Diskusie - 926. stránka fóra
4
Názov filmu
zdravím hladam film je to o jednej zene a iných z reštauracií bojuju proti posadnutým ludom ktory chcu tu ženu zabit na konci ta zena porodi a ty posadnuty sa prestali hybat chcel ich zabit anjel ale zabije ho iny... Otvor fórum »
3. 8. 2016 19:34
7
Pseudonym
Ahojte Začala som spievat nahrala som aj piesne ale anglicke za svoju vlasť sa nechcem hanbiť ale chcela by som pseudonym už mám aj vymyslení napadlo ma Nell lebo sa volám Petronela tak či by ste mi neporadili... Otvor fórum »
3. 8. 2016 19:24
5
Vyrážky
Nejaký domáci recept na zapálené vyrážky (biele)? idem na dovolenku a aj keď si s tým urobim poriadok a zakryjem, tak do hodiny sa mi to urobi znova. Potrebujem čo najrýchlejšie aby mi to zmizlo. Dík. Otvor fórum »
3. 8. 2016 19:02
1
Banská B. doučovanie matematika SŠ
Ahojte, hľadám nejakého študenta/študentku z BB, ktorý/á by ma doučil počas augusta zopár okruhov z matematiky, ktoré potrebujem na vstupný test na VŠ. -úprava algebrických výrazov -funkcie- vlastnosti, grafy, ... ... Otvor fórum »
3. 8. 2016 18:56
5
Bit či nebit!
porate mi tu ludia nudim sa tu žeru ma nervi čo mam robit ? Otvor fórum »
3. 8. 2016 16:42
3
Najlacnejsia autoskola v PO
Ktora autoskola je podla vas najlacnejsia v PO ? Chcel by som robit vodicak na A1 a zatial som nasiel za 280€ , co mi pride ako celkom vpohode cena , ale preistotu sa pytam , otazka je smerovana hlavne... Otvor fórum »
3. 8. 2016 15:36
13
Rovnoprávnosť "="(domácnosť, zamestnanie, vo vzťahu,,. )
... čo si predstavujete pod týmto "pojmom"?... globálne alebo konkretizujte určitú oblasť (i). Chcela by som počuť Vaše názory, postrehy a nie skopírované odkazy alebo texty s wikipedie. :) ďakujem... danke... merci... thanks... gracias ...... Otvor fórum »
3. 8. 2016 15:14
2
Parndorf Outlet
Cawte Oplati sa ist do parndorfu v auguste ? Dá sa tam zohnat polo košela Ralph Lauren za 30 €? Dakujem Otvor fórum »
3. 8. 2016 14:12
11
Poraďte darček
Moja mama bude mať 40. narodky. Nechce žiadny pobyt a pod. lebo by tam aj tak nešla, knihy nečíta, darčeky do domácnosti/kuchyne jej vraj pripadajú že ju máme len na upratovanie a varenie :D ak... Otvor fórum »
3. 8. 2016 12:45
12
Systém, ktorý ma hnevá?
EU nám dala šancu vyjadriť sa k témam, ktoré sa snažia legislatívne ukotviť... čím viac mladých sa zapojí, tým silnejší hlas začujú a tým väčší dopad na tvorbu debilných zákonov a kvôt to môže mať. Vyjadrime sa teda? Otvor fórum »
3. 8. 2016 11:44
26
Anti hip-hop pesničky?
Nepoznáte niekto niaku pesničku, s ktorej by môj sused pochopil že každý máme rád iný štýl, a nie sme obohatený keď tam vytuni hip-hop? Nech si každý počúva čo sa mu páči, ale nenúti to... Otvor fórum »
3. 8. 2016 09:31Mlada Garda
Čaute, mám jednu otázku. Ako je to s rozdelením blokov na chemické a strojárske. Lebo som chemik, ale dal som si izbu na Dčku. Je s tým nejaký problém? Otvor fórum »
3. 8. 2016 08:49
12
Ktorý by ste si vybrali a prečo
2. 8. 2016 23:47
14
Mate svoju fiktivnu postavu?
Mate nejaku fiktivnu postavu ktora je ako vy? Nemyslim ktorou by ste chceli byt, alebo s ktorou suhlasite ale kto JE ako vy? Otvor fórum »
2. 8. 2016 23:24
13
Spolubývanie MUNI Brno
Ahojte, od septembra nastupujem na MUNI na Prirodovedecku fakultu a hľadám si bývanie, nevie niekto o niečom poprípade nehľadá niekto spolubývajúcu? :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 22:19