Diskusie - 683. stránka fóra
54
"Ten pravý" alebo ideálny vzťah. Po rokoch nešťastných vzťahov neviem ako by to malo vyzerať.
ľudia šťastne zadaní - ako ste vedeli že človek s ktorým ste, je pre vás ten pravý? Aké ste mali pri ňom pocity, keď ste sa začali stretávať? ideálny vzťah - ľudia nezadaní - aká je... Otvor fórum »
2. 6. 2017 12:36
19
Snívaj, snívam, snívame,,. Spíš? Spím! Nespíme.
Máte nejaký sen na ktorý si živo spomínate? Pamätáte si svoje sny? Snívala sa Vám niekedy opakujúca sa nočná mora? Splnilo sa Vám to čo sa Vám snívalo? Ak poviete "idem spať okolo ôsmej tak to znamená že idete spať... Otvor fórum »
2. 6. 2017 12:04
7
Farmácia Košice vs Pozemné staviteľstvo v BA
Rozhodujem sa medzi týmito školami ja viem každá z iného cesta viac by ma bavila farmácia ale Košice mam veľmi ďaleko a moc ma to mesto neláka ale stavebná by bola pre mňa ťažšia a nebavilo by ma to asi... Otvor fórum »
2. 6. 2017 09:24
3
Nemiznúci fľak na pokožke
Po silvestri som na svojom latku našla niečo podobne skrabnutiu. Nebrala som to vazne, myslela som si, ze to zmizne. No rana sa nehojila. Doteraz ju mam, vždy sa na nej spraví chrasta a... Otvor fórum »
2. 6. 2017 08:40
2
Ako to je,,
na VŠ s uznávaním skúšok? Uznajú vám len tie, ktoré ste dokončili v ročníku, či aj tie, ktoré ste skončili v semestri? Otvor fórum »
2. 6. 2017 08:34
9
Kupujem klavír
Už prib. 7 rokov hrám na keyboarde, no to ma už nebaví a chcel by som začať hrať na klavíri. Plánujem kúpiť menšie krídlo z bazaru, a teda potreboval by som poradiť, na čo si... Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:50
9
Word na vysokej škole
ahojte. učí sa word na vysokej škole? konkrétne na odbore informatika Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:10
17
Tatarák
Ako ste na tom s konzumovaním tatárského bifteku? Lebo ja osobne nechápem, ako to niekto môže dať do úst, aj s tým surovým žĺtkom, tak ma zaujíma, aký máte na to názor vy? Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:05Iphone6s
Ahojte, nastavujem si iphone a udala som si don mailovu adresu gmail. problem je, že na klasickom fb mam inu mailovu adresu. Pridala som si knej ucet teda tu gmailovú ale neprichádza mi nanu overovací kod... Otvor fórum »
1. 6. 2017 17:08
2
Iphone6s
Ahojte, nastavujem si iphone a udala som si don mailovu adresu gmail. problem je, že na klasickom fb mam inu mailovu adresu. Pridala som si knej ucet teda tu gmailovú ale neprichádza mi nanu overovací kod... Otvor fórum »
1. 6. 2017 17:08
10
Návšteva
Caute cez víkend má prísť ku mne baba. Chcem aby mi dala fajku. Ako mám postupovať? Raz už bola u mňa a mala asi dobrú náladu a mi ju dala. Ako to mám znova urobiť? Ako urobiť... Otvor fórum »
1. 6. 2017 15:20
42
Som divný ?
Som divný keď nemám rád interakciu s ľuďmi a rád si žijem vo svojom svete ? Mám skoro 17 a nikdy som nebol chlastať alebo si strielať do káblu ... Otec mi to však vyčíta že som stále doma... Otvor fórum »
1. 6. 2017 13:32
24
Cítiš sa byť,,
- Nepochopený rodičmi
- Pochopený rodičmi
- Mam inu odpoved,ktora je skor neista.objasnim v komente
Hlasuj »
1. 6. 2017 11:45- Pochopený rodičmi
- Mam inu odpoved,ktora je skor neista.objasnim v komente
Hlasuj »
18
Mali ste niekedy zlomeninu?
- Áno, viac krát som mal fraktúru
- Áno, raz som už mal fraktúru
- Nie, ešte som nemal fraktúru
Ďalšie možnosti »
1. 6. 2017 11:02- Áno, raz som už mal fraktúru
- Nie, ešte som nemal fraktúru
Ďalšie možnosti »
7
Bude podľa vás tretia svetová?
31. 5. 2017 22:17
12
Problém
ľudia mám taký problém :/ moji niektorý kamoši si myslia že pijem :P Ale pritom som za svoj život vypila za glk piva a za 2 glgy Metaxy :D A dnes má kamoš 18 a zajtra ma volá piť ráno... Otvor fórum »
31. 5. 2017 21:51
28