Diskusie - 844. stránka fóra
5
Model auta
zdravim , neviete kde zozeniem (kt. stranky, obchod) model auta mazda rx8?? dik Otvor fórum »
9. 11. 2016 17:07
3
Pomoc so slohom z nemčiny
Čaute, našla by sa tu nejaká veľmi dobrá duša, ktorá by mi skontrolovala a prípadne aj opravila sloh z nemčiny? Je to krátky text, ktorý ma 175 slov. Tak ak by sa niekto našiel, odkaz... Otvor fórum »
9. 11. 2016 16:55
15
Ukončenie prac. pomeru počas skúš. doby
Dobrý deň, dnes som skončil v práci počas skúšobnej doby, Chcem sa spýtať kolko dní mám nato aby som si od dnes našiel prácu bez toho aby som sa išiel hlásiť na úrad práce?Ďakujem za radu. Alebo ako dalej?Ďakujem Otvor fórum »
9. 11. 2016 16:00
23
Kamarátka chce odpoveď :D
Páči sa vám, keď ma baba dlhé, stredné alebo krátke vlasy? :D Inak preferujete skôr vtipné baby, až šibnuté alebo skôr také "normálne" ? :D Otvor fórum »
9. 11. 2016 15:58
2
Beletrizovany zivotopis
Nemate niekto beletrizovany zivotopis o nejakej literarnej postave ? :D jak fakt slohy nemusim a na nete som tak nejak nic nenasiel :D Otvor fórum »
9. 11. 2016 15:52
2
Hľadám hru
Ahojte, hľadám hru skúsim vám ju opísať, Hracie pole štvorcové kde sú nejaké potvorky. Ja ako hráč sa pohybujem po obvode tohto hracieho pola a musím z neho ukrajovať, zmenšiť im priestor a celkovo na... Otvor fórum »
9. 11. 2016 15:11
21
Za čo ďakujete svojmu/svojej Ex??
Jednoducho napíšte za čo ďakujete svojmu alebo svojej EX. Či už je to vec, ktorú vás naučil alebo vám niečo ukázal alebo proste za čo im ďakujete. Ak neďakujete za nič , tak napíšte za nič. Otvor fórum »
9. 11. 2016 15:08
4
Preklad anglictiny
Ahojte Preloží mi niekto 24 viet zo slovenčiny do angličtiny? Vety pošlem do správy a sú to vety na kondicionaly Otvor fórum »
9. 11. 2016 15:01
20
Prečo sú voľby USA dôležité?
Môžete mi rposím vysvetliť prečo je to dôkležite pre Slovensko. mne ako politickému laikovi to príde ako úplne podstatné aby slovák riešil Trump vs. Clinton. Však je to ich štát. Ako sa nás to týka? Vážne... Otvor fórum »
8. 11. 2016 22:09
5
Stredná umelecká hreceká (filmová) škola
Som ôsmačka a už si pomaly plánujem stredné školy. Chcela by som ísť na gympel alebo na herecku. Prosím, poradite nejake herecké stredné? Kde sú a aké sú skúšky? Či sa vôbec oplati ísť na strednú hereckú...... Otvor fórum »
8. 11. 2016 21:20
25
Ľudia bryndzu! Robím si takýto prieskum ohľadom "životnej situácie"
- Pracujem bez vysokej školy
- Pracujem po vysokej škole
- Pracujem (brigádujem) počas vysokej školy
Ďalšie možnosti »
8. 11. 2016 21:03- Pracujem po vysokej škole
- Pracujem (brigádujem) počas vysokej školy
Ďalšie možnosti »
8
Ostať pri iphone 5s alebo prejsť na nový Huawei P9 lite?
Nevyznám sa tak dobre v tom Otvor fórum »
8. 11. 2016 20:32
14
Shiba Inu
Zdravím. Už rodičov presvedčiam asi 1-2 roky a teraz už sú dosť obmäkčený, lenže ja by som chcel psa Shiba Inu, je to skvelý pes do bytu, málo šteká, čistotný atď. Lenže moja mama... Otvor fórum »
8. 11. 2016 19:40
16
Vyjadrenie neznáme zo vzorca? What???
Cawes :D dnes sme na matike začali preberať vyjadrenie neznámej zo vzorca a vôbec tomu nechápem :( nepznáte niekto ja nwm, nejakú pomôcku ako tomu pochopiť? Vopred dík za odpovedem ; ) Otvor fórum »
8. 11. 2016 19:06
11
Kapverdy
Čawte :) ... v januári sa chystáme s priateľom na Kapverdy a mám pár otázok. Chystá sa niekto? Nejaké skúsenosti, rady, tipy, negatíva od niekoho kto tam už bol? Rozhodujem sa medzi hotelmi Iberostar, Riu... Otvor fórum »
8. 11. 2016 13:12
6
Psycho film alebo serial
čaute poradíte mi niekto nejaky psycho film, horror, serial čokolvek? Moze to byt aj zo staršieho obdobia ako napr. American Horror Story Asylum. Proste niečo hrozne psycho. Dekuju za typy. :) :D Otvor fórum »
8. 11. 2016 12:56