nechcem byt svina, ale myslim si, ze muzi su lepsi soferi...hoci to neznamena, ze kazdy muz je lepsi ako akakolvek zena ... ale vo vseobecnosti si myslim, ze skor muzi. a sa mi dokonca vidi, ze som o volakej statistike pocul, co to potvrdzovala...
Podlamna v celkovom hodnotení muž. Nevidel som ešte nejakú ženu ktorá by lepsie aprkovala ako ja (a to nemám vodicák este ani rok) A dosť je aj horších šoferov ako som ja Pod strecnom to pekne vidno. v Tej uzkej 2 prúdovke. Vsimnite si ked ide kamion 70 a nejaký ostrostrelec ho predbieha 75 (ženy sa tam oto ani nepokúšajú)
tiež si myslím že muži sú predsa len lepší šoféri, ale ženy nejazdia až takou rýchlosťou , a sú opatrnejšie. A väčšinou v správach hovoria o nehodách, kde je vodičom muž, málokedy sa niečo také stane žene, iba v prípade keby tú nehodu nespôsobila ona ale druhý vodič.
@aguri500 to aptrý ku komplexom muža. Aj teraz ked mám tu 406 tak som apr dní chodil jak dabeu Ale už to utíchlo. A ak je nejaký nezadaný muž vezie nedajbože nejake štabajzny alebo kamošou tak to je hned. Ženy sú v tomto odlišné.
Ale povedzme si kolko krát si nadával to je jedno ci za muža alebo ženu v skratke vodiča ktorý plní odznak zdatnosti ? Kolkokrát takého vodiča musíš predbiehať aj cez plnú lebos a to proste endá vydržať ist 70 ma neste kde sa dá kalit pekne 100....
este sa rozhodovať či tma nehaš 4 alebo jebneš 5 prit akej rýchlosti ...
súhlasím s tým, čo už bolo vyššie spomenuté......ale zase podľa štatistík pri vážnych nehodách zomiera viac žien-vodičiek ako mužov, hoci nehody spôsobujú skôr muži.....je to vraj preto, že ženy sú nižšie a teda sedia bližšie pri volante........to sa mi zdá nespravodlivé.....
@lenikdiablik to je hlupost ze je to koli tomu aku maju vysku...
poznam X zien ktore maju nad 175cm co je podla mna uz dost... tak nejde len o vysku ale aj o to ze sedia dost blizko k volantu lebo im to tak vyhovuje a nevedia sediet vzadu.... to ide uz o motoriku zien a muzov... preto maju viac umrti... alebo si davaju pas popod prsia lebo ich tlaci a vtedy nema taku ucinnost
@v3nty to mas pravdu najradsej mam takych expertov co sa na cervenej vedla mna postavia vo felde co ma super tzv ´´licartovce tuning´´ a chce sa pretekat... dobre priznam sa ,ze niekedy neodolam ale vacsi frajer je ten kto to ignoruje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale muži sú lepší šoféri, no ženy majú menej vážnych nehôd ...
Ale povedzme si kolko krát si nadával to je jedno ci za muža alebo ženu v skratke vodiča ktorý plní odznak zdatnosti ? Kolkokrát takého vodiča musíš predbiehať aj cez plnú lebos a to proste endá vydržať ist 70 ma neste kde sa dá kalit pekne 100....
este sa rozhodovať či tma nehaš 4 alebo jebneš 5 prit akej rýchlosti ...
poznam X zien ktore maju nad 175cm co je podla mna uz dost... tak nejde len o vysku ale aj o to ze sedia dost blizko k volantu lebo im to tak vyhovuje a nevedia sediet vzadu.... to ide uz o motoriku zien a muzov... preto maju viac umrti... alebo si davaju pas popod prsia lebo ich tlaci a vtedy nema taku ucinnost
cize nejde o vysku (len)
ale nie, nemam auto, vodicak bude doma v suflicku aby som si mala co napisat do zivotopisu
hovorí sa to o mužoch, ale zas ženy sú opatrnejšie....
myslím, že muži sú lepší, no ženy jazdia bezpečnejšie. Nie?
(najprv ma bude 20 minut hladat v dyme