Diskusie - 963. stránka fóra
3
Temperované sklá
Aký máte názor na temperované sklá pre smartphony ? Odporúčate kúpu tohto produktu alebo máte nejaké negatívne skúsenosti a považujete kúpu za vyhodené peniaze ? Otvor fórum »
22. 6. 2016 17:53FIF UK Psychológia mgr
ahojte je tu niekto kto študuje psychológiu na fif uk? prosím správa :) Otvor fórum »
22. 6. 2016 16:13
3
EUBA FHI
Ahojte. Je tu niekto, kto bol v piatok (17. 06. ) má prijímačkách na FHI? Ak sa niekto nájde, prišlo vám už rozhodnutie? Popr. máte niečo vpísané v Aise okrem počtu bodov? ... Otvor fórum »
22. 6. 2016 16:02
7
MTF STU alebo FMK UCM
Zdravím, chcel by som sa spýtať niekoho čo ma ako take skúsenosti s danou vecou a vedel by mi poradiť. Rozhodujem sa medzi dvoja vysokými školami. Jedna je MTF STU Trnava a druhá je FMK UCM Trnava.... Otvor fórum »
22. 6. 2016 10:16Práca v zahraničí (agentura)
Čaute chcel by som sa opýtať, či má niekto pozitívne skúsenosti s nejakou SR agentúrou a prácou v zahraniči... o akú agent. sa jednalo? Popripade zopár podrobností. Ďakujem :) Otvor fórum »
22. 6. 2016 09:22
39
Máte nejakú fóbiu?
Ja mám napríklad Arachnofóbiu- fóbiu z pavúkov. A vy? Otvor fórum »
22. 6. 2016 08:12
16
Aké sú vaše pocity keď si spomínate na vaše naj trapasy ?
Ja? Ja si mám chuť vystreliť mozok a sprovodiť sa z tohto sveta . Alebo si tak ojebať hlavu o múr že až .. . pOCHválte sa Vy valasy a činčile . Otvor fórum »
21. 6. 2016 23:20
9
Rozprávky bez slov
Napadnú vám nejaké rozprávky, kde postavy nerozprávajú ako napr. Tom a Jerry, Oggy a šváby, No počkaj zajac... ? Existuje teraz niečo také aktuálnejšie a nie úplne jednoduché (nie pre deti čo sa učia rozprávať, ... Otvor fórum »
21. 6. 2016 22:38
57
Vegánstvo
Ahojte, keďže v dnešnej dobe sa do popredia dostáva vegánstvo, tak by som sa rada spýtala aký naň máte názor. (: Otvor fórum »
21. 6. 2016 21:34Práca regiojet
je tu niekto čo pracuje na vlakoch v spoločnosti regio jet ?? chcela by som sa ohladom tej práce niečo opýtať ; ) Otvor fórum »
21. 6. 2016 21:30
10
Joga
Cvičíte tu niekto jogu? Ako ste na tom s formou? Začala som nedávno, už som to skúsila pred rokom, ale nechytilo ma to až tak ako keď som bola u jednej jogínky, ktorá je fakt že bomba... Otvor fórum »
21. 6. 2016 20:04
36
Utopila som mobil,,. co s nim?
Nejake dobre rady? Akoze je mi jasne, ze uz mu asi nepomoze ani svatena voda ale velmi by ma potesilo, keby to rozchodil. Pozn. aut. : pod pojmom "utopila" sa mysli ze vazne UTOPILA,... Otvor fórum »
21. 6. 2016 18:43
19
POMOC BIRDZACI!!!!
robila som ostrokyslú polievku prvýkrát v živote, za taký vajgel že mi je to luto vyliať. prehnala som to so sojovou omačkou, strašne tam tá chuť preráža, čím ju zjemním? :( prosím poraďte... Otvor fórum »
21. 6. 2016 17:52
47
Môže byť človek, ktorý je sám šťastný?
Mám na mysli človeka, ktorý nemá partnera ale má priateľov :D prípadne aj nemá :) človek je vraj spoločenský tvor ale niekomu samota vyhovuje a má rád svoj priestor a poriadok :) Je možné aby niekto bol celý... Otvor fórum »
21. 6. 2016 16:25
8
Pouličné vystúpenie. Prišli by ste pozrieť?
Hello, mám malú kapelu zameranú na folk a rap, a chceli by sme si prejsť slovenskom a hrať len tak pre ľudí prišli by ste pozrieť? Podporili by ste to? Zaujalo by vás to? :) Otvor fórum »
21. 6. 2016 16:11
25
Aké máte so sebou plány?
Ahojte, v poslednej dobe často premýšľam o mojej budúcnosti. Máte to tak isto, resp. máte o sebe nejakú ideálnu predstavu?Stačilo by vám byť radový zamestnanec s platom v norme, alebo skôr mierite kariérne vyššie, na... Otvor fórum »
21. 6. 2016 15:38