Trnave chýba viacero vecí. Viac podnikov, útulných kaviarní, bezpečných a priestranných parkov, podujatí, viac zelene na pešej zóne/námestí. Je toho veľa.
Trnava je zaujímavá napríklad tým že je tu vela náckodiných hláv, diskofilných debilov, dva diskofilné podniky a dva undegroundové yeah máme dokonca aj námestie dokonca aj dve... ale máme fajn divadlo to treba nechať... a potom ... hm...hm.. chýba tu všetko... úúúúplne všetko
výnimočné? enormný počet feťákov, úchylákov, kuriev, diskofilných kokotkov a tak...
vlastne každý mimo mesta čo mu spomeniem dubnicu zalamuje rukami... vstup na vlastné nebezpečenstvo
chýba mi tu námestie, lepšie chodníky (bolo umenie uspať sestru v kočíku keď som sňou jazdila rally dakar) a proste najeké normálne podniky (síce sme mesto kde je najviač krčiem na počet obyvatelov...)
a prečo sa sem oplatí prísť? aby si človek začal vážiť vlastného mesta
ale máme krásny par s babylonom (grotou ) a najlepšších penzionom na slovensku v areali parku ... ktory vlastne patri k muzeu)
10 rokov som stravil v TN a stale tam byvam, ale fyzicky som tam len cez prazdniny.
Chyba mi v nom: kamarati, stare partie, ktore byvali vyborne utuzene. Normalnejsi futbalovy stadion. Druhy cestny most!!!!
Je vynimocne: centrum mesta zije mladymi ludmi, podniky su natrieskane kazdy piatok, je to hokejove mesto vdaka byvalemu vojenskemu hokejovemu armadnemu klubu Dukle Trencin, brezina je pekny park, pod brezinou byvaju najvacsi bohaci - bohata stvrt plna domov, Juh je len taka trencianska Petrzalka, kde sa da lahko zabludit, ale s vybornym sportovym strediskom, sihot je fajn tym, ze tu je futbalovy stadion, hokejovy stadion, maly Gaborikov stadion, kde sa da celorocne chodit verejne korculovat, ist na plavaren alebo pozriet ako hraju baby hadzanu v sportovej hale, centrum mesta ponuka utulne restiky, cokoladovnu a pohlad zospodu na majestatny nadherny hrad, ktory vyzera este lepsie bez toho spadnuteho muru. Zamostie, kde byvam je vynimocne svojim kludom a tichom, sem tam vyrusuju vlaky a je pocut auta z hlavnej cesty za sidliskom. Mimo sidliska su tam same domy a vyzera to ako v Anglicku, ziadne jebnute panelaky. Vyborny nefajciarsky pub s pizzou, intrak s plnou zasobou studentov, mala zeleznicna stanica par metrov odo mna, lidl hned po ruke. Trencin je mesto mojho srdca a plna spomienok na detstvo ci dospievanie.
Oplati sa pozriet: hlavne hrad, krasny vyhlad. Vobec prechadzat sa po TN je krasny kulturny zazitok
V nasom meste je zial velka vacsina zlych ludi! To by bolo na dlho opodstatnovat. Skratka davajte si pozor. Vraj mame druhu najvysiu budovu okrem BA Hmm mame fakt pekny park inak mame velmi male mesto. A teraz renovuju namestie tak uvidime co s toho bude.
kopec umelcov, veľa kultúrnych akcii, koncertov vsetkeho druhu, poznam odtialto veela skvelych ludi, zahrada umenia, kde sa vzdy da posediet a urobit dobre fotky, ked chcem ist do prirody kopec moznosti kam ist, cyklistycky chodnik prepojeny s Velkym Sarisom, relatívne blizko Tatier, sadnem na vlak a za hodku a pol som v Poprade... atd atd
minusy:
sme mimo hlavnej zeleznicnej trate - cize ak chcem ist do Bratislavy, musim ist z Prešova do Kysaku (dediny) a odtial ist do BA. 3. najv mesto na Slovensku a musím isť do BA z dediny? wtf? chybajuci skate-park, stara hokejova hala, nefnkcny velodrom a amfiteater
+ Kultúra na dobrej úrovni, ale hlavne veľa mladých ľudí, ktorí sa starajú o umenie v našom meste. Je skvelé ísť do mesta s pocitom, že ani nevieš, ktorý z koncertov si vybrať BB je proste mesto mladých umelcov...
+ Hlavné námestie.
- Veľmi zle vyriešená MHD, najmä neexistujúce nočné spoje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a chyba mi more
a ze je to okresne mesto bez zeleznicneho spojenia.
a tiez u nas neexistuje nic ako namestie.
fakt je tu zaujimavy len jeden kruhovy objazd.
- mesto výnimočné zachovalou funkcionalistickou architektúrou |by Tomas Bata| /a mnohym inym/
- co odporucam pozriet: urcite miestnu ZOO
- nechyba mi tam nic moc - dokonca uz aj filharmoniu mame . No, mozno trocha cistejsi vzduch by nezaskodil..
Momentalna lokacia: mesto Modra
- chyba mi sprava ciest!
- inak sme pekni, mali a pristupni, s kralovskou historiou, hip-hip.. a tak.
- nemame hrad. Ani len zrucaninu. Ale mame nefunkcne mestske opevnenie - thumbs
- nie je tu velmi rusno, ale aj tak mame vsetko tak mestsky po ruke - hodnotim kladne
- oplati sa prist pre: mna? 8) A jednoeurovy caj vo vsetkych podnikoch!
Pre muzeum Ludovita stura, videnie jeho sochy s odveci velkou rukou a sturovu lavicku, koho to zaujima.
-fesťák Pohoda
-pár rokov jama pred Domom armády
-večne natrieskané parkoviská
-primátori ktorý si nahrabú money a prídu ďalší
-brezina
-taktiež piatkové a sobotné večery natrieskané bary a diskotéky
-dve plavárne z toho jedna je nová a bez prívodu vody
-univerzita s "perfektnou" akreditáciou
toho je vyše ale pekné mesto to je
-presov ma najvacsie sosovkovite centrum v strednej europe
futbalovy klub 1.FC Tatran Presov je najstarsi klub na slovensku
-zalozeny v roku 1898
-my sme konare to znamena ze kedysi sa tu konali rozne konske sporty , presov bol v tomto znami po celej europe.
-Tatran Handball klub je neporazitelny a nauspesnejsi na slovensku.
-pri presove sa nachadzaju jedinecne opalove bane
-presovsky solivar je taktiez velmi znamy
- z obce dulova ves blizko presova boli pouzite dreva na stavbu kolumbusovych lodi.
-mame nadherne centrum plne historicjych budov
-nocny zivot v presove stoji za to
sme proste najlepsi
výnimočné? enormný počet feťákov, úchylákov, kuriev, diskofilných kokotkov a tak...
vlastne každý mimo mesta čo mu spomeniem dubnicu zalamuje rukami... vstup na vlastné nebezpečenstvo
chýba mi tu námestie, lepšie chodníky (bolo umenie uspať sestru v kočíku keď som sňou jazdila rally dakar) a proste najeké normálne podniky (síce sme mesto kde je najviač krčiem na počet obyvatelov...)
a prečo sa sem oplatí prísť? aby si človek začal vážiť vlastného mesta
ale máme krásny par s babylonom (grotou ) a najlepšších penzionom na slovensku v areali parku ... ktory vlastne patri k muzeu)
10 rokov som stravil v TN a stale tam byvam, ale fyzicky som tam len cez prazdniny.
Chyba mi v nom: kamarati, stare partie, ktore byvali vyborne utuzene. Normalnejsi futbalovy stadion. Druhy cestny most!!!!
Je vynimocne: centrum mesta zije mladymi ludmi, podniky su natrieskane kazdy piatok, je to hokejove mesto vdaka byvalemu vojenskemu hokejovemu armadnemu klubu Dukle Trencin, brezina je pekny park, pod brezinou byvaju najvacsi bohaci - bohata stvrt plna domov, Juh je len taka trencianska Petrzalka, kde sa da lahko zabludit, ale s vybornym sportovym strediskom, sihot je fajn tym, ze tu je futbalovy stadion, hokejovy stadion, maly Gaborikov stadion, kde sa da celorocne chodit verejne korculovat, ist na plavaren alebo pozriet ako hraju baby hadzanu v sportovej hale, centrum mesta ponuka utulne restiky, cokoladovnu a pohlad zospodu na majestatny nadherny hrad, ktory vyzera este lepsie bez toho spadnuteho muru. Zamostie, kde byvam je vynimocne svojim kludom a tichom, sem tam vyrusuju vlaky a je pocut auta z hlavnej cesty za sidliskom. Mimo sidliska su tam same domy a vyzera to ako v Anglicku, ziadne jebnute panelaky. Vyborny nefajciarsky pub s pizzou, intrak s plnou zasobou studentov, mala zeleznicna stanica par metrov odo mna, lidl hned po ruke. Trencin je mesto mojho srdca a plna spomienok na detstvo ci dospievanie.
Oplati sa pozriet: hlavne hrad, krasny vyhlad. Vobec prechadzat sa po TN je krasny kulturny zazitok
odporúčam všetkým ktorí sa radi bijú....
-vynimocna je koncentracia kokotov na meter^2
-viac nekokotov
-okrem mna ma nic nenapada
plusy:
kopec umelcov, veľa kultúrnych akcii, koncertov vsetkeho druhu, poznam odtialto veela skvelych ludi, zahrada umenia, kde sa vzdy da posediet a urobit dobre fotky, ked chcem ist do prirody kopec moznosti kam ist, cyklistycky chodnik prepojeny s Velkym Sarisom, relatívne blizko Tatier, sadnem na vlak a za hodku a pol som v Poprade... atd atd
minusy:
sme mimo hlavnej zeleznicnej trate - cize ak chcem ist do Bratislavy, musim ist z Prešova do Kysaku (dediny) a odtial ist do BA. 3. najv mesto na Slovensku a musím isť do BA z dediny? wtf? chybajuci skate-park, stara hokejova hala, nefnkcny velodrom a amfiteater
+ Pre mňa je najväčším plusom príroda. Veď posúďte sami:
(pohľad z kopca pár km za mojim domom, fotené mobilom = slabá kvalita)
» www.birdz.sk/pages/fotka.php...
+ Kultúra na dobrej úrovni, ale hlavne veľa mladých ľudí, ktorí sa starajú o umenie v našom meste. Je skvelé ísť do mesta s pocitom, že ani nevieš, ktorý z koncertov si vybrať BB je proste mesto mladých umelcov...
+ Hlavné námestie.
- Veľmi zle vyriešená MHD, najmä neexistujúce nočné spoje.
- Poloha mimo hlavnej dopravnej osy.
co cize? je to klamstvo =D jednak ta chapem, ale bola by sranda opisat Sucu =D