Diskusie - 838. stránka fóra
4
Sekanie hry
Mam notebook na ktorom mi isiel Euro Truck Simulator 2 , grafiku som mal na strednom . Ale zrazu mi to zacalo sekat , hra je neplynula ale pritom predtym isla skvelo . Neviete co stym moze... Otvor fórum »
17. 11. 2016 12:14Prax v Mš
Ahojte , je tu niekto taký kto má vychodenú pedagogickú strednú s odborom učiteľstvo v mš a vychovavatelstvo? potrebovala by som pomoc .. lebo uz nabuduci tyzden idem ucit .. a vobec neviem... Otvor fórum »
17. 11. 2016 08:35
10
Neuveris!!!!
Svedi su kjuut < 3 P. S. Iba som vas obrala o cas :3 Inak ty co maju radi svedov, tak ich proste maju radi... No... A znovu som vas obrala o cas :D Otvor fórum »
16. 11. 2016 23:21
31
Snívate o nejakom aute alebo motorke?
Ak áno, o akom modeli, značke snívate a prečo? Čo sa Vám na ňom páči? ... alebo ste už svoje vysnívané auto, resp. motorku už získali? Otvor fórum »
16. 11. 2016 23:18Slovenský jazyk a lit. UNIPO
Ahojte, zaujímalo by ma, kto študuje tento program na UNIPO. Ako ho zvládate? Máte kombináciu, alebo jednoodbor??? Poprípade, ktorá kombinácia so sj by bola najvhodnejšia :) Kľudne mi aj napíšte správu, počula som rôzne... Otvor fórum »
16. 11. 2016 21:51
12
Nebol niekto v Malmo? (Švédsko)
Ahojte cez víkend cestujem do Malmo, a prijala by som každú radu hlavne čo sa dopravy týka. Chcela by som ísť cez ten most do Kodane tak či niekto nevie koľko to stojí a tak pod. Poprípade či... Otvor fórum »
16. 11. 2016 19:39
10
Reklamacia mobilu
Planujem kupit mobil od ruky ktory ma mechanicke poskodenie po pada, je prasknuty kryt, alebo dokonca cast odlomena. Nic vazne, obrazovka a dotykovka su neposkodene vsetko je v poriadku. Mobil je v zaruke. Moja... Otvor fórum »
16. 11. 2016 16:42
3
Aky velky ma byt balik?
Zdravim vas ludkovia, chcem sa opytat, ci neviete rozmery, aky najvacsi balik mozem poslat po kurierovi niekomu, aby som za to zase nezaplatil majland? Palo Otvor fórum »
16. 11. 2016 16:28
6
Pomoc pri eshope
ahojte, chcem si zalozit eshop s lyziarskymi potrebami ale neviem ako a kde zacat. viete niekto poradit koho kontaktovat? teda, zoznam co budem predavat uz mam, len to potrebujem nejako utriedit, tak isto neviem... Otvor fórum »
16. 11. 2016 16:03
5
Dorucenie v sobotu
cavte, nepoznate nejaku spolocnost, ktora dorucuje baliky aj v sobotu a bez priplatkov? diky Otvor fórum »
16. 11. 2016 15:59
5
Pokemon go
Mám sencor element p401, ked si chcem pokemon go stiahnut cez google play vyskočí mi tam:táto verzia nieje kompatibilná s vašim zariadením a keď si stiahnem apk súbor a idem inštalovať tak mi tvyskočí:pri analýze balíčka sa vyskytla chyba pomohli... Otvor fórum »
16. 11. 2016 09:03
47
čo ťa na žene priťahuje ???
Žena s krivými nohami má jediné východisko - hlboký dekolt. Otvor fórum »
15. 11. 2016 22:26
5
Mate skúsenosti s pilulka..?
Mate skúsenosti s pilulka. sk? Pretože našiel som zľavove kody na pilulka. sk konkrétne tieto: http://www. kuponyzdarma. sk/pilulka-sk/ a chcel by som to využiť len neviem nájsť žiadne recenzie na tuto internetovú lekáreň Otvor fórum »
15. 11. 2016 22:21