Diskusie - 688. stránka fóra
2
Tetovacie štúdium
Nepoznáte nejaké tetovacie štúdium v okolí Košíc (poprípade Revúcej) ? Otvor fórum »
25. 5. 2017 21:32
22
Čo máte radi na svojom meste?
Ja mám rád starých Bratislavčanov, náš prízvuk, bohatú históriu, zvyky, kvalitnú kuchyňu (napr. lokše s husacou masťou, viedenské knedlíky) naše víno (Račianske) a tiež že su tu nikto do nikoho nestará, baby sú... Otvor fórum »
25. 5. 2017 21:28
6
Maturitný priemer
Ahojte, hlasim sa na vysoku skolu a zoberu ma tam na zaklade priemeru z maturitnej skusky. Tak sa chcem opytat ci nahodou niekto nevie ci sa do toho priemeru rata len ustna cast alebo aj pisomna. Otvor fórum »
25. 5. 2017 20:24
8
11
Existuje pamäť na vône a pachy?
Aj vám sa niekedy stane to, že nejaký smrad cítite aj dávno po tom, čo ste mimo neho? Mne sa to dnes stalo, keď kolegyňa doniesla do práce svojho psíka, ktorý mal zranené uško. Keď... Otvor fórum »
25. 5. 2017 17:01
5
Interierovy dizajn
25. 5. 2017 15:47
6
Letná brigáda v zahraničí
Ahojte:) chcela by som ísť cez leto na brigádu do zajtaničia ale nechcela by som ísť sama. Nechce ísť niekto ?? V prípade záujmu by dom poslala viac informácií. Jedna sa o brigádu v Grécku alebo na Cypre.... Otvor fórum »
25. 5. 2017 15:27
4
Blog - úprava a programovanie
Ahojte vedeli by ste mi niekto poradiť? Na blogu som si stiahla šablónu a na spodu je instagram tej stránky, ktorá tu šablónu vytvárala neviete ako by som to odstránila? https://lifeofbasicgirl. blogspot. sk/ (myslím to úplne dole, nie... Otvor fórum »
25. 5. 2017 10:45
32
Zvracanie pri športe
Behávam asi 5 rokov, občas cvičím. V poslednom čase mám problém, že vždy ked podám nejaký lepší výkon, odbehnem lepší čas alebo si dám tvrdší tréning - zvraciam. Nejakých pár hodín po cvičení/behu alebo na... Otvor fórum »
25. 5. 2017 10:11
6
Prenášanie predmetu
Ahojte v zimnom semestri som nepravil jeden predmet musím ho prenášať. Je potrebné si daný predmet preniesť na nasledujúci rok do zimného semestra alebo si ho móžem preniesť až do tretieho ročníka do zimného semestra? dakujem Otvor fórum »
25. 5. 2017 09:33
17
Ako sa zoznamit s babou po vysokej
Ako ste sa zoznamili so svojim partnerom/partnerkou? Kym som bol na vyske, moznosti bolo vela, teraz je to uz horsie. Asi je hlavnym problemom, ze som v IT firme :) Mladych ludi v mojom okoli vyrazne... Otvor fórum »
25. 5. 2017 00:42
1
Matfyz alebo Stu- stavebna fakulta, matematicko pocitacove modulovanie
Ahojte pred mesiacmi som si pridala prihlasku na MF-informatiku a Stu-SF na mat. pocitacove mod. Nemam velmi rada pravdepodobnost ktoru velmi vyzaduju na Stu ale mam strach ze na Matfyze bude vela fyziky a techniky plus neviem co... Otvor fórum »
24. 5. 2017 23:21
18
6
Trpný rod v nemčine
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť polopatisticky trpný rod v nemčine? Ďakujem Otvor fórum »
24. 5. 2017 19:05
1
13
Radosť a tak.
Čo vás v poslednej dobe najviac potešilo alebo na čo sa veľmi tešíte ? Otvor fórum »
24. 5. 2017 16:30
36
Život na dedine
Myslíte si, že život na dedine je lepší než v meste? Ak áno, uveďte výhody, nevýhody, najkrajšie zážitky a pod. Otvor fórum »
24. 5. 2017 15:45
17