aj by som chcel to,ze keby ta niekto spomenul vo fore ci v komentoch , tak by ti to ukazalo ako napr. neaku notifikaciu,proste ze by to nebolo tam ze "co stvaraju kamosy-komenty"
@ fxx staci napisat pred nick @ napr. ako ja teraz ze @ fxx a ti to vyskoci u teba a nemusim byt ani tvoj priatel aby sa ti to ukazalo takze to mu pisat nemusis
@freedomko to viem,ale prave to som chcel,aby to bolo neak zvlast oddelene od toho ze co stvaraju kamosi,proste ako neaka notifikacia ci oznam,vies lebo ked mam hrbu aktivnych kamosov tak to tam ani nenajdem
aha no to by slo ale bude tam zas to ze mozes vypnut aktivnych kamosov aby sa ti tam nezobrazovali to co komentulu ale len ze pridavaju veci a tak to bude manazovatelne a uz mozem povedat ze to bude taky jemny ignor niekoho na nieco si vyberec koho v com chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj by som chcel to,ze keby ta niekto spomenul vo fore ci v komentoch , tak by ti to ukazalo ako napr. neaku notifikaciu,proste ze by to nebolo tam ze "co stvaraju kamosy-komenty"
a to mu asi aj napisem do TS
ja by som privítala keby sa spravilo pár chybičiek ktoré tu sú a možno niečo s tým fotoalbumom ale inak je tu toho dosť
Dost by sa tym pedislo spamu (ako ked niekto posle do kazdj temy to iste video, alebo omylom prida 2 stie iste prspevky)
A keby sa dalo hlasovať v anketách, aj keď už medzitým niečo napíšem do diskusie pod ňu.