Diskusie - 899. stránka fóra
3
Nultý ročník ba LF v Olomouci
Ahojte. Je tu niekto, kto nultý ročník absolvoval? Bola by som vďačná za každú radu a skúsenosť. Rodičia by mi boli ochotní toto zaplatiť lenže ja sa bojím, že čo keby som to štúdium nezvadala a... Otvor fórum »
4. 9. 2016 07:48
2
Neprišiel mi klúč s hrou na e-mail z Muve.sk
Ahojte, kupovala som si hru y Muve. cz, zaplatila som cez platobnú kartu, peniaze mi strhli, no kľúč s hrou mi ešte neprišiel. Neviete čím to môže byť? Máte s Muve. cz skúsenosti? Stalo... Otvor fórum »
4. 9. 2016 07:47
3
Urban explorantion
zdravim ludia najdu sa tu ludia co radi chodia naštevovat opustene budovy domi tovarne a kaštiele ? mna fascinuje neco taketo ak by sa nedo nasiel tak mi napiste mi bud spravu alebo koment Otvor fórum »
4. 9. 2016 04:40
8
Problem s instalaciou
Ahoj, potreboval by som poradit stiahol som si nejaku appku cez pc a dal ju do mobilu ale tam mi nejde nainstalovat napise mji instalacia sa nepodarila. Pls pomozte mi ak nahodou o tom viete nieco viac ako... Otvor fórum »
4. 9. 2016 00:46
29
Máte radi sushi?
3. 9. 2016 21:42
1
FTF VŠMU
Ahojte! Je tu niekto kto študuje/študoval/chcel by študovať na tejto fakulte? Prípadne robil niekedy prijímačky alebo má nejaké info? Bola by som rada ak by sa ozval, chcela by som sa niečo popýtať :) Dakujem! :) Otvor fórum »
3. 9. 2016 20:15
2
Značka oblečenia
Ahojte.. hľadám jednu konkrétnu značku oblečenia :D ani za toho oného si neviem spomenúť na meno :D čiže, nápovedy: Mám pocit, že sa začína na D (DaVinci? :D :D ) a font je... Otvor fórum »
3. 9. 2016 18:50
16
L-Carnitine
Mám 15 rokov, 75 kíl a 178 cm. Mám strašnú postavu. Našiel som na nete L-Carnitine. Píše sa o ňom že je totálne zdravý, pomáha srdcu, obličkám a hlavne dodáva energiu na spaľovanie tukov.... Otvor fórum »
3. 9. 2016 18:16Agentura AGE
Ahojte :) Podeľte sa o prípadne skúsenosti s touto agentúrou, budem len rada :) Otvor fórum »
3. 9. 2016 17:49
5
Farby na textil
Čaute. Máte tu niekto skúsenosti s malovaním na čierny textil(bavlna)? Ak jo, odporúčte prosím nejaké kvalitné farby ktoré nie sú príliš riedke a dobre chytajú :D Dik moc :) Otvor fórum »
3. 9. 2016 16:18
12
Čo budem dnes variť?
Fajný bezmäsitý recept? Mám menšiu brokolicu, cuketu a fazulové lusky. Dík za každý nápad :D Otvor fórum »
3. 9. 2016 13:16
8
Vysoká škola, SPU-BKP
Ahojte tento rok nastupujem na SPU na odbor bezpečnosť a kontrola potravín a chcela by som sa spýtať ako je to s tými kreditmi , ktoré povinné voliteľné predmety by som si mala zvoliť aby mi čo najlepšie vyšiel... Otvor fórum »
3. 9. 2016 09:57
7
Problem s prevodom penazi
Ahojte, potreboval by som poradit zacal som stavkovat cez niké. Nedaju sa mi poslat tie prachy co mam tam na moj ucet a neviem prijst nato ze preco. Pise tam ze musim mat minimalny zostatok 1 cent... Otvor fórum »
3. 9. 2016 00:15
45
Neviem si nájst partnerku
Ahojte mam problém :) na strednej som bol zamilovaný 4 roky do spoluziacky a po mature este dalsie 3 roky az kym som nesiel na VS... problem je ze sa bojim ze nikoho nebudem uz tak lubit, lebo... Otvor fórum »
3. 9. 2016 00:08
2
Šrobarka
Tí či chodíte/chodili ste na Šrobarku... Akí su podla vas top učitelia a akí najhorší, najprísnejší alebo takí pri ktorych je celkom chill na hodinách atd? Otvor fórum »
2. 9. 2016 23:26
26
Oblubene pesnicky
Caute birdzovia, bolo mi prikazane spravit si v telefone novy playlist a kedze mi chyba inspiracia, bol by som rad, keby ste hodili do komentov svoje aktualne najoblubenejsie pesnicky. S velkym vdekem vam velmy vdekujem. Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:58