Krížence malých plemien sú určite najkrajšie a najrozkošnejšie Cez víkend na miniatúrnom výlete do Ostrihomu sme pri bazilike stretli takého úplne nádherného čierneho malého kuťuša s dlhým čiernym huňatým chvostíkom a neuveriteľným kukučom, že som sa skoro roztopila, ako to môže vyhodiť niekto na ulicu a mala som chuť si to zobrať so sebou, ale bola som na návšteve
Podľa mňa je najúžasnejší pes zlatý retriever, pre svoju povahu nielen vzhľad a taktiež je krásny aj husky, a páčia sa mi aj labradorovia, biely a čokoládový.
Najlepšie,najkrajšie sú nemecké ovčiaky! bezpodmienečne aspoň pre mňa... sú súčasťou celého môjho doterajšieho života (samozrejme aj iné rasy - doma mám kríženca špica) ale raz,keď budem veľká budem mať veeeľkého vlkošedého ovčiaka.
Potom by som povedala,že dalmatínci pre svoju hravú a milú povahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale najlepšie sú pouličné zmesky
» cfs9.tistory.com/image/8/tistory...
Ale inak vsetky len tieto su tak prednejsie
aspoň by som a na ňom chcela povoziť
nemecká doga » www.google.sk/imgres?imgurl=h...
anlický farbiar (bloodhound)
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
a Azijský ovčiak.
áno weimarský stavač, mala som jedného, krásneho Alexka nádherný pes.
toto je moja kolbaska
Je to môj psík. Volá sa Smajlo
» www.facebook.com/media/set/?set=...
Potom by som povedala,že dalmatínci pre svoju hravú a milú povahu.
Rottweiler,doberman...
Hlavne veľké psy žiadne metličky
6sEUsGID1IMIM:&tbnh=86&tbnw=148&ei=7_L5TY3OHc_OswbK4ZjnDw&prev=/search%3Fq%3Dnemeck%25C3%25BD%2Bboxer%26um%3D1%26hl%3Dsk%26sa%3DN%26biw%3D1440%26bih%3D710%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&biw=1440&bih=710" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Páčia sa mi aj iné, ale boxer vyhráva.