su pravdive, vsak? ..ale ja nie..ja pisem len to co citim, a co je pravda...
@24 ber to ako chces, je to len informacia s ktorou si mozes narabat ako chces, ale to svedomie sa tyka konania, malokedy hovorenia A hanba tak isto, poviem na plnu hubu co si myslim...
so mnou sa tak jedna baba nerozpravala 3 tydzne.. s tym ze mi vravela, ze nech rozmyslam a ignorovala ma uplne.. a potom z nicoho nic.. mi povedala ahoj a vsetko je po starom..
a musim povedat ze sice dovod mala..ale tym bola jedna zle pochopena veta... teda treba ju nechat tak.. nech vychladne.. a ak ste kamarati.. vsetko sa vrati ku staremu
a co sa tyka toho ze sa zakazdym pohadate.. snaz sa byt ustretovy..a ked vies ze to tam smeruje.. nevybuchnut... ale skusit vyhnut sa tej hadke
Ja nieco take robim ? Ak si si nevsimla, tak tam bol pouzity buduci cas a nakonci vety je otaznik. Ak si z toho pochopila to, ze to robim teraz, tak si to pochopila uplne zle.
.......... no vieš, ono to je tak....... že ty ma vždy vyprovokuješ, ale vždy, buď len nejakou hláškou, alebo už len niečím, čo vieš že nemám rada a to spravíš, to tak neznášam...... ale ty vždy po svojom........ a ty hovoríš pravdu?? možno ju aj hovoríš.... ale zas, nieje to celá, je to skôr niekedy polopravda...... a občas by si fakt mohol byť ticho.... .... a najlepšie je... že keď mi niečo povieš, tak ani nepamätáš, čo si mi povedal... urážku myslím... tak vieš že ma to vytočí...... a proste... začínaš mi liezť na nervy, každou jednou vecou,..... neviem prečo.... proste, už občas nedokážem ďalej...... je to komplikované,...... a ja nesom až taká náladová,... priznávam aj som... ale ne zas tak veľmi... si len predstav... máš super náladu,.... a niekto začne do teba podpichovať, urážať ťa alebo robiť veci, ktoré neznášaš, tak aj ty by si bol nasratý...............
narazil som na tento prispevok cirou nahodou ale rozhodol som sa ze vsetko precitam pretoze mam presne taky isty problem ...je to moja spoluziacka mame rovnake zaujimy ale z nejakeho dôvodu ma neznasa to nechat ju vychladnut som skusal ale cakal som pol roka a ona absolutne nemala potrebu sa somnou rozpravat a to sme potom aj nejaku chcilu sedei spolu a ja uz neviem co mam robit a ju vobec netreapi ze ja som (neviem spravne slovo a vazne neviem ako to bude po zvysne 4 roky rovnakej triede......pozname sa uz 4 roky som totizto na osemrocom gympli.....pls help
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Vidim dve moznosti :
1. Nechaj ju uplne vychadnut a potom s nou nadviaz kontakt. Tyzden by mal stacit. Teoreticky mozes pockat kym sa prihovori ona sama ( ja ale neviem, v akom vztahu vobec ste, kedze to si hore nenapisal ) - a potom si o tom pohovorte, hlavne jej vysvetli, ze ti taketo jej spravanie nevyhovuje a ze co mozte obaja urobit aby sa to zlepsilo.
2. Posli ju kade lahsie a hladaj inu - lepsiu. Naladovost je nechutna vlastnost, ktoru obvykle nevie vysvetlit ani sam dotycny a nezbavi sa jej len tak zo dna na den. Nenapisal si ani kolko ma to dievca rokov, takze mozno ju len plieska puberta a dostane sa z toho ... a mozno nie.
a co sa týka náladovosti.. clovek za to nemoze..
OK, takze ak ste spoluziaci, tak ma zrejme aj ona 17. To uz hadam mozme vylucit nejake tazke infantilne prejavy. Zaujimalo by ma preco s nou travis tolko casu ? Chodit s nou nechces ok. ste teda predpokladam kamarati, kamarati by spolu mali hovorit otvorene a prave o to sa pokus skuste si medzi 4 ocami a hlavne v klude povedat, kde vidite obaja problem a najst spolocne riesenie - viem ze to znie ako vystrihnute z lacnej psycho poradne ale je to najlepsie riesenie.
Teoreticky sa mozes priklonit aj k tomu co pisal @majlos a na 99% to zaberie. Ale casom sa ti moze stat, ze sa z rovnocenneho vztaju stane vztaj pan - otrok a to predsa nechces. Urcite si snaz zachovat svoju tvar, v niektorych momentoch sa ale snaz byt viac diplomat, nemusis jej hovorit uplne vsetko co mas na jazyku, urcite hovorte ale o tom, co vas oboch trapi.
Takto cez internet o sebe aj ja narozpravam vsemozne chrumkave reci hodim si hentake foto, ktore btw vyzera viac ako fake :/ a budete ma zrat ?
@19 ako ja nemam dovod klamat..a ak si to o mne myslis, tak je to iba Tvoj problem..ja mam svedomie ciste
Ja presne tak isto
so mnou sa tak jedna baba nerozpravala 3 tydzne.. s tym ze mi vravela, ze nech rozmyslam a ignorovala ma uplne.. a potom z nicoho nic.. mi povedala ahoj a vsetko je po starom..
a musim povedat ze sice dovod mala..ale tym bola jedna zle pochopena veta... teda treba ju nechat tak.. nech vychladne.. a ak ste kamarati.. vsetko sa vrati ku staremu
a co sa tyka toho ze sa zakazdym pohadate.. snaz sa byt ustretovy..a ked vies ze to tam smeruje.. nevybuchnut... ale skusit vyhnut sa tej hadke
Ja nieco take robim ? Ak si si nevsimla, tak tam bol pouzity buduci cas a nakonci vety je otaznik. Ak si z toho pochopila to, ze to robim teraz, tak si to pochopila uplne zle.
@34 Ale hlavné je, že si nato vôbec došiel