Diskusie - 685. stránka fóra
14
Je odveci ísť s kufrom?
Trošku vo mne zostalo to také zmýšľanie, že čo si kto o mne pomyslí :D tak 10% to mám v hlave, kedysi to bolo tak 60% :D ide o to, že letíme z Anglicka do Brna a... Otvor fórum »
29. 5. 2017 20:40Baby, išli by ste na povinnú vojenskú službu?
- Áno, mám rada akčnosť a som športový typ
- Áno, ale asi by som nevydržala
- Nie, som lenivá a bojazlivá
Hlasuj »
29. 5. 2017 19:17- Áno, ale asi by som nevydržala
- Nie, som lenivá a bojazlivá
Hlasuj »
58
Ste vulgárny?
29. 5. 2017 18:34
16
Dokážete sa nehnevať počas nepriaznivej situácie na ceste? (nie len ako vodič)
- Áno, ľahko ma to vytočí
- Podľa situácie, stresu alebo okolností
- Nie, som voči tomu imúnny
Ďalšie možnosti »
29. 5. 2017 18:14- Podľa situácie, stresu alebo okolností
- Nie, som voči tomu imúnny
Ďalšie možnosti »
Správa z praxe
Ahojte, je tu niekto kto študoval Obchodnú akadémiu a absolvoval povinnú dvojtýždňovú prax, z ktorej na konci musel urobiť vo Worde správu z praxe? Ak by ste to náhodou mali a boli ochotní a poslali, bol by... Otvor fórum »
29. 5. 2017 18:07
9
Powerpoint na XP
Ahojte. Momentálne praxujem a na zajtra potrebujem prezentáciu. V notebooku mám powerpoint 2010 (windows 8), lenže počítač, na ktorom potrebujem prezentáciu spustiť má ešte starý windows XP. Chcem sa spýtať - pôjde to vôbec spustiť? Otvor fórum »
29. 5. 2017 15:38
3
DVP
Aký máte názor na dobrovoľnú vojenskú prípravu ( DVP ) ? Išli by ste do toho ?? Otvor fórum »
29. 5. 2017 07:30
3
Let s WizzAir
Ahojte. Kúpila som pre mňa a pre kaomošku letenky cez WizzAir, no nemôžeme letieť. Chcem sa spýtať, či má niekto takúto skúsenosť, že ste mali kúpené letenky, ale nemohli ste odletieť a či za... Otvor fórum »
29. 5. 2017 00:13
6
Nejaký dobrý mix na štýl OST Hotline Miami?
Odporúčať nejaký dobrý synth alebo retrowave alebo čokoľvek s psychadelickými podtónmi, ktorý by sa podobal na HM a HM OST, alebo by bol obdobne high energy. Arigato! Praise Kek! Otvor fórum »
28. 5. 2017 22:29
49
Priemer
Zaujímalo by ma, že prečo priemerne pekné dievčatá sa nedajú tak ľahko zbaliť priemernými cha, a stále čakajú na niečo lepšie. Príklad: baba sa stretáva a s chalanom... "stejná liga"... rozumejú si, je tam... Otvor fórum »
28. 5. 2017 22:16
5
Čo to znamená, keď niekomu hrozí neklasifikovanie?
Spolužiačke hrozí neklasifikovanie kvôli absencii nad 30%, tak ma zaujíma, čo presne to pre ňu znamená, lebo som sa s tým ešte nestretla. Znamená to, že bude musieť robiť nejaké reparáty alebo niečo podobné? Otvor fórum »
28. 5. 2017 22:10
2
Stúdium na vysokej škole
Zdravím, chcela by som sa opýtať na štúdium špeciálne pedagogiky na vysokej škole. Dá sa študovať súčastne s nejakým konkrétnym predmetom? Predstavujem si to tak, že by som študovala špeciálnu pedagogiku a zároveň anglický jayk. Otvor fórum »
28. 5. 2017 18:52
9
Praca popri vš
Ahojte :) otazka na vysokoskolakov denneho studia... brigadujete popri skole? :) ako casto? Kolko zvyknete zarobit a kde? Je to unavujuce? Kedy sa stihate ucit? :) Otvor fórum »
28. 5. 2017 18:37
57