Diskusie - 748. stránka fóra
35
S akými najdivnejšími poplatkami ste sa stretli?
Poplatky pri cestovaní a službách, pri vybavovaní v banke, úrade a podobne ; ) Otvor fórum »
9. 3. 2017 06:15
4
EUBA príjmačky
Kto bol na príjmačkách na EUBA? viem že by sa mali robiť príjmačky zo všeobecných študijných predpokladov a cudzieho jazyka. Nie je niekde nejaký test, podobný ako tam? čo zahrňaju tie všeobecné predpoklady? a akú úroven testu... Otvor fórum »
8. 3. 2017 22:31
36
Ku MDŽ - Najvýznamnejšia žena v histórii?
To je môj darček ku MDŽ toto fórum... . Otvor fórum »
8. 3. 2017 21:20
1
Research about You
Hi Everyone :) What are your personality traits? How would they suit into Roles in marketing? I’m conducting a research and I’d be forever grateful if you find 8 mins and become a part of it! Thank you... Otvor fórum »
8. 3. 2017 21:01
4
Nápisy na dvere klubovne.
Čaute, s bratom sme si prerobili malý jednoizbový bytík na klubovňu, kam sa budeme chodiť zašívať s kamarátmi a chceme si popísať dvere nejakými citátmi, textami piesni a podobne. Poraďte čo by ste tam dali, ... Otvor fórum »
8. 3. 2017 19:06
12
23
Jak som sľúbil moje prvé video :D
Jak som sľúbil moje prvé video :P Chcel som tu dať sparring ale ja som úplne zabudol na to. A som si spomenul až keď som sa balil na konci tréningu :D tak aspoň rýchle som dal nejaké mechy... Otvor fórum »
8. 3. 2017 18:28
6
VŠ matika
Nejaký šikovný matikár ktorý by vedel vyriešiť tento príklad z VŠ ? :) Z troch zadaných funkcií (operátorov): ln, sin, e vytvorte všetky zložené funkcie (príklad: ln(sine^x)). Takýchto funkcií je práve 6. Štyri z týchto... Otvor fórum »
8. 3. 2017 17:57
31
Najkrajšie obdobie tvojho života?
Ktoré obdobie vášho života bolo zatiaľ najlepšie? Buď konkrétne v koľkých rokoch, alebo celé obdobie - napríklad na strednej škole, na vysokej škole :D A čo sa vám vtedy páčilo, prečo akurát vtedy vám bolo... Otvor fórum »
8. 3. 2017 16:53Prenesenie štátnic a bakalárky o rok
Ahojte, je tu niekto kto si v treťom ročníku VŠ povedal, že bakalárku aj štátnice si spraví o rok? :D resp. že by si preniesol štátnice do dalšieho akademického roka? Otvor fórum »
8. 3. 2017 16:38
30
Keď niekto povie slovo 'LES', predstavím si:
8. 3. 2017 15:10
6
Práca v zdravotníctve v Saudskej Arábii
Čaute, vie niekto o práci pre fyzioterapeutov v Saudskej Arábii? Videla som inzerát na Profesii, aj inde. Ide o rehabilitačné centrum "Czech Rehabilitation Center" v Rijáde. Otázka je, či je pravdivé, čo sľubujú... Otvor fórum »
8. 3. 2017 14:02
3
Vysoka stavebna
Zdravim chcel by som sa opytat niekoho kto ma prehlad. Ak by som siel studovat vysoku stavebnu odbor IKDS nebudem mat problem najst si pracu v tomto odbore? A taktiez aky asi plat mozem ocakavat. Otvor fórum »
8. 3. 2017 12:05
15
Energetický vampirizmus
Stretli ste sa niekedy s človekom, ktorý vám v prenesenom zmysle slova vyciciaval energiu? Ktorý vami manipuloval a využíval vás na naplnenie svojich cieľov a potrieb, či už vedome alebo nevedome? Ktorý vo vás vyvolával pocit spolupatričnosti, ... Otvor fórum »
8. 3. 2017 11:31
61
Povolili by ste sobášenie rovnakého pohlavia na Slovensku?
8. 3. 2017 10:15
9
Ktorý deň v týždni je pre vás najlenivejší?
8. 3. 2017 09:07
4
O akej téme by ste chceli napísať esej, blog?
Proste aká téma vás zaujíma? V akej téme sa vyznáte? Otvor fórum »
8. 3. 2017 07:40