Keď som bola malá, tak som chcela mená, ktoré sa aj v kalendári ako zdrobneliny, teda Lenka, Veronika, Dominika a pod. Lebo vždy pri písaní nejakej previerky som mala dilemu, či tam napísať Katarína (ako mám v kalendári) alebo Katka ako ma volala pani učiteľka
som spokojná ako sa volám som šťastná, že sa nevolám ničo ako "Apple", "Like", "Facebook" .... alebo ničo ako že "Blanka Pretruhnutá" ono to fakt jestvuje!
ja som mala už pár pseudonymov ale ten najnovší je najvýstižnejší a najkrajší = Sandra De Otro Mundo. a Sandra sa volám naozaj čiže až taký epic to neni
ja som spokojná, neznášala som svoje meno ale keď som zistila ako znie po taliansky tak som sa do neho zamilovala jediné čo by som asi zmenila je priezvisko ale nechala by som si také isté len bez -ová takže by som bola Annamária Turza (no krásne to znie)
Moje krstné meno sa mi absolútne nepáči (Beatrix - neznášam X na konci.. :/ ) Ale ked už tak Beatrice, Beata alebo Brigita.. a priezvisko sa mi páči Fernandez..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale inak som chcela byť Laura..niak ma to potom prešlo
bol by som Tomáš Vedieť
aj ked, kto by ma chcel vsakano aaale to je k inemu