Diskusie - 847. stránka fóra
30
Spánková paralýza
Myslíte že keď som mala dnes v noci spánkovu paralýzu tak sa to niekedy zopakuje? :D lebo, zažiť to znova nechcem Otvor fórum »
6. 11. 2016 10:18
7
V mobile sa mi nezobrazuje hudba
mam stary mobil LG km900 ktory som vymenila za druhy pretoze mrzol avsak luto mi ho je vyhodit. Chcela som ho vyuzit ako MP3 prehravac ale vobec sa mi nezobrazuju media. uz som ho aj obnovila. a... Otvor fórum »
6. 11. 2016 08:29
15
Beh?
Pomohol už niekomu z vás schudnúť beh?Áno?Tak koľko kíl za akú dobu a čo ste k tomu ešte robili?(okrem upravenej stravy)A hlavne schudli ste zo stehien? (prečo sa pýtam?Lebo na nete je toho veľa a nwm čomu mám veriť tak... Otvor fórum »
6. 11. 2016 01:02
10
Cvičenie
čaute. Potreboval by som rady. Kebyže chcem nabrať svaly poprípade aj spáliť nejaké tuky tak by ste mi odporúčili chodiť do posilky a tam makať alebo makať so svojou vlastnou váhou doma ? A ako často doma cvičiť... Otvor fórum »
5. 11. 2016 22:11
42
Aký seriál sledovať?
Chcel by som začať sledovať nový seriál no neviem si vybrať, ktorý a taktiež nechcem po pozretí 5 častí zistiť, že ma nebaví. Tieto seriály som videl:Breaking Bad, Better call Saul, The walking dead, Fargo, ... Otvor fórum »
5. 11. 2016 21:42
13
Čo robiť keď je vonku zima???
Chcela by som sa opýtať, či nie sú nejaké športy, ktoré sa dajú robiť aj v izbe. Teraz je vonku dosť zima a ja sa cez víkendy nudím a strašne by som chcela niečo robiť. Hej a ešte neviete niekto... Otvor fórum »
5. 11. 2016 19:36
19
Ako ziskat spat svojho exa?
Boli sme spolu od maja, ale bohuzial v polke septembra som musela odisť do Prahy studovat.. takze mesiac sme mali vztah na dialku, a bol to hrozny mesiac.. boli neustale hadky, kvoli kazdej somarine, ale nikdy... Otvor fórum »
5. 11. 2016 19:30
3
Anglický jazyk- preklad
Ahojte... prosím vás našla by sa tu nejaká dobrá duša, čo by mi skontrolovala v angličtine dva formálne listy? Bolo by dobre, keby to bol niekto na vyššej úrovni alebo niekto kto sa tomu venuje profesionálne...... Otvor fórum »
5. 11. 2016 18:27
15
Pekný víkend
Len preto že sa nudim sa spýtam že ako si užívate víkend? Otvor fórum »
5. 11. 2016 18:08
30
Prehliadač TOR a bezpečnosť
Už to tu bolo veľa krát ale aj tak sa spýtam. Vďaka tomuto prehliadaču sa dá pozerať Deep/Dark web (neviem presný názov). Ale vraj to nie je bezpečné na Windowse a musíte ešte spraviť nejaké opatrenia. (Javascript... Otvor fórum »
5. 11. 2016 17:46
7
Cudzie jazyky
Ahojte, rád by som sa naučil nejaký cudzí jazyk. Viem po anglicky zhruba na úrovni B1-B2 ale mám celkom problém so speakovaním. A chcel by som sa naučit aj napr španielsky nemecky francuzsky a taliansky. Poznate... Otvor fórum »
5. 11. 2016 16:37
9
Záujem o školu?
- Chrlím po všetkých vedomostiach od mojej 100 ročnej profky.
- Občas sfúknem prach z polorozpadnutých učebníc.
- Kašlem na to úrad práce to istí.
Ďalšie možnosti »
5. 11. 2016 14:58- Občas sfúknem prach z polorozpadnutých učebníc.
- Kašlem na to úrad práce to istí.
Ďalšie možnosti »
1
Brigáda v kníhkupectve
Zdravím. Má niekto skúsenosti s brigádou v kníhkupectve (Martinus, Pantha Rei)? Treba na to nejaké špeciálne vzdelanie, či školenia? Koľko vám zaplatili? Bolo to náročné, či? :) Otvor fórum »
5. 11. 2016 13:42
22
Ako nabijat baterku na mobile
Pozeral som na internete niekde pisu ze nabijat celu noc inde ze urcite nie dalej ze nabijat od 0-100 inde ze vzdy ked sa da aj na 10 minut. Niekde ze cyklus sa minie az ked nabijete100 inde ze... Otvor fórum »
5. 11. 2016 13:31