Diskusie - 900. stránka fóra
5
Cup holder vw new beetle
nenašiel by sa niekto, kto rozpredáva časti z auta volkswagen new beetle? konkrétne zháňam držiak na pohár ktorý sa dáva do tej časti pri radiacej, tým myslím ten úplne obyčajný držiak, bez zatvárania/ vrchnáku, môj... Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:05
7
Zmena eur/libra
Potreboval by som zmeniť eurá za libru, ale za oficiálne kurzy ECB, v zmenárni či banke na mne akurát tak pekne zarobia. Vie mi niekto niečo poradiť? Dík. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:42
15
HELP :) Ford alebo Seat? Pripadne škoda
Caute pomozte chcem kupit auto rozhodujem sa medzi ford focus alebo seat ibiza cordoba alebo skoda fabia. O forde som pocul ze ma drahy servis neviem to porovnat s inymi automobilkami ale zevraj je drahy oproti inym. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:00
4
Zivot po vazeni - praca, skola etc.
Len tak ma zaujimalo ako to maju ti ktori si museli par rokov odsediet vo vazeni.. Ako je to so zivotom po? Moze si najst normalnu pracu? A je mozne po vazeni ist aj studovat na vysoku skolu? celkovo ma... Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:21
2
LENOVO pomóc
Čaute. Mám lenovo a odlomil sa mi ten malý pohyblivý plast, kt. pritláča kábel ku konektoru pri vstupe na internet. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:03
17
A3 a zamrzanie,, uz som zufala:D
Ahojte mám taký problém. Kúpila som si mobil samsung galaxy A3 asi pred polrokom a už dobre dlhú dobu sa mi deje že len tak si zamrzne. Kedže má zabudovanú baterku tak musím počkať kým sa nevybije. ... Otvor fórum »
2. 9. 2016 13:08
5
Animovana tvorba alebo graficky dizajn
Ahojte, chcem sa opytat , je lepsie studovat na strednej umeleckej skole animaciu alebo graficky dizajn ? Otvor fórum »
2. 9. 2016 10:50
3
DPH na balik
Pekny den! Aky je to mozne ze ked poslu nam balik z Hollandska preco nam zadrzaju na colneho konania ked je to z EU? Otvor fórum »
2. 9. 2016 09:54Kurzy angličtiny v Bratislave
Ahojte mohli by ste mi prosím poradiť nejakú dobrú jazykovku kde by som sa mohla učiť angličtinu. Za každý inteligentný koment vopred ďakujem. Otvor fórum »
2. 9. 2016 07:13
10
Plostica
Viete o nejakom sposobe ako preniest zvukovy signal na velku vzdialenost potrebujem aby sa vysielaci modul aj s napajanim zmestil do pera. Gsm modul asi neprichadza do uvahy (su moc velke) napada vas nieco ine? Otvor fórum »
2. 9. 2016 03:13
12
Šrobarova
Tí či chodíte/chodili ste na Šrobarku... Akí su podla vas top učitelia a akí najhorší, najprísnejší alebo takí pri ktorych je celkom chill na hodinách atd? :) Otvor fórum »
1. 9. 2016 23:48
4
Vnútorná pamäť je poškodená?
Ahojte. Neviete mi niekto poradiť ohľadne môjho mobilu? Z ničoho nič sa mi reštartoval a napísalo že je poškodenia vnútorná pamäť..WTF!? :( Otvor fórum »
1. 9. 2016 23:26
21
PICOVINY
Mám rozjebanu nohu, preťaženú, šľacha natiahnutá, čerstvy rozchod čerstveho vztahu, ako si mam kurva vyventilovať z hlavy problemy keď sa nemôžem hýbať? To som kurva zvedavý Otvor fórum »
1. 9. 2016 22:50
10
Stredná
Čaute..chcem sa opýtať ak ste išli prvý den na strednú dávali ste triednej učitelke kvety? :D Otvor fórum »
1. 9. 2016 22:32
34
Otázka/ opačné pohlavie
Ahojte, zaujímalo by ma, či by opačnom pohlaví vás dokáže odradiť, ak nosí okuliare. Myslím čisto výzorovo. Nemusíte tú osobu ani poznať :) Otvor fórum »
1. 9. 2016 21:36
8
Bratislava - výlet
Ideme na výlet do Bratislavy, a tak by ma zaujímalo, čo také výnimočné by ste mi odporučili si tam pozrieť? Napríklad idem sa pozrieť na Hotel Galéria, pojdeme asi do muzea Danubiana (ak ich tam dotiahnem) ale... Otvor fórum »
1. 9. 2016 20:59