Diskusie - 984. stránka fóra
37
Zeny ako by ste reagovali keby vam chlap
povie (na prvom / druhom stretku) ze ma dceru? Ovplyvnilo by to vas vztah k nemu? A reagovali by ste inak keby ste sa s nim este nevyspali a naopak keby ste sa s nim uz vyspali? Viem ze nenapisete... Otvor fórum »
1. 6. 2016 19:40
25
Čo robíte vo voľnom čase?
Mám na mysli nejaké voľnočasové aktivity cez bežné dni, okrem trávenia času s rodinou alebo s priateľmi napr. v meste :) Otvor fórum »
1. 6. 2016 19:19
3
Zborovna..
ahojte, nemá niekto prihlasovacie udaje z tejto stranky? potrebovala by som par dokumentov Otvor fórum »
1. 6. 2016 19:02
23
3
Podobné ako toshl.net
Pozná prosím vás niekto podobnú stránku alebo aplikáciu na sledovanie výdavkov? Donedávna som používala toshl. com, ale ako to ,,vylepšili" tak to skomplikovali podľa mňa a nejak mi to už nie je sympatické :/. Excel som skúšala, ... Otvor fórum »
1. 6. 2016 18:31
13
Prvé auto
Caute ludia, zachvilu budem mat 18 a vodičak vo vrecku uz mam :D a chcem sa spytat vas skusenejsich, ktori mate skusenosti s kupovanim jazdenych aut, odkial je najlepšie kupit auto? Sukromny inzerat alebo nejaky bazar? Otvor fórum »
1. 6. 2016 16:26
7
Bezdrôtové slúchadlá
Ahojte moji milí :) Uvažujem o kúpe krásnych slúchadiel: týchto "Prime" https://www. alza. sk/lamax-beat-prime-p-1-d4156657. htm?o=1 , no ešte nikdy som bezdrôtové slúchadlá nemala. Je tu niekto kto má s bezdrôtovými slúchadlami skúsenosti a podelí sa? Díky Otvor fórum »
1. 6. 2016 15:29PROBLÉM S VIDEOM
Ahojte. Neviete, prosím Vás, prečo keď na mobile natočím hocijaké video, a keď ho prehrám tak len rýchlo prebehne za 2 sekundy a bez zvuku. Neviete ako sa to dá napraviť, aby sa prehrávalo... Otvor fórum »
1. 6. 2016 15:18
2
študenti FMUK
Ahojte, zvažujem studium na FMUK al. EUBA. Viac ma to ťahá na UK no bojím sa prijímacích testov z mat. Dá sa na ne pripraviť pomocou literatúry ktorú ponuka škola? Bola by som velmirada ak by... Otvor fórum »
1. 6. 2016 13:19
17
Bizarne chudnutie
Jedna moja znama mi povedala ze sa jej podarilo zhodit dost kil vdaka diete- zuj a vypluj. Vraj ked jedla nieco sladke alebo nezdrave kazde susto poriadne prezula a vyplula. Co si vy myslite o takomto chudnuti?? Otvor fórum »
1. 6. 2016 12:28
1
Iphone Windows
Ahojte, potrebujem pomoc natáčal som videa do svojho Iphone ale teraz to chcem strihať vo PC v programe sony vegas a mne tam píše že to nejde pretože to je niečo s apple proste taka nejaká hláška. Nepoznáte nejaký... Otvor fórum »
1. 6. 2016 10:12
1
Kynológia externe
Ahojte mala by som pár otázok, čo sa týka štúdia kynológie v Ke, najlepšie externe. Úplne najlepšie by bolo keby to bol terajší druhák poprípade prvák, nech sa opýtam aj na prijímačky. Prosím zanechajte mi... Otvor fórum »
1. 6. 2016 01:33štúdium na Berg TUKE
Ahojte :) mam otazocku, je tu niekto kto planuje studovat na bergu a presnejsie geoturizmus? Otvor fórum »
1. 6. 2016 00:23
8
Vodná
Kupil som si vodnú na doma na chillovanie, kedže pre mna je to najväčši relax, ale mam k tomu taky daky shit tabak ze Soex a dake uhliky čo za 10 minut sú fuč....Ak máte skúsenosti s dakými poradte čo... Otvor fórum »
31. 5. 2016 23:28
56
Koľko máte rokov?
Ahojte. Viem, že teraz tu budete pozerať na mňa ako na najväčšieho koko*a všetkých dôb, ale ako pozerám na niektoré profily, tak tam napíšete, že tvári sa, že má 2 roky a niektorí zase... Otvor fórum »
31. 5. 2016 23:26
2
Zažitky z Thajska
http://luciagallova. blog. sme. sk/t/82848/cestovanie Otvor fórum »
31. 5. 2016 23:16