Diskusie - 702. stránka fóra
4
Tabak z Madarska skusenosti, kvalita, chut nakup cena
ma niekto skusenosti s fajcenim respektive balenim si cigariet z tabaku z madarskej republiky z tych ich tobacco shopov? Kvalita tabaku v porovnanim s nasimi cigaretemi? chut? cena? poradte Otvor fórum »
9. 5. 2017 01:18
16
Skauting v dnešnej dobe
Aký máte názor na skauting v dnešnej dobe? Máte so skautmi nejake skúsenosti, poprípade ste členom? Otvor fórum »
8. 5. 2017 22:55
1
Ekonomická KE TUKE
Poprosim niekoho, kto ma v tejto oblasti znalosti alebo tam chodi na skolu. Oplati sa mi ist na prijmacky ked za maturitu z ANJ mam 28 bodov z maturity z MAT 33 a za sš plus maturitu z... Otvor fórum »
8. 5. 2017 22:40
1
Kniznica Venturska
Prosim Vas, na Venturskej co je univerzitna kniznica, tam je myslim aj studovna, a mozem si tam ist studovat dokument co som mala externe pozicany od nich? som tam este nikdy nebola takto tak neviem ako... Otvor fórum »
8. 5. 2017 21:52
26
"Tichá domácnosť" na intráku
Čítala som tu už kadečo na tému "spolubvývajúci", tak by ma zaujímalo, či to je bežné v našich kruhoch, mať so spolubývajúcimi tichú domácnosť? Proste raz za deň "ahoj" a nič viac, len sa obchádzate v... Otvor fórum »
8. 5. 2017 21:41
3
Kde mi zmizla tá otázka z poobedia?
Ak si ju niekto vôbec všimol... ? Tak once again, prosím prosím, pekne prosím, porovnajte mi niekto vš nitra a vš bystryca (konkretne idem na prekladatelstvo), nemusi byť presne odbor, ale aspon na školu váš... Otvor fórum »
8. 5. 2017 20:47
16
Pes do bytu
Ahojte , myslite ze plemena psov ako jack russel a jazvecik su aj do bytu ? predsa , nie su to velke psy ... dakujem za nazory Otvor fórum »
8. 5. 2017 20:16
7
Internát v Ba
Nepoznáte nejaký dobrý stredoškolský intrák v Bratislave ? Otvor fórum »
8. 5. 2017 18:58
6
Kto vyhrá najbližšie voľby do NR SR
8. 5. 2017 17:34
3
5
Deň víťazstva / День Победы
Ako si pripomínate tento sviatok? Obetuje dve jahniatka a kozľa? Alebo sa opijete? Alebo vyvesíte vlajku? Alebo si spomeniete na padlých chlapov? Alebo pobozkáte výložky? Ja vystavím medaile po otcovi a prastarom otcovi, síce s WW2 moc... Otvor fórum »
8. 5. 2017 15:25
10
Bývanie. Váš kratučký blog o vašom bývaní.
Aké máte predstavy o dobrom bývaní? Je to dom, alebo byt? Je to vidiek, alebo mesto? Je to niečo nové, alebo staré? Je to moderné, alebo konzervatívne? Máte už svoje vysnívané... Otvor fórum »
8. 5. 2017 15:21
10
Prosím, ťažké príklady - Matematika
Ahojte, chcela by som Vás požiadať či by ste mi nemohli pomôcť s výpočtom týchto príkladov, vo štvrtok mám skúšky, je to strana 9 priklady 7, 9, 10. http://exam. sk/wp-content/uploads/2017/01/EXAM-ponuka-hromadnych-testov-na-PS-16-17. pdf Otvor fórum »
8. 5. 2017 14:51
2
"Nie sme zodpovední len za to, čo robíme, ale aj za to, čo nerobíme. "
Ahojte, mojou úlohu je napísať diskusný príspevok (sloh) na túto tému. Čo si predstavíte pod týmto citátom? Ako ho chápete? Mohli by ste mi napísať do súkromnej správy pár viet, ktoré by som možno aj mohol použiť... Otvor fórum »
8. 5. 2017 14:07
7
- Mám, ale nezvyknem ich nosiť často
- Nie, nemám vesty
Hlasuj »