Diskusie - 999. stránka fóra
4
MATEMATIKA
cauky, tot je moj problem : http://s32. postimg. org/r8bdnj9qt/birc. png ak vynasobim tieto dve funkcie aky bude vysledok? niesu niako zadane hodntotou len ma proste zaujima ako bude vyzerat vysledna funkcia v miestach, v ktorych funkcie niesu pod... Otvor fórum »
16. 5. 2016 12:11
36
Čo ťa mrzí?
Čo ťa mrzí? Alebo existuje vec či udalosť, ktorá ťa mrzí za posledny/é rok/y, mesiac/e, deň/dni. Ak áno napíš ju podrobne alebo napíš koho si tou vecou/udalosťou urazil. Či ti (ne)odpustil/a. A či... Otvor fórum »
16. 5. 2016 00:35
18
Slovensko vs USA
Ako typujete posledný zápas- Slovensko: USA ? Lebo podľa mňa s nimi by sme mohli vyhrať. Tak všeobecne s nimi vieme zahrať. Naviac keď chceme postúpiť do štvrťfinále musíme ich dať v riadnom hracom čase. Ale späť... Otvor fórum »
16. 5. 2016 00:24
4
TERITEA
Ahojte :D ... Chcela by som sa opýtať či neviete na ktorých pobočkách bubbleologgy sa dá kúpiť TERITEA :D ďakujem :D Otvor fórum »
15. 5. 2016 22:57
21
Rockovy song s hlbokym textom ?
Poradite cosi ? Nejaku svetovu kapelu Otvor fórum »
15. 5. 2016 21:36
12
Zabudol som heslo a nemôžem sa doň dostať
Dobry mam taky problem, mam tablet a dlhsie som ho nepouzival po dlhsom case som ho zapol avsak zabudol som heslo. skusal som sa dostat do Factor modu cez kombinaciu ktoru som nasiel na internete no nefunguje. ... Otvor fórum »
15. 5. 2016 20:43
6
Dokedy je platná karta ISIC po bc štátniciach?
Vedel by mi niekto poradiť, ako to funguje v praxi? Obávam sa, že v lete už nebudem môcť používať ISIC ale neviem presne ako to funguje. V škole mi ho zablokujú? Ak áno, hneď po štátniciach... Otvor fórum »
15. 5. 2016 20:14
23
Ako sa dostat z prveho rozchodu?
No prave sa mi ukoncil moj uplne prvy normalny vztah.. netrval sice dlho ale bol som fakt ze zalubeny, to sme boli obaja, ale bohuzial sa ta osoba len tak zo dna na den zmenila a je z... Otvor fórum »
15. 5. 2016 19:37
12
Zalubenost
ma podla vas zmysel byt zalubeny do niekoho s kym si ani nepisem a malo sa s nim rozpravam?(cca. vidim ho 2x tyzdenne rozpravam sa s nim mozno raz za 2tyzdne par minut inokedy len pozdrav) Otvor fórum »
15. 5. 2016 17:56
8
Nepoznáte dobrý horor?
Čaute. Mám chuť si pozrieť horor ale neviem aký. Videl som už: The Shining, ZLO, Grave Ecounters, IT, Annabelle, The Conjuring, Halloween 1 & 2, REC, Insidious, Sinister,... Otvor fórum »
15. 5. 2016 17:44
11
Rozlúčka so slobodou
Prijal by som nejaké nerozumné nápady na rozlúčku pre mladého chalana :) Alebo príklady, čo zaujímave ste zažili vy :) Otvor fórum »
15. 5. 2016 14:37
4
Zážitky z Malajzie
Najhipisáckejšie mesto na svete :) http://luciagallova. blog. sme. sk/c/418380/malajzia-malebny-georgetown. html Otvor fórum »
15. 5. 2016 14:25
6
Náhle spomalenie iňťerňeťu
Vitajte , zrazu mi začal dajako blbnúť a spomalovať net . Doteraz išlo všetko fajn . Neviete čím to je? Internet je neobmedzený wifi, síce z kategorie slabších ale aj tak sa vtedy všetko načítalo max. ... Otvor fórum »
15. 5. 2016 13:58
2
Istina - HVS
Ľudia čo chodíte/chodili ste na OA, aký je vzorec na výpočet isti za x dní? Otvor fórum »
15. 5. 2016 12:57
15
Adrián Monk ako reálny spoločník
Už to tu bolo ale pod statusom: Predstavte si že ste Monk je človek s ktorým spolupracujete (napríklad ste na mieste Natali/Sherony). Zvládali by ste ho, zvykli vy ste si na Monkove neduhy? :) Otvor fórum »
15. 5. 2016 10:26
15
Aký život chcete žiť?
Žijete krásny život alebo vám niečo chýba. Čo vám chýba? Kde chcete žiť? Čomu sa chcete venovať? Čo ste spravili preto, aby ste žili podľa svojich predstáv? Ako dlho vám to trvalo? Máte sa komu zdôverovať o snoch?... Otvor fórum »
15. 5. 2016 01:50
14
Hľadám anti-psychopatku, kto sa na to cíti nech sa prihlási
S mojimi.. ehm kamarátkami sme sa akosi vzdialili, pretože som více menej anti insta, anti duckface, anti every day selfie, anti romantic soul á tak kapken psychopat a metalistka.. že či nahodou tu nenajdem nejakú podobnú... Otvor fórum »
15. 5. 2016 00:36