Diskusie - 981. stránka fóra
14
Medicína Košice, Brno
Ahojte, nie je tu náhodou niekto, kto ide na prijímačky na medicínu do Brna alebo do Košíc? :) Ďakujem Otvor fórum »
5. 6. 2016 20:39
10
Ako sa volá song,,?
Ahójte :D počujte už dlhší čas, neviem názov jednej pesničky. Neviem o čom sa tam spieva :D iba viem že to spieva žena (anglicky) :D a ked spieva, počuť tam také zvony..tak rytmická pieseň ; ) :D... Otvor fórum »
5. 6. 2016 20:26
19
Chata
AHoj mam problém mám priateľa s ktorým sme boli zavolaný na chatu súčasne kedy aj na gulašku len ja vtedy robím tak chce isť sam zvláštne však je ked som povedala že si prácu zruším tak povedal že áno že... Otvor fórum »
5. 6. 2016 20:18
16
Oblizujete si prsty keď jete niečo rukami?
5. 6. 2016 19:53
15
Sluchatka
ahojte. chcela by som si kupit nejake sluchatka, ktore su kvalitne, maju dobre basy, ale cenovo by ma nestali cely majetok, kedze som chudobny student. idealne by bolo do 30e (ano je to nizka... Otvor fórum »
5. 6. 2016 17:42
26
Čo si myslíte o anotektičkách?
Ja som anorekticka nebola, nie som a nebudem ale dievčatá pro ana celkom chápem. Často za to nemôžu. Chápem aj pro mia, pro si, ppp atď. (Nevieš, nájdi si na googli. ) A... Otvor fórum »
5. 6. 2016 12:30
47
V ktorom meste na Slovensku by ste chceli žiť?
Proste by vám to mesto vyhovovalo z ekonomického hľadiska, pracovných príležitostí, kultury, a športu. A ak nepoznáte také mesto na SVK, tak môže byť aj zahraničné. Otvor fórum »
5. 6. 2016 11:57
7
Dočasná farba na vlasy
Chcela by som vyskúšať zafarbiť si vlasy na nejakú netypickú farbu ale radšej by som to chcela vysúšať iba s dočasnými farbami... máte niekto skúsenosti? :) a koľko zmytí to asi vydrží Otvor fórum »
5. 6. 2016 11:43
2
Nové pocity
ahojte! dosť by ma zaujímalo či resp. ako rozpoznávate nové pocity, ktoré zažívate.. podarilo sa mi totižto dokázať si niečo, čo som chcel a je to také divné, že ten stav neviem ani opísať.. cítim sa... Otvor fórum »
5. 6. 2016 11:39
25
Kde by ste radšej žili z týchto krajín? A prečo?
5. 6. 2016 08:48
12
Obnovenie vymazaných správ na facebooku
Mala som dosť podstatné dôkazy v spravách na facebooku ale vymazala som ich... Dajú sa nejako obnoviť- získať? ... potrebujem ich za každú cenu! Ďakujem za každú radu ; -) Otvor fórum »
5. 6. 2016 00:18
1
Stolný tenis - raketa
Nenájde sa tu nejaký hráč stolného tenisu, čo by mi vedel poradiť s kúpou rakety? Otvor fórum »
4. 6. 2016 23:06
8
Angličtina
ahojte, preložil by mi niekto jeden text zo slovenčiny do angličtiny? text pošlem v správe Otvor fórum »
4. 6. 2016 21:47
3
Ľudia čo cvičíte, čo si myslíte
1. O nízkotučnych výrobkoch ? Predsa len ten tuk je nahádzaný gumami a nie je to zdravé pre telo. 2. Ked chcem cvičiť fitness a mám skoliózu ? Radila som sa s trénerkou, povedala... Otvor fórum »
4. 6. 2016 21:23
18
Vyhráš milión eur v lotérii. Najprv urobíš:
- Začneš vrieskať, revať od šťastia, dostanes infarkt a prevezú ťa do nemocnice.
- Okamžite zavoláš každému koho poznáš a budeš sa chvástať.
- Okamžite si peniaze vyzdvihneš (alebo ti ich donesú) a zavrieš na tri zámky do trezoru alebo ich dáš do najlepšej bank
Hlasuj »
4. 6. 2016 20:37- Okamžite zavoláš každému koho poznáš a budeš sa chvástať.
- Okamžite si peniaze vyzdvihneš (alebo ti ich donesú) a zavrieš na tri zámky do trezoru alebo ich dáš do najlepšej bank
Hlasuj »
15
Ázijské veľkosti oblečení
Ahojte chcela by som si objednať jednu mikinu z ebay-a lenže pôjde to až z Južnej Kórei a ázijské veľkosti sú iné ako európske veľkosti a tak nejako neviem ktorú si objednať no najviac mi padne S: Chest 96cm x... Otvor fórum »
4. 6. 2016 20:04
4
Nože
Ahojte :) je tu niekto kto sa vyzna v zbierani nozov? Priatelovy chcem kúpiť nejaký do 35 € cca poradte mi Otvor fórum »
4. 6. 2016 19:44