Diskusie - 852. stránka fóra
6
Osemročné gymnázium
Aký máte názor? Pretože mne je sakra zle z tých tvárí, ktoré vídam každý deň už takmer osem rokov a svoje dieťa by som určite dala na normálne. Otvor fórum »
1. 11. 2016 12:53
11
Odísť z gympla?
Momentálne som v kvinte, no už dlho chcem odísť, ale stále som si vravela, že to tam dáko prezijem. No posledný rok tam už fakt dosť trpím a nenavidim to. Veľmi by ma bavilo byť kozmetičkou avšak nechcem aby ma... Otvor fórum »
1. 11. 2016 11:02Medzinarodne podnikanie EUBA
Ahojte, ak niekto študuješ medzinarodne podnikanie, resp. vieš o tom nejaké info, piiiiiiiš. Mám vážny záujem, no chcem si o tom zistiť viac aj od študentov, kedže ja už na VŠ študujem - len chcem... Otvor fórum »
1. 11. 2016 10:39
6
Angličtina
Aký máte názor na to, že dnes väčšina mladých používa namiesto rodného jazyka Angličtinu ? Patríte medzi tých, ktorí si myslia, že je to "in" , alebo máte a používate radšej Slovenčinu? ... Otvor fórum »
1. 11. 2016 10:16
7
Motivácia
Ahojte, kde beriete motiváciu(pri hocičom-cvičení, učení a podobne)? Pretože som jedna z tých, ktorým veľmi rýchlo dojde a bola by som rada za hocjakú pomoc :) Vďaka Otvor fórum »
1. 11. 2016 09:31
3
Vodna fajka
Chcel by som sa opýtať, že či vadi keď do vodnej fajky nedate alobal a rychlozapalny uhlik položite priamo na tabak. Vťahujem potom nejake škodlive latky? Otvor fórum »
31. 10. 2016 22:48
4
Vymenne štúdium v zahraničí
Ahojte, veľmi by som chcela ist na vymenny pobyt do zahraničia. Ake s tým máte skúsenosti ? Viete približnú cenu za semester a za všetky tie poplatky ? Mam našetrených celkom dosť peňazí a rodičov nechcem velmi... Otvor fórum »
31. 10. 2016 22:27
1
1
Ubytovanie v Londyne
Viete poradiť ubytko na dlhodobo v Londyne ? Skúsenosti alebo nejaké rady ? Alebo hľadáte niekto dvoch spolubývajúcich?:) Otvor fórum »
31. 10. 2016 21:13
10
Cestovanie vlakom
Ahojte, nájde sa tu niekto kto cestuje vlakom dufam:-) Potrebujem radu. Keď cestujem vlakom a prestupujem pár krát tak ako to funguje? Raz idem rýchlikom potom zase osobákom a tak ma zaujíma či si musím kúpiť listok.. Pokračovanie... Otvor fórum »
31. 10. 2016 19:58
15
SOČka
Robili ste niekto Strediškolskú Odbornú Činnosť z Chemie alebo Biológie? :) Otvor fórum »
31. 10. 2016 17:39
32
Najhoršie kombinácie jedla
Aká je Vaša najhoršia kombinácia jedla, ktorá sa BEŽNE konzumuje? U mňa je to napr. Strogano so zemiakovou plackou. Fuj. :D Otvor fórum »
31. 10. 2016 17:08
47
Ty a krámy
Ženyy, ako to zvládate?:D ja vždy týždeň pred(čiže teraz ) vyzerám ako úplné strašidlo, vyrážky po ksichte, no hrôza:D a prvý deň idem umrieť, kŕče..a zvyšné dni ani neviem, že mi dačo je:D..poznám dievča, čo párkrát... Otvor fórum »
31. 10. 2016 14:53
2
E-mailove služby
Zdravíčko ľudia. Neviete či existuje nejaká taká služba, ktorá urobí to, že si nemusíte zakladať triedny mail ktorý používa 30 ľudí, ale jednoducho učiteľ pošle mail na jednu adresu, a tá spôsobí, že sa... Otvor fórum »
31. 10. 2016 14:11
- hlupy clovek
- fajn typek
Hlasuj »