Diskusie - 888. stránka fóra
27
Kedy by si mal clovek najst partnera
Ahojte, tak aky je vas nazor ? a kde ho vobec najst ? Je to strasne komplikovane v dnesnej dobe. Mam 19 a zatial som este nemala frajera nikdy som to nejak neriesila az teraz, ked vidim... Otvor fórum »
15. 9. 2016 20:42
4
Kontrola pred jazdov
Zdravim Som novacik a autoskole ma to neucili... Chcel by som vediet co mam skontrolovat predjazdov? Kontroluje sa este nieco okrem brzdovej, olejovej a vody do strekovacov? Ako skontrolujem olej a dostatok brzdovej kvapaliny? Otvor fórum »
15. 9. 2016 20:32
16
Pracovný pohovor- otázky, chytáky, podpásovky
Zdravím :-) Aké otázky sa vás pýtali na pracovnom pohovore ? Pýtali sa vás aj také tie neprimerané ? -aby vás vyviedli z miery ? Ako ste odpovedali ? ... Prípadne nejaké rady ? :-D Idem na pohovor... Otvor fórum »
15. 9. 2016 19:50
10
EUBA odborná prax
Ahojte idem do bakalárskeho ročníka na EUBE a zaujímalo by ma v čom spočíva " odborná prax" :) za každú radu budem rád :) díky :) Otvor fórum »
15. 9. 2016 15:06
15
Neviem meno na yt kanal,,.
rada by som si založila yt kanál, ale nwm ake si mám dať meno....natáčala by som skatche, tagy, challenge... akom každy iba tochu inak... rada a dobre kreslím tak by môhlo byť aj niečo z toho. prosím, pomoc :)... Otvor fórum »
15. 9. 2016 12:08
8
Sony Xperia
Ahojte, potreboval by som poradiť mám mobil Sony Xperia Z1 a keď fotím cez prednú tak mi to retušuje tvár a zrkadli na inú stranu napr odfotim sa na ľavej strane dá ma to na pravú. Kde to... Otvor fórum »
15. 9. 2016 11:58
7
Mampi
Obliekol by si si alebo to už je na teba moc ? http://mampici. com/?ref=235 Otvor fórum »
14. 9. 2016 23:08
3
Aktualizácia IOS
Potrebujem pomoc Dosť často sa mi stáva že sa mi automaticky stiahne nový software do IPhonu aj keď ho nechcem. Bola by som naozaj rada keby že mi s týmto problémom pomôžete a poviete ako mám zabrániť... Otvor fórum »
14. 9. 2016 21:52
2
BP : Ekonomické postavenie autonómnych spoločenstiev v rámci španielskeho hospodárstva
Áno, toto je moja bakalárska práca. A určite nie som zúfalá a viem si rady, ale veľmi by som sa tešila vašim prípadným nápadom k danej problematike o čom písať, čo by bolo zaujímavé, či máte nejaké skúsenosti s... Otvor fórum »
14. 9. 2016 20:17UNIcert
Ahojte, chcem sa spýtať, či si niekto z vás spravil tento certifikát, resp. či ste o ňom počuli, ďakujem za každý príspevok Otvor fórum »
14. 9. 2016 19:54
10
Tréningový plán na crossfit
Ahojte :) rada by som sa zapísala na crossfit, poprípade skúsila nejaký tréningový plán . Máte s tým skusenosti ? Vedeli by ste mi poradiť nejaké cvicenia, najlepšie celý plán ? Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
14. 9. 2016 19:39
4
Dánsko
Ahojte je tu niekto kto študuje v Dánsku? :) mala by som nanho pár otázok, nakoľko nad touto možnosťou uvažujem :) ďakujem krásne Otvor fórum »
14. 9. 2016 18:32
4
Help me, please! :D Červené vlasy
Čaute! Máte niekto skúsenosti s odstránením červenej farby z vlasov ?? Pôvodne mám vlasy tmavo hnedé. Takže nie sú nejak extrémne červené, ale rada by som sa tých červených odleskov zbavila. Any... Otvor fórum »
14. 9. 2016 18:19