Diskusie - 743. stránka fóra
7
Prešov-Košice
Opýtal sa vás niekedy nejaký pán či nechcete ísť na mikrobusu z KE do PO a opačne ? Máte s tým nejaké skúsenosti ? Otvor fórum »
14. 3. 2017 13:36
50
Ktoru temu na sloh by si si vybral/a?
- 1. Zmeny v spoločnosti sú rýchlejšie než naša schopnosť adaptovať sa na ne. (diskusný príspevok)
- 2. „Načo je knižka,“ pomyslela si Alica, „keď nemá ani obrázky…?“ Lewis Carroll – Alica v krajine zázrakov (úvaha)
- 3. Začiatok či koniec? (Slávnostný príhovor
Hlasuj »
14. 3. 2017 12:40- 2. „Načo je knižka,“ pomyslela si Alica, „keď nemá ani obrázky…?“ Lewis Carroll – Alica v krajine zázrakov (úvaha)
- 3. Začiatok či koniec? (Slávnostný príhovor
Hlasuj »
85
Sex s dievcatom pred 15
Caute, nedávno som si nasiel dievca, ktore ma 14. Chceme sa spolu vyspat, ale chodi uz ku gynekologovi. Da sa zistit preco jej praskla panenska blana alebo to moze zvalit na gymnastiku? ... Otvor fórum »
14. 3. 2017 08:46
21
Čo vás ráno dokonale prebudí? ; )
Pohyb, správa, sprcha, hádka, prespanie budíka, bozk, hudba.. ; ) Otvor fórum »
14. 3. 2017 08:44
2
STU BA
Ahojte, plati sa na stu ba skolne, alebo je studium bezplatne ? Nasla som totiz aj tabulky, ale neviem ci je to len za nadstandaardnu dlzku studia. Otvor fórum »
14. 3. 2017 07:10
6
Program na stahovanie videí z netu
Čaute viete o nejakom programe ktory mi pomoze stiahnut video z jednej stranky ? nejde o YT, je to zaznam z jedneho seminara na richdad. com ktory bude dostupny iba 3 dni. Hladal som a ziadny vyhovujuci SW... Otvor fórum »
13. 3. 2017 21:53
9
Spoločné bývanie
Ahojte. S priateľom sme po deviatich mesiacoch začali spolu bývať (už 2 roky) ale po pár komplikáciach to vyzerá tak že na pol roka budeme musieť byť od seba, teda vídať sa budeme a podobne len nebudeme spolu... Otvor fórum »
13. 3. 2017 21:46
11
Čo pomáha na unavené oči?
Nepoznáte niečo na unavené oči? Často sa mi deje, že nie som unavená telom, len očami, že ma jemne bolia, niekedy sú aj suchšie a cítim na nich únavu. Je niečo, čo pomáha? Otvor fórum »
13. 3. 2017 21:27
8
Tlacoznamka
Chcela by som sa spýtať na skúsenosti (pozitívne/negatívne) s firmou tlacOznamka. sk ....ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
13. 3. 2017 16:51
22
Kritika a názory druhých ľudí – ako je to u vás?
Robíte si ťažkú hlavu z druhých ľudí? Dotýka sa vás to, keď vám niekto niečo vytkne? Skritizuje vás za niečo? Trápi vás to alebo ste sa naučili odosobniť, resp. nazeráte na to od koho bola tá kritika adresovaná (či... Otvor fórum »
13. 3. 2017 16:49Kniha na nemčinu
Ahojte, ake knihy vám pomohli pri učení sa nemčiny na SŠ? Z nemčiny pôjdem maturovať, a tak som premýšlala, že si zoženiem buď: 'Zmaturuj! z nemeckého jazyka' alebo 'Ja' (úroveň B2, samozrejme). Ktorá je lepšia,... Otvor fórum »
13. 3. 2017 16:07
9
Matury
Čaute birdzaci je tu niekto kto zajtra maturuje? Baby čo obliekate, hlavne topanky? Alebo čo ste mali oblecene ked ste maturovali? Saty ci len klasika sako bluzka nohavice? Hlavne ma zaujima obuv neviem ci si dat lodicky, baleriny, ... Otvor fórum »
13. 3. 2017 15:10
15
Tipy na zlepšenie spánku
Máte prosím nejaké tipy na zlepšenie spánku? Nejde mi o zaspávanie, s tým nemám problém, ale skôr o skvalitnenie spánku a jeho skrátenie a ľahšie zobúdzanie? Čo vám vyhovuje/nevyhovuje. Dobrý madrac? Hudba? Meditácie? Osobné skúsenosti ma zaujímajú... Otvor fórum »
13. 3. 2017 13:44
6
Aké 4 témy budú na maturitách zo SJL a Aj ?
Niekde na webe som čítal, že počas tohto víkendu sa dajú zistiť, že aké 4 témy na sloh budú v utorok na maturitách zo SJL. A aj v stredu z AJ. Vie ich niekto ? Môžte... Otvor fórum »
12. 3. 2017 22:08
33
Čo ste ochotní urobiť pre lásku?
Ahoj, čo všetko ste ochotní urobiť pre lásku? Alebo čo ste urobili? Otvor fórum »
12. 3. 2017 21:32
- Páči sa mi to
Hlasuj »