Diskusie - 911. stránka fóra
5
Iphone, zvuk a počítač?
Ide o to, že keď s niekým volám, strááááášne, ale fakt že strašne slabo ho počujem, neviem čo mám ešte lepšie nastaviť, aby som ja jeho lepšie počula a on mňa... a ďalšía... Otvor fórum »
20. 8. 2016 15:08
2
Reset predtým bloknutej nokie
Ahojte, mám takú otázku. Mám jednu niekoľko ročnú Nokiu 6303 Classic. Predtým bola bloknuta na TMobile ale dali sme ju odblokovať. Chcem sa spýtať či ostane po resete do továrnich nastavení odblokovaná alebo sa zase zablokuje.... Otvor fórum »
20. 8. 2016 14:06
9
Intrak nitra
Mate niekto skusenosti s intrakom lebo mam na vyber 2 bernolak nova doba a mladost chcem 3 postelove ..ale neviem sa rozhodnut bernolak je prerobeny ale ma spolocne wc..na jedno poschodie a mladost je vraj starsia ale ma bunkovy system... Otvor fórum »
20. 8. 2016 12:43
4
Obchod play
Koli tomu ze mi mobil nefungoval som ho cely restartovala. Ked som si isla od znova stiahnut vsetky aplikacie tak mi pri jednej zacalo pisat: ZARIADENIE NIE JE KONPATIBILNE S TOUTO VERZIOU. Co s tym mam robit aby... Otvor fórum »
20. 8. 2016 09:58
1
Ktory intrak v nikre 3 lozkovy
20. 8. 2016 09:34
7
Narodeninová párty??
- párty- alkohol, modelky,...-temer anonymita
- párty s klaunom/vílou/kúzelníkom
- posedenie s priateľmi, ktorí o ničom nevedia
Ďalšie možnosti »
20. 8. 2016 02:36- párty s klaunom/vílou/kúzelníkom
- posedenie s priateľmi, ktorí o ničom nevedia
Ďalšie možnosti »
12
Nakup cez aliexpress
Ma tu niekto skusenosti s nakupmi cez aliexpress? Chcel by spm si objednat mobil a mam par otazok. Na internete som nasiel ze doba kym to pride je len 2 tyzdne, inde 3 mesiace. Takze:... Otvor fórum »
20. 8. 2016 00:16
6
Zápal obličiek?
Mal som strašné bolesti hlavy a brucha. Išlo ma roztrhať. Nehovoriac o horúčke. Lekár mi bral krv robil rontgen a aj test moču. Spravil mi aj CRP a vyšla hodnota 102. Dal mi antibiotiká a... Otvor fórum »
19. 8. 2016 21:23
6
Svetlé miesto nad hornou perou
Ahojte, stáva sa aj vám že keď napr. po behaní, ste červení tak máte nad hornou perou svetlé miesto? Niekedy to mám aj bez behania a mávam časté zmeny teploty a v tedy to vyjde (keď je... Otvor fórum »
19. 8. 2016 19:16
4
Film podobný ,,.
Čaute sa ; ) Poznáte prosím vás niekto nejaké filmy podobné Krabat: Čarodejov učeň? :) Takéto typy filmov ma brutálne bavia, tak hľadám nejaké čo by som si popozeral po večeroch :O :D Diky za odporúčania :D Otvor fórum »
19. 8. 2016 18:57
5
Windows 8. 1 problem
Ahoj, Instalujem windows 8. 1 cez usb lenze nejde, pise mi ze ma tabulku MBR ci co ze da sa len instalovat na disky GPT. Vymazal som oddiel 1 a pokúsil sa vytvorit novy, ... Otvor fórum »
19. 8. 2016 18:44
1
Knihy medina
Caute. Z rýdzej zvedavosti by som sa chcel spýtať, ak tu niekto vie, z čoho, z akých kníh (konkretné názvy) a materiálov sa učí v prvom rocníku na vseobecnom lekárstve na UKLF. Za kazdú prínosnú... Otvor fórum »
19. 8. 2016 18:36
36
Zamilovaný na extáze
Pred pár dňami sa mi stal úsmevný a o to viac vzrušujúci zážitok. Domyslite si že kde a domyslite si za akých okolností. Bol som jednoducho na extráze a stretol som sa s jednou neskutočnou bombou dievčaťom. ... Otvor fórum »
19. 8. 2016 12:07
6