Diskusie - 931. stránka fóra
8
Nocovanie vo Vysokých Tatrách
Ľudia, neviete ako je to s nocovaním v Tatrách? Nemyslím nocovanie v chate alebo v hoteli, ale nocovanie pod holým nebom. Zoberiem spacák, karimatku(nie stan-viem že stanovať na tam nesmie)a chcel by som prenocovať napr. ... Otvor fórum »
29. 7. 2016 12:44
5
MUNI Brno
Ahojte, je tu niekto ochotný a študujúci v Brne na masaryčke? Od septembra tam začínam aj ja a nemam žiadneho znameho, ktory by mi vysvetlil ako to tam chodi(život, intraky, štipendia. ) Keby sa tu niekto... Otvor fórum »
29. 7. 2016 12:04
3
Hry na volant
Dobrý. Poradíte mi prosím nejaké hry, ktoré sa dajú napojiť na volant? Najlepšie free a stiahnuteľne. Našiel som s bratrancom na pôjde volant s pedálmi, je fakt pekný a chceli by sme si niečo... Otvor fórum »
29. 7. 2016 10:13
3
PS4 kompatibilita s PS3
Ked si kupim PS 4 budem môct hrat hry z PS3 ? a ak ano budem ich môct hrat z niekym kto ma PS 3 , vďaka Otvor fórum »
29. 7. 2016 09:52
9
Aký je Váš názor na HYPERLOOP? Sci-fi či možná realita?
- Verím v komerčný úspech Hyperloop.
- Možná realita, ale nie na Slovensku.
- Nereálne sci-fi.
Ďalšie možnosti »
29. 7. 2016 08:53- Možná realita, ale nie na Slovensku.
- Nereálne sci-fi.
Ďalšie možnosti »
16
"Záchrana, následná smrť"
Včera na fb hodila jedna osoba na stránku "Priznania podvodov a ojebov" príspevok, v ktorom hovorí o tom, akí schopní sú dnešní záchranári. Nepomohli jednej staršej pani (Teda, čo aspoň podľa textu vyplýva). Ale, ... Otvor fórum »
29. 7. 2016 07:59
2
Kosmalt alebo Jedlička?
Ahojte, chystám sa na PrirF UPJŠ v Košiciach, mam na výber ubytovať sa buď v Kosmalte alebo na Jedličke a chcela by som vedieť, čo z toho je lepšie, hlavne informácie o Kosmalte, či... Otvor fórum »
28. 7. 2016 23:49
7
Courage
Tí čo ste niekedy videli rozprávku/horor Courage the cowardly dog... Ktorá epizóda Vám prišla najstrašidelnejšia a najhoršia? Lebo mne pride že táto rozprávka je oveľa viac strašidelne a znepokojujúca než väčšina dnešných hororových filmov :D Otvor fórum »
28. 7. 2016 23:39
17
Knihy
Aké knihy preferujete a čo na nich odcenujete ? Skúste sa kľudne aj viac rozpísať. Otvor fórum »
28. 7. 2016 22:21
13
Chcem sa rozísť? Zmenila sa, alebo sme sa spoznali?
Poslednou dobou mi to vŕta v hlave. Sme dva roky spolu a pripadá mi iná ako na začiatku. Iba všetko hrala pre mňa? Dokáže sa človek na toľko zmeniť za tak krátku dobu? Nechcem byť s takou osobou,... Otvor fórum »
28. 7. 2016 22:06
2
Gynekológ pre násťročné-odporúčanie
Ahoje, Mám 16 som z bratislavy a chcela by som íst na gyn. Prehliadku, len neviem kam a mama mi poradiť moc nevie. Tak sa chcem spýtať an nejaké vaše odporúčania. Ideal je ružinov.... Otvor fórum »
28. 7. 2016 21:18
39
Zdravíš sa predavačkám/predavačom? (pozri komentár)
- pozdravím sa, iba ak ma pozdraví prvá/ý
- pozdravím sa, aj keď ma nepozdraví
- nepozdravím sa
Ďalšie možnosti »
28. 7. 2016 20:37- pozdravím sa, aj keď ma nepozdraví
- nepozdravím sa
Ďalšie možnosti »
8
Problemy s iphonom
ahojte dnes som si dala aktualizovat iphone pomocou itunes.... obnovilo mi to iphone a ked som ho zapla pyta aktivaciu ktora nefunguje... neviem ho aktitovat neviete mi pomoct ? Otvor fórum »
28. 7. 2016 19:49
2
Farmácia intrák UK
Chystám sa na farmáciu na UK. Kde mi asi pridelia intrák? Počula som že farmaceutov dávajú na Mlyny, a o tých som počula viac než dosť. Fakt je to také strašné? Otvor fórum »
28. 7. 2016 19:45
17
Ma ineho ?
Ahojte, rad by som sa spytal ohladom "vztahu"....Nasiel som super chalana s ktorym sme si uplne sadli, uplne vo vsetkom. Stretavame sa asi 3 mesiace, v intymnych veciach sme robili veci, ktore nas bavia, ... Otvor fórum »
28. 7. 2016 17:33
2
Podobne filmy
Nepoznate nejake podobne filmy ako REC, As above so belove ? Otvor fórum »
28. 7. 2016 17:15
36
Objatie a prsia
Muzi, nevadi vam, ked objimete zenu a citite jej prsia ? neprekazaju vam pri tom ? Otvor fórum »
28. 7. 2016 16:35