Diskusie - 895. stránka fóra
24
Život mimo Slovenska
Ak by ste sa mali dnes zbaliť a vypadnúť niekam preč, kam by to bolo ? Otvor fórum »
7. 9. 2016 13:14
11
Jazyky na VŠ
Taakže neočakávane si musím na výške vybrať zo slovanských jazykov, ktoré sa budem učiť semestre. Nejaká rada ktorý? Chorvátsky, poľský, bulharský, srbský alebo slovinský? Otvor fórum »
7. 9. 2016 12:32
77
Čo vás pritahuje na chalanoch :)
Toto je mierené skorej na nežnejšiu čast našej populácie ak nerátam gayov :) čo je pre vás najviac pritažlivé na chalanoch ? :) vzhlad, charizma, humor... aby som vedel na čom popracovat :) Otvor fórum »
7. 9. 2016 12:30
1
Švédske domky
Čaute, neviete náhodou v akom sú stave švédske domky na Družbe? Fakt nič aktuálne sa nedá nájsť a pravepodobne tam pojdem bývať :D Tak či náhodou nemáte niekto skúsenosti. Otvor fórum »
7. 9. 2016 01:04
82
Slovíčka z vášho regiónu
Hoďte nejaké špeci nárečové abo slangové slovíčka z vašej oblasti, o ktorých si myslíte, že sa na zvyšku Slovenska nepoužívajú - napríklad ako v okolí TN majú trigovicu (aspoň mám pocit že to je hlavne trenčiansky výraz, ... Otvor fórum »
6. 9. 2016 23:15
3
Internát kosmalt
ahojte, neviete niekto či sa dá ešte odstupit od zmluvy na kosmalte ak som tam už podpísala zmluvu, ale ešte som to nezaplatila? lebo možno mám ist možnost na lepší intrak , tak zato sa pýtam, dakujem :) Otvor fórum »
6. 9. 2016 22:56
3
Internet na internat
Zdravim :) tento rok idem prvykrat na intrak a chcela by som sa dozvediet o moznostiach internetu... chcela by som viacmenej neobmedzeny pretoze sledujem filmy videa atd ... viete poradit? Otvor fórum »
6. 9. 2016 21:30
44
Kto vám tu chýba
Prepáčte, ak to tu už bolo. Aj tak vás to neobťažuje. Ktorý kedysi-Birdziak vám chýba? Lebo mne majuska a boni Otvor fórum »
6. 9. 2016 20:51
17
Aké tenisky?
6. 9. 2016 20:47
55
Dážď a chalani
Veľmi by ma zaujímalo že prečo niektorí chalani nosia dáždniky a iní nie keď prší. Nevidím v tom žiadnu logiku teda ak v tom nejaká je? Prečo? Otvor fórum »
6. 9. 2016 19:39
1
Medicina
Ahojte ludkovia, chcela by som sa Vás spýtat nema niekto podklady na prijmacie skušky z mediciny na UK BA? Stačilo by mi aj testy vo forme pdf. Dakujem. Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:37
29
štúdium a uplatnenie
Ahojte, chcem sa spýtať čo si myslíte o vysokých školách zameraných na biológiu, chémiu, fyziku (prírodovedecké fakulty). Zaujímalo by ma, čo si myslíte o uplatnení prírodovedeckých odborov. Oplatí sa vlastne drieť na týchto odboroch... Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:29
2
Fakulta Biochémie BA
Čaute, chcel by som sa opýtať či niekto túto fakultu poznate alebo priamo na nej študujete. Chystám sa maturovať tento rok z Bio a Chémie, tak sa stále rozhodujem medzi medicinou a poprípade nejakou takouto školou. ... Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:25
1
Vysoká škola
čaute, chodím do 3. ročníka na strednej a chcem študovat zubne lekarstvo neviete mi poradit kde je to najlepšie a či si zhanat aj nejake doučka a podobne? a je to lepšie na SR alebo v čechách? lebo... Otvor fórum »
6. 9. 2016 16:55
2
Máte niekto skúsenosť s Workaway ?
Ahojte, vyskúšali ste už niekto cestovanie spojené s prácou cez Workaway. info ? Budem vďačná za každú radu, tip, pozitívne a negatívne dojmy... :) Vďaka Otvor fórum »
6. 9. 2016 16:40
7
Zlavnenky
čaute, písala som status, ale ten si málokto všimne..vôbec sa nevyznám do autobusových zlavneniek a chcela by som nejakú kartičku čím sa preukážem a dá mi zlavu..niečo čo bude platiť aj pre ostatné autobusy, nie len... Otvor fórum »
6. 9. 2016 15:05
4
Medicína
Zdravím, 1. Ako dlho ste sa pripravovali na prijímačky na medicínu? 2. Ktorá VŠ je na SR najlepšie ohľadom kvality a na ktoré sa dá ľahko prejsť? 3. Chodili ste aj na prípravné... Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:48
11
Doplnky výživy na zvíšenie sily
Čaute, chcel by som byt Strongman alebo powerlifter aké doplnky výživy by som mal brať okrem kreatínu. Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:48