Diskusie - 882. stránka fóra
24
Štrajkujúce šteniatko
Mám problém s 9 týždňovým retrieverom. Ide o to, že keď s ňou chcem ísť von, zatne sa. Ľahne si na svoje miesto a nehne sa. Musím ju vziať na ruky a vyniesť až vonku,... Otvor fórum »
26. 9. 2016 08:43
28
Váš názor - psychopati
Ahojte. Kedže mám rada názory iných ľudí, tak rada by som sa spýtala, kto alebo čo je vo vašom vnímaní psychopat? Nechcem odborné články, čítala som ich dosť, ale zaujíma ma VÁŠ názor. Nič... Otvor fórum »
26. 9. 2016 02:36
40
Vyšportovaná baba. Áno alebo nie ?
Len ma zaujíma, či sa chalanom páči baba: štíhla, bez svalov..alebo s krivkami..alebo pekná baba so športovou postavou(aj keď má jemné tehličky na bruchu, väčšie stehná-svaly, guľatý zadok..) ja sama športujem už veľa rokov, postavu mám... Otvor fórum »
25. 9. 2016 23:33
21
Life hacks
aké life hacks v živote používate? trošku sa inšpirujme!:D Otvor fórum »
25. 9. 2016 18:45
15
Výmenný týždenný pobyť. Áno, či nie?
Čaute! Chodím na Párovce (už tri týždne :-DDD ) a v piatok nám triedna oznámila, že sa má uskutočniť niekedy koncom tohto školského roka a začiatkom budúceho výmenný týždenný pobyt do Chicaga. Hrooooozne by som tam chcela ísť... Otvor fórum »
25. 9. 2016 18:16
7
Hlavná stanica BA-nástupište?
Zdravím všetkých. Zajtra cestujem do Trnavy vlakom, este nikdy som nešla vlakom , čiže mam velke obavy ako to zvládnem. Kupila som si lístok cez internet na vlak ale nikde nevidím cislo nástupišťa z ktorého vlak odchádza. Poradite... Otvor fórum »
25. 9. 2016 17:41
28
Prezeráte si profily cudzích ľudí na facebooku ?
Niekedy si prezerám zoznamy priateľov mojich priateľov, vždy natrafím na zaujímavých alebo atraktívnych ľudí a prezerám si ich profily a fotky. Alebo sa len tak preklikávam cez úplne random profily. Asi som len zvedavý alebo divný... Otvor fórum »
25. 9. 2016 17:09
5
Predškolská pedagogika PO a prijímačky
Chystá sa niekto študovať predškolskú a elementárnu pedagogiku do Presova na ďalší rok ? Alebo je tu niekto kto tam študuje ? Viete akú sú tam prijímačky a kedy býva DOD ? Otvor fórum »
25. 9. 2016 15:56
29
Máte sa komu zdôveriť?
- Áno, mám kopu priateľov, ktorým verím a vedia o mne všetko
- Áno, mám zopár naozaj blízkych priateľov ktorým poviem úplne všetko
- Áno, ale selektujem, nikto nevie úplne všetko
Ďalšie možnosti »
25. 9. 2016 12:01- Áno, mám zopár naozaj blízkych priateľov ktorým poviem úplne všetko
- Áno, ale selektujem, nikto nevie úplne všetko
Ďalšie možnosti »
8
ČVUT vs. VUT
Zdravím osadenstvo Birdzu! Ktorá z dvojice škôl ČVUT a VUT je lepšia? Čo sa týka vzdelania, intrákov, ale aj celkového vysokoškolského života, ktorú by ste si vybrali? Zaujímam sa o fakultu architektúry a stavebnú f. Budem... Otvor fórum »
25. 9. 2016 11:02
15
Stretávate sa so závisťou?
- Áno, mám negatívne skúsenosti
- Áno, mám pozitívne skúsenosti - robí ma to silnejším
- Nie (alebo o nej neviem)
Ďalšie možnosti »
25. 9. 2016 10:54- Áno, mám pozitívne skúsenosti - robí ma to silnejším
- Nie (alebo o nej neviem)
Ďalšie možnosti »
9
Najlepší Lubrikačné gély ?
Aké sú vaše obľúbené lubrikačné gély ? A ktoré sú najlepší ? Otvor fórum »
25. 9. 2016 02:36
2
Zahraničné televízie
Zdravím už dlhšiu dobu hľadám online vysielanie nejakej televízie či už v Británií alebo USA avšak nikdy ma nepustí pozerať pretože sa nepripojím priamo z tej krajiny :( viete o nejakých stránkach kde by som mohol pozrieť online TV v... Otvor fórum »
24. 9. 2016 22:51
6
Vlčí hlad
Už asi viete, čoho sa táto téma týka. Snažím sa schudnúť, stravu mám upravenú, športujem aktívne 6x do týždňa už niekoľko rokov. Už sa mi podarilo ísť zo 64 na 58kg, ale mám dosť veľký problém, občasné"prejedanie sa". Väčšinou... Otvor fórum »
24. 9. 2016 22:22