Diskusie - 902. stránka fóra
18
Strach z letiska, lietadla
Koncom septembra idem sama do Anglicka na par dni. A okrem strachu zo samotneho lietania sa viac desim dopravy na letisko ( nie som z BA ) a letiska, ci to tam najdem, trafim, kontrola... Otvor fórum »
31. 8. 2016 10:52
31
IPhone 6S Plus (OR) Galaxy S7 Edge
Ja viem, že je to trápne, a pixoviny :D Ale potrebujem poradit. Naj niekto kto ma skúsenosti s týmito "zlatíčkami" :D :D Ktorý z týchto dvoch je lepsia volba? Zainvestovat do jabka Plus alebo ist do S7... Otvor fórum »
30. 8. 2016 21:46
49
Ak by ste boli,,.
Ak by ste boli lekárom, akým? Alebo by ste pracovali v laboratóriu? Čo by vás z tohto odvetia najviac bavilo? (okrem pomáhania ľuďom) Otvor fórum »
30. 8. 2016 21:27
7
Tajomné miesta Bratislava a okolie
Nejaký tip na tajuplné, záhadné, mystické miesta, objekty, opradené tajomstvami, povesťami, alebo historické miesta s nádychom tajomna, prírodné úkazy? čo to som pogooglia, no nechám sa radšej viesť vašimi skúsenosťami :) Otvor fórum »
30. 8. 2016 21:08
7
Najsilnejší Pokémon
akeho mate najsilnejsieho Pokemona prosim vas ? Ja Vaporeona a ma iba 644 cp ; ( Otvor fórum »
30. 8. 2016 21:01
4
Fakulta soc. a eko. Vied UK
Prosim o nejake nazory/skusenosti s touto fakultou. Ja idem na soc. Antopologiu, nepoznam tam nikoho tak nejake info by sa zišlo ohladom učiva, profesorov a podobne ; ) snad sa niekto najde vďakaa Otvor fórum »
30. 8. 2016 20:21
7
Oslobodenie od telesnej výchovy
Ahojte. Celkom ma zaujíma táto záležitosť. Minulý školský rok som celý školský rok necvičil. Stalo sa mi zranenie s kolenom a tak mi ortopéd napísal oslobodenie od telesnej na celý školský rok. » KOMENT! Otvor fórum »
30. 8. 2016 19:45
7
Práca poisťováka
Zdravím, aký je váš názor na poisťovacích agentov, resp. na poistenie ako také? Dokázali by ste robiť takúto prácu, prípadne aké vlastnosti by mal mať podľa vás dobrý poisťovák? Otvor fórum »
30. 8. 2016 19:19
2
Balík na dobierku
Caute, ide o to ze idem poslat balik na dobierku, teda prijimatel ho zaplati no a potreboval by som sa spytat, ako dlho trva kym dostanem svoje peniaze za tento balik? Otvor fórum »
30. 8. 2016 18:29
6
Fotka ISIC na LF MU
Zdravím, niekde som čítal že odfotiť sa na isic, pre prvákov, je potrebné do 31. 8. 2016 čo už akosi nestíham, je možné nejak fotku poslať mailom alebo nie je problém prísť aj po termíne. Otvor fórum »
30. 8. 2016 16:09
21
Prírodná kozmetika
Baby chcela by som vediet ake mate skusenosti s prirodnou kozmetikou a takto... a ake znacky preferujete popripade nejake stranky z kade objednavate a tak :) zaujimaju ma hlavne pripravky na vlasy :D Otvor fórum »
30. 8. 2016 12:51
13
Kurie oká
Ahojte. Na nohe som asi pred rokom zapozoroval niečo na nohe. Neriešil som to som myslel ze otlak nejaky alebo čo. Pred par dnami som zistil ze kurie oká. Doktorka ze chirurgicky vybrať podla nej, ... Otvor fórum »
30. 8. 2016 10:49
9
Cviky
Ahojte chcela by som sa spytat ci nepoznate nejake cviky ktore su zamerane len na zadok! Nie na stehna. Pretoze zadok mam celkom dobry ale chcem si ho vyformovat a zo stehien chcem najprv schudnut tym ze budem menej... Otvor fórum »
30. 8. 2016 10:15
13
Škola-práca
Ahojte, chcela som sa opytat na vas nazor k tejto problematike... mam skoncenu strednu skolu ohladne podnikania..v podstate je to nieco ako obchodna akademia..ide o ekonomicky odbor, kde bola sama teoria iba. Dnes to dost lutujem... Otvor fórum »
30. 8. 2016 03:30
6
Sibírsky husky
Ahojte, potrebovala by som poradiť, mám sibirskeho huskyho 9 týždňového v kuse všetko kuše aj ľudí nevieme čím to je či je ho zubami alebo niečím iným. Čo nemôže husky jesť? Myslíte že timber wolf sú vhodné... Otvor fórum »
30. 8. 2016 01:28
2
Meno filmu?
Bol to sa mi zda nejaky horor, možno thriler, odohraval sa v nejakych 30. rokoch, trocha goticke, bol tam detektiv a skladačkovy vrah ktory uniesol taku blondinu a ten detektiv ju potom hladal, nasiel... Otvor fórum »
29. 8. 2016 23:06
22
Baby ale pravdu
Ahojte chcem sa spytat kolki ste mali v zivote priatelov vztahov a aj len jednorazoviek na jednu noc(a mozno bol z toho vztah)☺ ved je to anonymne a naozaj by som to chcela vediet . potom napisem aj ja ak... Otvor fórum »
29. 8. 2016 22:10