Diskusie - 923. stránka fóra
39
Ideálny človek
Aké vlastnosti podľa vás má ideálny človek. Človek, akým by ste chceli byť, keby ste mohli? Otvor fórum »
7. 8. 2016 12:09
8
Ušný Tinnitis
Zdravím, začalo to asi pred 5- dňami. Bol večer a ja som sa išiel osprchovať, keď som sa osprchoval a ľahol do postele, tak ma strašne začalo svrbieť ucho. Stlačil som parkrát ucho a prestalo... Otvor fórum »
7. 8. 2016 10:46
9
Výber telefónu
Čaute, kupujem nový telefón a rozhodujem sa medzi Sony Xperia XA a Huawei P9 Lite. Obe stoja 280e, aj HW su takmer identické ale neviem sa rozhodnúť pre ktorý. Nejaké postrehy ? Poprípade nejaký iný tip... Otvor fórum »
7. 8. 2016 09:09
24
Nadvazovanie kontaktov s ludmi
Cauko mam dost problem s nadvazovanim vztahov - nielen s babami ale aj klasickych kamaratstiev. Nemam tu v okoli ziadnu partiu a ked idem do mesta a chcem sa zoznamit neviem co dotycnym povedat. Nejake typy ako to... Otvor fórum »
7. 8. 2016 03:55
30
Ako sa preniesť cez určite veci :D
nedavno som z nudy šmirovala frajerovi mesenger , je to hrozne ukamenovania hodne ja viem vypočujem si od vas vela nadavok , dospelí ludia toto nerobia ..ale bola som si ista že sa len pobavim a absolutne nič... Otvor fórum »
7. 8. 2016 01:20
11
Service Fee v reštauráciach
Už ste sa stretli niekde s poplatkom za servírovanie ( inač povedané že reštaurácia vám účtuje aj čašníka ) ? Dnes som bol v Miškolci na večeri, pri čakaní na jedle som si listoval menu a na úplnom konci... Otvor fórum »
7. 8. 2016 00:37
17
Množiarne
Čo si myslíte o videu od Sáry o množiarniach a o psíkoch ... Nezdá sa vám to video trochu prehnane . Chcela by som len vedieť čo si o tom všetkom myslíte. Napíšte názor do komentára. ... Otvor fórum »
6. 8. 2016 22:29
31
Najlepší film
Veľmi by ma zaujímalo, aký je podľa vás, najlepší film, ktorý ste za poslednú dobu videli :) Otvor fórum »
6. 8. 2016 19:13
6
Facebook messenger vs. Facebook lite
6. 8. 2016 18:45
8
Je treska zdravá alebo nezdravá?
- Tie rohlíky su viac nezdravšie
- Tie balene majonézy v obchodoch tresku ani nevideli
- V primeranom množstve mi to dokonca dáva pocit nóbl večeri
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2016 18:43- Tie balene majonézy v obchodoch tresku ani nevideli
- V primeranom množstve mi to dokonca dáva pocit nóbl večeri
Ďalšie možnosti »
17
Preco sa chlapi furt stazuju
Ze su zeny zlatokopky? Mozu si za to sami. Sak ked na to nema love tak ju nebude pozyvat do najdrahsieho podniku ale kupi cuco, 2 corgone, tresku a 10 rohlikov a najedia sa na lavicke v... Otvor fórum »
6. 8. 2016 18:22
8
°Film ,, !!
Ahoj Nepoznáte nejaký dobrý film vo štýle niečo ako Harry Potter, Divergencia, Mesto statečných alebo .. The duff, Teen Spirit, Last song .. ?? Dúfam, že napíšete :/ A... Otvor fórum »
6. 8. 2016 18:14
2
Čo si pod neoliberálnym pojmom urban art (mestská kultúra) predstavujete?
Počúvam to často urban art, ale neviem ako presne to pojmenovať? Vzniklo to asi v USA v NYC v šestdesiatych rokoch, ale dnes sa to rozšírilo do celeho sveta. Čo to v 21. storočí... Otvor fórum »
6. 8. 2016 16:24
11
Pomoc - chémia
Prosím vás, hľadám niekoho na pomoc s chémiou, jedná sa o základy organiky... Kľudne aj zaplatím lebo som s niektorými vecami zúfalá :D Otvor fórum »
6. 8. 2016 14:43
7
Veríte na duchov ?
6. 8. 2016 11:42
50