Diskusie - 911. stránka fóra
38
Udriet zenu
Myslite ze ma chlap pravo udriet zenu v sebaobrane? Napriklad je ozrata a fyzicky ho napada :D Kamarat (naozaj kamarat, nie ja) mi hovoril ze ho byvala priatelka napadla a rozbila mu mobil, a ze jej... Otvor fórum »
21. 8. 2016 19:31
34
Myslíš niekedy na samovraždu?
Ahojte všetci, čo mávate depresie, úzkosti a samovražedné myšlienky. Ak sa vám už čokoľvek stalo, chcem aby ste vedeli, že v tom nie ste sami a že to nie je vaša vina. ... Otvor fórum »
21. 8. 2016 19:22
1
FIO vs EQUA BANK
Ahojte. :) Rozhodujem sa medzi týmito dvoma bankami, a tak ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti, nejaké odporúčania, plusy/mínusy (mainly pre študenta) ? Ďakujem. Otvor fórum »
21. 8. 2016 18:41
6
Na akej úrovni ovládate značkovací jazyk html/ccs?
- Neovládam
- Niečo hádam viem, ale neovládam
- Ako typický stredoškolák ktorý hodiny informatiky neprefejsbúkoval
Ďalšie možnosti »
21. 8. 2016 17:34- Niečo hádam viem, ale neovládam
- Ako typický stredoškolák ktorý hodiny informatiky neprefejsbúkoval
Ďalšie možnosti »
21
Zamiloval som sa :(
Ahojte, teraz som bol s kamarátom a jeho rodinou v Česku na dovolenke a zamiloval som sa do jednej Češky čo tam bola s nami. Mám pocit že aj ona do mňa len som nemal šancu jej to... Otvor fórum »
21. 8. 2016 17:17
11
Ako sa používa práčka
Veci sú dnu , prášok som vložil , teraz neviem čo mám nastaviť aby to začalo niečo robiť :) Pomôže niekto? Obrázok pridám do 1. komentu Otvor fórum »
21. 8. 2016 16:12
22
Bolenie brucha po prvom sexe
Ahojte, Pred dvoma dnami som mala prvy krat sex a nepouzili sme kondom lebo sme ho nemali. Myslim ze sa do mna neurobil. No odvtedy ma strasne boli brucho a je mi ako keby na... Otvor fórum »
21. 8. 2016 11:33
2
FSEV BA - Soc. a prac. psychológia
Je tu niekto kto to momentálne študuje ? :) Chcela by som sa ho opýtať pár otázok ohľadom štúdia :) Otvor fórum »
21. 8. 2016 11:25
12
VŠ - Pomoc od študentov
Ahoj takže idem do 4. ročníka na gympli. Rozhodujem sa medzi odbormi: UCM - biotechnologie a aplikovaná biológia, psychológia, ale tú neviem kde je najlepšia, áno viem že pri psycho možno nebude uplatnenie ale to je... Otvor fórum »
20. 8. 2016 23:00
45
Hladám partiu fajn ludí :)
Ahojte hladám mladých ludí s ktorymi by som mohol travit cas - kino, opekačky, fitko, beh a podobne aktivity. Idealne okolie NM MY TN a BA :) Otvor fórum »
20. 8. 2016 18:33
3
Antivirus
Zdravím. Potreboval by som poradiť nejaký dobrý antivirus do pc aj do mobilu, čo by bol stále free. Žiadne trial verzie ani nič podobné. Som chudobný študent, všetky prachy dávam škole a nemam na 30e... Otvor fórum »
20. 8. 2016 18:19
5
Iphone, zvuk a počítač?
Ide o to, že keď s niekým volám, strááááášne, ale fakt že strašne slabo ho počujem, neviem čo mám ešte lepšie nastaviť, aby som ja jeho lepšie počula a on mňa... a ďalšía... Otvor fórum »
20. 8. 2016 15:08