Diskusie - 846. stránka fóra
78
Ako zvládate odpustiť sebe samému?
Asi najdôležitejšie v živote je odpustiť sebe samému. Myslela som, že som to už dávno zvládla. Ale nedávne okolnosti to uviedli na pravú mieru. A to že to tak vôbec nie je! Je to pre mňa... Otvor fórum »
7. 11. 2016 00:12
27
Čo chcete na Vianoce !!!
respektíve čo hmotné ( ako darček ) by ste chceli aj keď sviatky sú o niečom inom Otvor fórum »
6. 11. 2016 22:21
22
Čo chcete na Vianoce !!!
respektíve čo hmotné ( ako darček ) by ste chceli aj keď sviatky sú o niečom inom Otvor fórum »
6. 11. 2016 22:21
47
Akým smerom ísť?
Ahojte, mám otazočku na vás. V škole ma najviac baví matematika, chemia, fyzika a aj biologia. Tieto predmety mi idú a aj ich chápem. Otazka na vás je, ... Otvor fórum »
6. 11. 2016 21:40
4
Štíhle stehná???
Cawes :D PlS nepoznáte niekto nejaké cviky na štíhle stehná?Teda okrem tých na posilňovanie stehien. Pretože na stehná posilujem celkom dosť, chcela by som len niečo, vďaka čomu by tie stehná boli aj štíhle, nie len svalnaté. Vopred... Otvor fórum »
6. 11. 2016 20:21Žilinská univerzita - angličtina
Ahojte, je tu prosím vás niekto, kto študuje v Žilina angličtinu v kombinácii s občianskou alebo celkovo len angličtinu ? Ak áno, napíšte mi prosím do súkromnej správy, ďakujem :) Otvor fórum »
6. 11. 2016 20:11
17
Ako si vytrhnúť zub
Dosť ma bolí zub, je to mliečny zub a mala som tam plombu a teraz sa mi začal dosť kývať a potrebujem ho vytrhnúť... Otvor fórum »
6. 11. 2016 18:07
5
SOČ-ka
Zdravím, chcem sa spýtať na niaku tému na sočku zo strojárenstva, nenapadá ma z tohto vôbec nič tak ak by niekto mal nápad na niaku tému zo strojárstva tak sem s tím, ďakujem Otvor fórum »
6. 11. 2016 17:39
4
OKTAGON- MMA Výzva
Čauko ľudia, zaujímajú ma vaše názory na reality show Oktagon. Napríklad či sa z vás po pozretí prvých epizód nestali noví fanúšikovia MMA alebo či nezmenil názor ľudí, ktorí tento šport považovali za bezhlavé mlátenie primitívov a... Otvor fórum »
6. 11. 2016 17:32
19
Ahoj, vieš tancovať na ľudovky?
6. 11. 2016 17:17
8
MEDICÍNA BRNO
kto tu, prosím, študuje medicínu v Brne? :D som len 2. na gyme a chcela by som tam ísť.. lenže chémiu máme takú, že žiadnu :D ...... stačí mi učiť sa ju a chápať ju až tak v 3.... Otvor fórum »
6. 11. 2016 17:16
4
Malé básne v próze (Zrkadlo)
Ahojte! ak z vás má niekto doma zbierku Kvety zla alebo Malé básne v próze od Charlesa Baudelaira, bola by som vám veľmi vďačná ak by ste mi sem napísali alebo odfotili báseň zrkadlo :) Otvor fórum »
6. 11. 2016 16:52
12
Počítačová myš s viacerými tlačítkami
Ahojte, chcem sa spýtať, na čo je na myške viac tlačitiek ako tri? Pozerám si totiž nového hlodavca a nechápem k čomu slúžia, na čo sú? Vidím, že často sa pri nich spomína herné, tak to... Otvor fórum »
6. 11. 2016 16:34
19
Ako extrahovat kofein
Caute vyznate sa tu niekdo v chemii? Vedel by mi niekto vyextrahovat kofein z guaranovych semien a urobit z toho koncentrat idelne vo forme bieleho prasku? Mam jeden podnikatelsky napad Otvor fórum »
6. 11. 2016 15:26
71
S kým v posteli byť?
Jeseň, chladno, mokro a ty doma v posteli. S kým z Birdzu by si pozeral/a filmy? Aj v tej posteli. Môžeš si vybrať aj viacerých. Pekný deň v posteli. ... Otvor fórum »
6. 11. 2016 14:40