Zdravím, chcel by som sa spýtať niekoho čo ma ako take skúsenosti s danou vecou a vedel by mi poradiť. Rozhodujem sa medzi dvoja vysokými školami. Jedna je MTF STU Trnava a druhá je FMK UCM Trnava. Chcel by som nejaké dôvody ktorú vybrať, a prečo práve tú
este neviem oficialne ale mam taky pocit ze ma zoberu, len ta skola mi pride ze ti toho moc neda ... na zajebavanie super ale ci to ma aj nejaky serioznejsi vyznam to neviem
@nbk1994 co ja viem, ja som odtial odisla ale bracha sa teraz vdaka tej skole zivi robenim webstranok a tak.. a docela v pohode mu to zaraba
kazdopadne tento rok som si podala prihlasku zas preto sa pytam
@Silviaaa tak ale ak tvoj brat robi webstranky, povedzme si na rovinu to asi vdaka tej vysokej nema, keďže tam to nejak zamerané na tieto veci neni. Ale viem o čom hovoríš, tak isto aj ja robím webstránky, na aky odbor chodí brat? A ty si prečo odišla, keď sa tam chceš teraz vratiť?
akoze trochu ti to nacrtne, kontaktov vela tam ziskal, udalo mu to smer a tak.
ja som odtial odisla lebo som chcela ist do uk
odkial som prisla po dvoch tyzdnoch
teraz si nie som ista ci chcem ist do skoly alebo zas do uk. boha.
no tak ano, tie kontakty sa tam ziskat daju ... a tak ak si vies najst v UK stabilnu pracu s ktorou budes spokojna hlavne ty, preco by si 5 rokov zivota zabijala na masmedialke v trnave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
kazdopadne tento rok som si podala prihlasku zas preto sa pytam
ja som odtial odisla lebo som chcela ist do uk
odkial som prisla po dvoch tyzdnoch
teraz si nie som ista ci chcem ist do skoly alebo zas do uk. boha.