Chcem sa spýtať či neviete z vlasných skuseností alebo z počutia koľko asi tak vydrží škrečok ked bude mať vodu v napájačke a dosť jedla (krmivo,suchý rožok,mrkvu,jablko atd.) lebo keď niekde idem trebárs na 4 dni tak neviem myslíte možem ho nechať samého
Určite aj týždeň...ak má plné napájadlo a veľa jedla,trebárs v miske a ešte tú tyčinku (alebo len tyčinku) tak myslím že by mu nemalo nič chýbať Na začiatok mu prihoď nejaké jabĺčko a keď ho spapá,tak sa pustí do iných vecí
@2 To by bolo najrozumnejšie. Ale neboj vydrží dlho ak ovšem nemá to napájadlo pol deci. A prosim ťa vyčisti mu pred odchodom aspoň akvárko, či klietku, či kde ho máš
mi sme šli na dovolenku a nechal som ich doma samých bol som preš 10 dní a prídem domov a oni žili ešte ... ale kamarát im v strede týždňa niečo dal na jedenie takže v pohode vydržia 4 dni ...len im netreba dávať toho jedla moc aby sa zas neprežrali ...nech radšej zjedia menej ako moc
Ked som mala skrecka prvy den, spal v kuchyni v takom akvariu, rano som trielila do kuchyne pretoze som sa mu tešila a škrečok nikde, totalne ma to zrujnovalo tak som vymyslela take nieco, ze som dala pod kuchynsku linku kusok kukurice a vzdy som ho chodila kontrolovat ked raz zmizol a potom som ho našla...a ked sme išli na dovolenku, dali sme ho susede a tej spravil to iste, akurat ze tyzden ho nikde nevidela. A presne v den ked sme sa vratili sa nasiel
@dollynka7 no mne raz už aj myš ušla a prišla o 5 dní no ved som rozmýšlala lebo mám aj akvarko ... ale predsa som ho dala do tej klietky určenej pre škrečky
@zuzik24 Fuuuuu Tak jedlo by sa dalo mu na 4 dni narvať, a keď mu kúpiš poriadne napájadlo, nemyslím si, že by mal byť problém s vodou. Ale byť tebou morča už dám ozaj niekomu radšej postrážiť a neriskujem zbytočne. Potom by si veľmi lutovala keby sa mu niečo stane ak ho máš rada :/
vydrzi.. pamatam, ze ked som bola mala a mala skrecka nehali sme ho aj tyzden sameho (maximalne mu tusim vymenila vodu suseda tusim) a prezil.. a robili sme to tak viac krat
kawanabe nie je možnosť ho dať niekomu... ale viem, že prasiatko keď má trávu a jabĺčko tak moc nepije... a nebudem ho mať v akvárku, ale v krabici od zeleniny, čo mávaju v lidli s naskartovanými papiermi... takže čiso bude mať dlhše a bude mať aj viacej miesta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To ho nemozes dat nejakej spoluziacke?
a daj mu plnú napájačku vody a strašne strašne veľa jedla..najlepšie je nejaké suché a niečo, čo môže obhrýzať aj 2 dni...