Diskusie - 758. stránka fóra
32
Zmylili ste si uz dakedy sprchy/satne s opacnym pohlavim???
Prosim povedzte mi, ze nie som jediny, citim sa jak uchyl.. :D Holy sa tam sprchujem, same baby okolo, ja som si povedal, ze su asi spolocne, no a musel som fakt vyzniet jak... Otvor fórum »
23. 2. 2017 21:59
8
život v Kanade
Najde sa niekto schopny, informovany alebo skuseny kto by mi rad poradil v tejto zivotnej otazke:D Výška vs život v zahraničí? Hneď po strednej či s odstupom? A ešte ma zaujíma či je možné pracovať v mojom odbore.... Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:52Prijímačky - LF Martin
Zdravím, máte nejaké informácie o prijímačkách na všeob. lekárstvo v Martine? Počul som, že sa oproti minulým rokom pridala v každej otázke jedna možnosť a jednotlivé testy sa od seba výrazne líšia zameraním na jednotlivé okruhy. ... Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:50Afro copíky
Ahojte, nepoznate niekoho, kto vie spravit afro copiky(zapletane vrkociky) za prijatelnu cenu v okoli PO-KE? :) Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:17
5
Preklad anglictiny
prelozil by mi niekto prosim jeden text do anglictiny? text zaslem do spravy Otvor fórum »
23. 2. 2017 19:58
2
Súrne: Ako zistiť názov fakulty?
Chystám sa na VŠ Zdravotníctva a Sociálnej práce sv. Alžbety a onedlho mi vyprší termín podania prihlášky. Potrebujem ale napísať fakultu na ktorú sa chystám. Nikde na nete som názvy ich fakúlt nenašiel. Chcem ísť na... Otvor fórum »
23. 2. 2017 19:54
7
9
Aký notebook na grafiku?
Potrebujem si kúpiť nový notebook, pretože tento čo mám, nezvláda grafické programy. Akej značky si mám kúpiť? Dik Otvor fórum »
23. 2. 2017 17:46
18
Dobrá/zlá pamäť
Na ktoré veci máte dobrú pamäť, čo si bez problémov viete zapamätať a čo si naopak neviete zapamätať vôbec? Aké triky používate k zapamätaniu? (Napr. nemám pamäť na ľudí ale keď si ich pri prvom stretnutí predstavím s... Otvor fórum »
23. 2. 2017 16:01
21
Kvôli čomu by ste boli ochotný stáť v dlhom rade?
Občas sa tomu človek nevyhne, ale tiez sa stáva, že stojíte v rade pre niečo čo nie je nutné, respektíve stojíte tam dobrovoľne, či? Otvor fórum »
23. 2. 2017 10:29
6
Hygiena potravín
Ahojte, je tu niekto, kto sa tento rok chystá na Univerzitu veterinárskeho lekárstva a farmácie v KE na odbor Hygiena potravín? Prípadne na Bezpečnosť krmív a potravín. :) Otvor fórum »
23. 2. 2017 10:06
24
Ktorá značka mobilov je podľa vás najlepšia?
23. 2. 2017 01:07
23
Menšia pomsta
Je to trošku viac detinské, ale chcem sa pomstiť mojim spolužiakom za to, že mi bez môjho povolenia pijú z fľaše(vyberajú si ju z tašky, čo je maximálna drzosť) tak ma napadlo neviete o nejakej chorobe prenosnej... Otvor fórum »
22. 2. 2017 21:43
5
Titulky
Čaute, neviete mi prosím poradiť nejaký soft, ktorý by dokázal zgrcnúť dokopy nejaké video (mp4, avi..) spolu s titulkami (. sub, . srt), aby vo výslednom videu boli tie titulky natvrdo? Podmienkou je, ... Otvor fórum »
22. 2. 2017 21:25
29
Nejaké knihy na tému práva zvierat / ochrana zvierat ?
Zháňam viac kníh s takouto tematikou... poznáte nejaké ďalšie, čo nie sú v zozname? Iba v slovenčine a češtine. http://www. databazeknih. cz/seznamy/knihy-o-pravach-zvierat-ochrane-zvierat-1695 Otvor fórum »
22. 2. 2017 18:55