Ahojte Budúci týždeň robím prijímacie skúšky z anglického jazyka na Pedagogickú fakultu v BA, vedeli by ste mi prosím Vás povedať čo sa v testoch bude nachádzať? Na webovej stránke fakulty nie sú žiadne informácie o obsahu prijímacej skúšky. Ďakujem
@ag_kor_97 Nie, mali sme gramatiku+ kulturny prehlad. Plus my sme mali precitat nejaku beletriu a aj z toho boli otazky. Ale ja som robila na prekladatelstvo prijmacky. Ale ratam, ze gramatiku a kulturny prehlad tam budete mat aj vy.
@tralalibang chapem no viem, ze ako je to na filozofickej, lebo tam je aspon vypisane ze z coho to bude, aka je povinna literatura atd.., ale na pedagogickej neviem co ocakavat, ziadne informacie nie su o tom, preto sa toho trochu obavam
@ag_kor_97 Neboj sa, ak ovladas stredoskolske ucivo a mas aspon nejaky kulturny prehlad, tak to das podla mna. Hej a este sme robili taky test- vseobecny rozhlad, nieco na styl TSP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov