Diskusie - 683. stránka fóra
30
Keď budete mať deti, budete vo výchove,,,,
4. 6. 2017 13:04
10
Lietadlo- batožina
Poprosila by som niekoho kto bežne lieta lietadlom, chcela by som sa opytať informacie ohladom batožin, aby mi napisal TS. (Kto by bol ochotny) Viem že su informacie na strankach spoločností, ale radšej mam osobne vysvetlenie,... Otvor fórum »
4. 6. 2017 12:18
27
Prečo vlastne náckovia bijú
Fetakov, hipsterov, pankacov, metlakov vlasacov a podobnú chamrad? Veď Hitler bol tiež feťák (doktor mu predpisoval metamfetamín čo je inými slovami piko. ) Prečo náckovia nechodia robit bordel na house keď tam sa fetuje úplne najviac Otvor fórum »
4. 6. 2017 10:44
4
Tlačítkový telefon
Mám taký problém, môj mobil sa mi pokazil a ako náhradný používam SE k770i, no problém je ten, že niekedy z ničoho nič prestanú fungovať niektoré tlačítka. Keď mobil rozoberiem, klávesnicu vyberiem a znova poskladam tak to opäť ide. ... Otvor fórum »
4. 6. 2017 09:50
3
Poznáte meno autora obrazu?
Čaute, rád by som vedel názov obrazu a meno autora. Už dlho nám visí na stene a bolo by zaujímavé zistiť, kto je autorom. Ak by ste mali nejaké náznaky alebo viete, bol by som... Otvor fórum »
4. 6. 2017 08:36
11
Warez fóra?
Zdravím, nepoznáte niake warez fóra? Začal som sa nudiť a chcel by som uploadovať soft a hry na dalšie fórka, tak to píšem sem, či nepoznáte ; ) Ďíkes, NF. Otvor fórum »
3. 6. 2017 21:10
31
Akú vetu by ste chceli mať napísanú na náhrobku?
Akú poslednú vetu, odkaz alebo výrok by ste si priali mať vytesanú na hrobe? Otvor fórum »
3. 6. 2017 16:35
9
V obchode som platil 2 € a vydali mi 88 centov, je to fašizmus?
3. 6. 2017 15:24
8
Pokemoni
Dostali ste uz niekedy pokutu za prektrocenie rychlosti, parkovanie, alkohol a pod. ? :-D Otvor fórum »
3. 6. 2017 14:16
12
Raynair
Ahojte, nazory na tuto nizkonakladovku som si uz precitala, ale skor by ma zaujimalo ake mate skusenosti s casom priletu uvedenym na letenke?Viem, ze sa to neda vo vseobecnosti aplikovat a zavisi to od mnohych faktorov... ale z vasej... Otvor fórum »
3. 6. 2017 12:46
14
Kodaň, Dánsko
Ahojte! Idete niekto študovať tento rok do Kodane alebo tam už študujete, prípadne viete o niekom kto tam študuje? Prosím napíšte mi! :) Otvor fórum »
3. 6. 2017 12:43
15
Bývanie v zahraničí
Ahojte, nie som ešte plnoletá, ale už dlho ma ťahá Amerika, alebo proste zahraničie a chcela by som vedieť aký vy máte názor na Slovensko. A keď máte nejaké skúsenosti atď. Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:21
6
Vysoká škola verejných a medzinárodnych vzťahov
Zdravím, chcem sa spýtať, má niekto skúsenosť s touto vysokou školou? Vyzerá to celkom zaujímavo, čo sa týka predmetov a budúceho uplatnenia... http://www. vip-vs. sk/studijne-programy/70-medzinarodne-vztahy-diplomacia Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:14Pomoc s dotazníkom
https://www. survio. com/survey/d/E3G2B2G4V5V4B1O8I Kto by mal chvíľu čas, nech prosím vyplní pár otázok týkajúcich sa problémových vlasov Vďaka:) Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:10
7
Neviem názov filmu :D
Ahojte, mohli by ste mi, prosím, poradiť s názvom jedného filmu? Jedna rodina sa nasťahuje do domu, kde údajne straší. V rodine je menší chlapec a dievča v puberte. V dome sa nachádza drahý obraz,... Otvor fórum »
2. 6. 2017 21:19
- Nebol-a som.
Hlasuj »