Skusenosti su take, ze urady su len na to aby zneprijemnovali zivot normalnemu cloveku a ked ich je treba, tak vsetko sabotuju, upratuju a je to tam samy diletant.
"chyba vam tam podpis ak to nenapravite do 15dni hrozi vam 2nasobna pokuta ziadanej vyplacanej sumy" cize ked mi mali vratit 8 000sk tak by som mal pokutu 16 000sk pricom ako student som VOBEC NEMUSEL podat to danove...
takze som sa tri mesiace snimi vadil a potom "uz ten podpis nepotrebujeme uz ste plnoleti" problem bol prvy krat ze som nebol este plnoleti a potom uz hej........
Okresny a krajsky urad neznasam, lebo tam je vzdy po dva kokoty ludi..
Najradsej chodim na danovy, pretoze pani co ma ma na starosti je strasne mila.. teraz naposledy som mal predvolanie, lebo som mal par chyb v danovom priznani, tak mi vsetko opravila, ja som len prisiel, dal jej autogram a isiel som do pice.. a samozrejme chodim tam rad aj preto, ze som este nikdy necakal viac ako 2-3 minuty...
A som rad, ze nemusim chodit na urad prace, inak by ma asi instantne jeblo..
Pán sa nám na katastri sťažoval že ako sme mohli do mapy zakresliť susedov chliev. co by sme nemohli, mal geometrický plán, potvrdenie od obce... Ale oni tam chovaju kozy. A? ved aj ja tak... Ale oni ich maju priamo vo dvore aj s capom. Však aj ja a to neni dovod na nezakreslenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len tie najlepsie
@dreja ty si z topolcian? to si s n0w0m sa stretla aj osobne dakedy?
"chyba vam tam podpis ak to nenapravite do 15dni hrozi vam 2nasobna pokuta ziadanej vyplacanej sumy" cize ked mi mali vratit 8 000sk tak by som mal pokutu 16 000sk pricom ako student som VOBEC NEMUSEL podat to danove...
takze som sa tri mesiace snimi vadil a potom "uz ten podpis nepotrebujeme uz ste plnoleti" problem bol prvy krat ze som nebol este plnoleti a potom uz hej........
Najradsej chodim na danovy, pretoze pani co ma ma na starosti je strasne mila.. teraz naposledy som mal predvolanie, lebo som mal par chyb v danovom priznani, tak mi vsetko opravila, ja som len prisiel, dal jej autogram a isiel som do pice.. a samozrejme chodim tam rad aj preto, ze som este nikdy necakal viac ako 2-3 minuty...
A som rad, ze nemusim chodit na urad prace, inak by ma asi instantne jeblo..
Tak mi zavolajte riaditelku.
Ani vrchnosť mu nepomohla.