Diskusie - 881. stránka fóra
L&m súťaž
Ahojte cez leto bola súťaž s cigaretami L& M nepamätáte si ako sa volala ? Ďakujem Otvor fórum »
26. 9. 2016 17:51
1
Farby na textil
Vie mi niekto poradiť z vlastných skúseností akej značky farby na textil sú pre neho najlepšie? Ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
26. 9. 2016 16:32
1
Mafia III Dabing CZ
Caute :D moja otazka je prosta bude cesky dabing na PS4? Niejaky profik do mafie urcite poradi :) Otvor fórum »
26. 9. 2016 14:49
11
BA-Trnava každý deň (skoro)
Čaute, najde sa tu niekto kto chodí do školy do TT a dochádza tam z Bratislavy vlakom? Ako to celé zvládate ?máte aj voľný čas či len celé dni cestujete?meškajú často vlaky?ja som začala chodiť do TT, a trochu dosť... Otvor fórum »
26. 9. 2016 13:39
6
Hotely Praha
Ahojte, máte dobré skúsenosti s nejakým hostelom v Prahe ? Myslím tie lacnejšie kde chodia hlavne mladí :) Otvor fórum »
26. 9. 2016 10:31Hľadá sa prvák(čka) na Verejnej správe v KE
Servus, hľadám nejakého prváka alebo prváčku, čo študuje na UPJŠ na Verejnej správe v Košiciách. Potreboval by som pár info, takže ak by sa nejaký/á našiel/a, tak píšte sem a ja vám napíšem súkromnú správu... Otvor fórum »
26. 9. 2016 10:16
24
Štrajkujúce šteniatko
Mám problém s 9 týždňovým retrieverom. Ide o to, že keď s ňou chcem ísť von, zatne sa. Ľahne si na svoje miesto a nehne sa. Musím ju vziať na ruky a vyniesť až vonku,... Otvor fórum »
26. 9. 2016 08:43
28
Váš názor - psychopati
Ahojte. Kedže mám rada názory iných ľudí, tak rada by som sa spýtala, kto alebo čo je vo vašom vnímaní psychopat? Nechcem odborné články, čítala som ich dosť, ale zaujíma ma VÁŠ názor. Nič... Otvor fórum »
26. 9. 2016 02:36
40
Vyšportovaná baba. Áno alebo nie ?
Len ma zaujíma, či sa chalanom páči baba: štíhla, bez svalov..alebo s krivkami..alebo pekná baba so športovou postavou(aj keď má jemné tehličky na bruchu, väčšie stehná-svaly, guľatý zadok..) ja sama športujem už veľa rokov, postavu mám... Otvor fórum »
25. 9. 2016 23:33
21
Life hacks
aké life hacks v živote používate? trošku sa inšpirujme!:D Otvor fórum »
25. 9. 2016 18:45
15
Výmenný týždenný pobyť. Áno, či nie?
Čaute! Chodím na Párovce (už tri týždne :-DDD ) a v piatok nám triedna oznámila, že sa má uskutočniť niekedy koncom tohto školského roka a začiatkom budúceho výmenný týždenný pobyt do Chicaga. Hrooooozne by som tam chcela ísť... Otvor fórum »
25. 9. 2016 18:16
7
Hlavná stanica BA-nástupište?
Zdravím všetkých. Zajtra cestujem do Trnavy vlakom, este nikdy som nešla vlakom , čiže mam velke obavy ako to zvládnem. Kupila som si lístok cez internet na vlak ale nikde nevidím cislo nástupišťa z ktorého vlak odchádza. Poradite... Otvor fórum »
25. 9. 2016 17:41
28
Prezeráte si profily cudzích ľudí na facebooku ?
Niekedy si prezerám zoznamy priateľov mojich priateľov, vždy natrafím na zaujímavých alebo atraktívnych ľudí a prezerám si ich profily a fotky. Alebo sa len tak preklikávam cez úplne random profily. Asi som len zvedavý alebo divný... Otvor fórum »
25. 9. 2016 17:09
5
Predškolská pedagogika PO a prijímačky
Chystá sa niekto študovať predškolskú a elementárnu pedagogiku do Presova na ďalší rok ? Alebo je tu niekto kto tam študuje ? Viete akú sú tam prijímačky a kedy býva DOD ? Otvor fórum »
25. 9. 2016 15:56
29
Máte sa komu zdôveriť?
- Áno, mám kopu priateľov, ktorým verím a vedia o mne všetko
- Áno, mám zopár naozaj blízkych priateľov ktorým poviem úplne všetko
- Áno, ale selektujem, nikto nevie úplne všetko
Ďalšie možnosti »
25. 9. 2016 12:01- Áno, mám zopár naozaj blízkych priateľov ktorým poviem úplne všetko
- Áno, ale selektujem, nikto nevie úplne všetko
Ďalšie možnosti »