Diskusie - 981. stránka fóra
2
Nové pocity
ahojte! dosť by ma zaujímalo či resp. ako rozpoznávate nové pocity, ktoré zažívate.. podarilo sa mi totižto dokázať si niečo, čo som chcel a je to také divné, že ten stav neviem ani opísať.. cítim sa... Otvor fórum »
5. 6. 2016 11:39
21
Vadí vám všadeprítomný plast?
Mne áno. Podľa mňa by sa mala jeho spotreba obmedziť. Menej by sa platilo za skladovanie odpadu, menej by bolo neporiadku, a bolo by okolo nás zdravšie... Otvor fórum »
5. 6. 2016 11:32
25
Kde by ste radšej žili z týchto krajín? A prečo?
5. 6. 2016 08:48
12
Obnovenie vymazaných správ na facebooku
Mala som dosť podstatné dôkazy v spravách na facebooku ale vymazala som ich... Dajú sa nejako obnoviť- získať? ... potrebujem ich za každú cenu! Ďakujem za každú radu ; -) Otvor fórum »
5. 6. 2016 00:18
1
Stolný tenis - raketa
Nenájde sa tu nejaký hráč stolného tenisu, čo by mi vedel poradiť s kúpou rakety? Otvor fórum »
4. 6. 2016 23:06
8
Angličtina
ahojte, preložil by mi niekto jeden text zo slovenčiny do angličtiny? text pošlem v správe Otvor fórum »
4. 6. 2016 21:47
3
Ľudia čo cvičíte, čo si myslíte
1. O nízkotučnych výrobkoch ? Predsa len ten tuk je nahádzaný gumami a nie je to zdravé pre telo. 2. Ked chcem cvičiť fitness a mám skoliózu ? Radila som sa s trénerkou, povedala... Otvor fórum »
4. 6. 2016 21:23
18
Vyhráš milión eur v lotérii. Najprv urobíš:
- Začneš vrieskať, revať od šťastia, dostanes infarkt a prevezú ťa do nemocnice.
- Okamžite zavoláš každému koho poznáš a budeš sa chvástať.
- Okamžite si peniaze vyzdvihneš (alebo ti ich donesú) a zavrieš na tri zámky do trezoru alebo ich dáš do najlepšej bank
Hlasuj »
4. 6. 2016 20:37- Okamžite zavoláš každému koho poznáš a budeš sa chvástať.
- Okamžite si peniaze vyzdvihneš (alebo ti ich donesú) a zavrieš na tri zámky do trezoru alebo ich dáš do najlepšej bank
Hlasuj »
15
Ázijské veľkosti oblečení
Ahojte chcela by som si objednať jednu mikinu z ebay-a lenže pôjde to až z Južnej Kórei a ázijské veľkosti sú iné ako európske veľkosti a tak nejako neviem ktorú si objednať no najviac mi padne S: Chest 96cm x... Otvor fórum »
4. 6. 2016 20:04
4
Nože
Ahojte :) je tu niekto kto sa vyzna v zbierani nozov? Priatelovy chcem kúpiť nejaký do 35 € cca poradte mi Otvor fórum »
4. 6. 2016 19:44
12
Chuť na mäso- krvná skupina
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o vyplnenie dotazníka- je naozaj veľmi krátky- 4 otázky. Poprosil by som dotazník vyplňovať stredoškolákov vo veku 15-19 rokov. Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 6. 2016 18:46
7
Kontaktné šošovky
Mám šošovky na mesiac. A neviem kedy ich mám vyhodiť a kúpiť nové :D čítala som, že vtedy keď už cítiš, že sú staré. Škrabú ťa v oku a tak :D zatiaľ ich mám 3 týždne... Otvor fórum »
4. 6. 2016 18:00
17
Sú Slováci Slovania?
Sme Slovania? Niekde som čítal, že z DNA sa dá zistiť príslušnosť k etniku a Slováci majú veľa génov zhodných s Germánmi. Každopádne je možné, že má niekto z nás predkov z Ázie a pritom nemá ázijské... Otvor fórum »
4. 6. 2016 16:41
4
Bolesť očí v 3D
Ahojte ľudia. Dnes ma pozvali kamaráti do kina na 3D Film. Problém ale je, že ja som na 3D v kine ešte nikdy nebol. Teda raz v štvrtom ročníku som bol na takej rozprávke v Dinoparku... Otvor fórum »
4. 6. 2016 15:34
14
šikana
ahojte chcel by som sa spýtať na vašu radu .. mám kamarádku ktorú šikanujú také dve kravy len tak nič im nespravila .... proste čakajú ju pred školou aby sa jej mohli vysmievať ... a mne jej je strašne... Otvor fórum »
4. 6. 2016 14:36
12
Pekné fórum
Keď ste boli malí s čím vás najviac bavilo sa hrať? Aké hry ste hrali s kamarátmi vonku? Kto bol váš najobľúbenejší dospelý? Aké máte pekné spomienky na detstvo. A čo také ste vyviedli? Otvor fórum »
4. 6. 2016 12:36UMB Aj/ŠJ prekladateľstvo
Ahojte, je tu niekto kto nastupuje budúci rok? :) Otvor fórum »
4. 6. 2016 12:10