Diskusie - 883. stránka fóra
5
Čínsky obchod v BA
ahojte chcela som sa spýtať neviete mi niekto poradiť kde v BA nájdem aj nejaké čínske obchody? :D vďaka :) :D Otvor fórum »
23. 9. 2016 21:20
16
Nefunguje update fotiek
Čaute, odkedy som si vytvoril nový album, nejdú mi pridávať vôbec fotky. Ani do toho albumu ani nikde inde. Neviete v čom by mohol byť problém? Písal som aj na "infolinku", ale tam... Otvor fórum »
23. 9. 2016 20:53
34
Vzrušuje vás niečo neobvyklé?
Neobvyklé znamená, že sa nepýtam na sexuálne vzrušenie, teda veci spojené s krásou a rečou tela, nadržanosťou, ale skôr o nezvyčajné veci, ktoré by bežného človeka asi nenadchli, nieto ešte vzrušili. Máte z... Otvor fórum »
23. 9. 2016 20:52Vysoká škola ekonomická- recenzie
Ahojte prosím vás je tu niekto kto študoval alebo študuje na VŠE, konkrétne financie, a mohol by mi ju v stručnosti zhodnotiť ? Otvor fórum »
23. 9. 2016 19:26
18
Najlepšie/Najchutnejšie aminokyseliny
Poraďte najchutnejšie aminokyseliny v prášku(aj kvalitné nech sú), doteraz som striedala príchute AMINO X od BSN, ale už by to chcelo niečo nové, keďže tie majú malý výber príchutí. Najlepšie by boli príchute ako mango, ... Otvor fórum »
23. 9. 2016 19:00
2
Pripravny kurz
23. 9. 2016 18:38
1
Ktorý odbor? PASA-TN
Ahojte, rozhodujem sa nad školou Pedagogická a sociálna akadémia Trenčín: PasaTN medzi dvoma odbormi vychovávateľsko - opatrovateľská činnosť alebo učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo neviem sa rozhodnút. Prosím poradte :) Otvor fórum »
23. 9. 2016 17:11
36
Čo ste v poslednej dobe našli?
Dnes som našiel 5€ na zemi. Strašne ma to potešilo. Môžem ich minut na vino z lidlu za 1, 6€. :D A tak ma zaujima, čo ste VY v poslednej dobe našli? Niečo, čo... Otvor fórum »
23. 9. 2016 15:54Detské ihrisko
Ahojte :) Moc moc moc prosím, hlasujte tu www. sppolocne. sk/sk/hlasuj-za-projekty/odloz-tablet-pod-sa-hrat-von/5/ :) Projekt, aby deti a tínedžeri dostali to, po čom už dlho snívajú - Ihrisko :) Dúfam že si nájdete aspoň chvíľu čas. Za každý... Otvor fórum »
23. 9. 2016 14:42
19
Váš najväčší trapas na vysokej škole?
Tak ten môj bol asi včera keď som prišiel asi 7 minút po začatí prvej prednášky (14:30) a ešte po neskorom príchode podvedome zahlásil " Dobré ráno " :-D :-D. Otvor fórum »
23. 9. 2016 11:56
31
Po rozchode - pohlad zien
Ahojte, nezvyknem pisat na fora ale zaujima ma nazor, hlavne zien. S priatelkou sme boli spolu rok (ja 29, ona 25). Koli nej/nam som sa prestahoval do Ostravy, nasiel si tu pracu a vsetko bolo... Otvor fórum »
23. 9. 2016 08:49
5
OTAZKA OHLADOM INTERNETOVEJ STRANKY
see chcem sa spytat či niekto nema skusenosti s touto strankov http://www. shandaw. co. uk/ ? pretože ceny sa mi zdaju velmi nizke..ale poradte mi ako zistim či tato stranka je vhodna na objednanie topanok Otvor fórum »
22. 9. 2016 21:56
4
Mendelova univerzita FRRMS
Študuje niekto medzinárodné vzťahy v Brne na Mendelovu univerzite? Mám zopár otázok ohľadom prijímačiek a aké su predmety a učitelia. Otvor fórum »
22. 9. 2016 21:00
17
Báseň
Ahojte potrebovala by som pomôcť, dostala som úlohu že mám vymyslieť báseň na slová matka, Katka, lavica, palica, panák, zázrak, spomienka a slamienka. Báseň môže byť dlhá alebo krátka , prosím pomooooc Otvor fórum »
22. 9. 2016 18:35
3
Maďarský zubný lekár v Lučenci?
Viete mi poradiť nejakého kto vie po maďarsky? Priateľka by potrebovala vedieť, žiaľ nevie ani mäkké f po slovensky :D Diky Otvor fórum »
22. 9. 2016 16:17
22
Aký je váš Patronus?
https://my. pottermore. com/patronus?utm_source=RegisteredCTA& utm_medium=email& utm_campaign=Patronus Skúste a postnite výsledok :) Otvor fórum »
22. 9. 2016 16:06