Diskusie - 694. stránka fóra
10
Prečo P***r a jeho alter ego na "E" uráža ľudí?
Neviem čo podrobnejšie napísať. Len ma tak napadlo čo za tým stojí, či sa mu niečo stalo v detstve alebo neviem. Je mi to ľúto. Otvor fórum »
17. 5. 2017 18:38
8
B. stretko
Ahoj te, zajtra rýchle BA stretko poobede, kto chce?idem aj do kompotu a taak Otvor fórum »
17. 5. 2017 18:33
4
Prenesenie zodpovednosti
Napr. Milgramov experiment, lekar kaže človekovi davať el. šoky inemu človekovi a povie mu že ak ho zabije, nebude to naň ho, že on mu to prikazal, je to na zodpovednosť lekara. Keby... Otvor fórum »
17. 5. 2017 17:46
44
Je podľa Vás normálne ak si chalan holi nohy
Nechcem nikoho takého uraziť ale podľa mňa to nieje normalne. Skôr si myslím že to robia iba buzici Otvor fórum »
17. 5. 2017 07:28
2
FMK vylucenie
Caute, chcel by som sa len spytat, ci tu nie je nahodou niekto kto sa nechal vylucit z FMK? V Septembri mam zapis na inu skolu, len kvoli brigade chcem teraz vediet, ci mi pride papier... Otvor fórum »
17. 5. 2017 00:25
15
Manažment alebo medzinárodné podnikanie? :/
Ahojte, píšem o radu, pretože v rovnaký deň mi vychadzaju dve prijmačky na rozdielnych školách. A neviem prečo sa mám rozhodnúť či ten management na UK alebo to medzinar. podnikanie na EUBE. Čo sa viac oplatí... Otvor fórum »
16. 5. 2017 22:52
17
O čom sa najčastejšie rozprávate?
O čom sa najčastejšie s niekým blízkym rozprávate? Aké sú vaše obľúbené témy, ktoré radi riešite, o ktorých radi diskutujete a dokážete s nimi stráviť veľa času? Napr. hudba, hokej, šport ako taký,... Otvor fórum »
16. 5. 2017 22:43
3
Zubarina LF UPJS?
Mam tu nejakych spolubojovníkov? :) rada by som si popísala/podporila trosku:) Otvor fórum »
16. 5. 2017 21:49
6
Vysoká škola / policia
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ze ci sa oplatí robiť vysoku školu keď chcem ísť za policajta ... Otvor fórum »
16. 5. 2017 21:45
7
Vyhadzov
čo by ste robily ak by vás už viac krát vyhodil mamin / otcov priateľ ? ( z jeho) Aj to za totálnu kktinu že nechcete obsluhovať jeho deti ? :/ :D Otvor fórum »
16. 5. 2017 20:15
13
Aký máte vzťah k igelitkám?
Riešite, či niekto má igelitku (igelitovú tašku)? Aký máte k tomu postoj? Vnímate to ako módny prešľap alebo je to niečo in a cool? Alebo proste takéto nepodstatné veci neriešite a beriete to tak, že v živote záleží... Otvor fórum »
16. 5. 2017 19:41
38
Kamarátku chcú udať
Kamoška na pokeci natrafila na jedneho týpka ktorý jej ponúkol 1 500 € za sexchat. Ona to brala ako srandu ale ten týpek jej peniaze poslal a ona mu mala napísať príbeh ako 12 ročné dievčatko prvý krát skúša... Otvor fórum »
16. 5. 2017 16:36
- Nie, nemám strach
- Ešte som sa s hadom nestretol/nestretla
Ďalšie možnosti »