Diskusie - 682. stránka fóra
27
Prečo vlastne náckovia bijú
Fetakov, hipsterov, pankacov, metlakov vlasacov a podobnú chamrad? Veď Hitler bol tiež feťák (doktor mu predpisoval metamfetamín čo je inými slovami piko. ) Prečo náckovia nechodia robit bordel na house keď tam sa fetuje úplne najviac Otvor fórum »
4. 6. 2017 10:44
4
Tlačítkový telefon
Mám taký problém, môj mobil sa mi pokazil a ako náhradný používam SE k770i, no problém je ten, že niekedy z ničoho nič prestanú fungovať niektoré tlačítka. Keď mobil rozoberiem, klávesnicu vyberiem a znova poskladam tak to opäť ide. ... Otvor fórum »
4. 6. 2017 09:50
3
Poznáte meno autora obrazu?
Čaute, rád by som vedel názov obrazu a meno autora. Už dlho nám visí na stene a bolo by zaujímavé zistiť, kto je autorom. Ak by ste mali nejaké náznaky alebo viete, bol by som... Otvor fórum »
4. 6. 2017 08:36
11
Warez fóra?
Zdravím, nepoznáte niake warez fóra? Začal som sa nudiť a chcel by som uploadovať soft a hry na dalšie fórka, tak to píšem sem, či nepoznáte ; ) Ďíkes, NF. Otvor fórum »
3. 6. 2017 21:10
31
Akú vetu by ste chceli mať napísanú na náhrobku?
Akú poslednú vetu, odkaz alebo výrok by ste si priali mať vytesanú na hrobe? Otvor fórum »
3. 6. 2017 16:35
9
V obchode som platil 2 € a vydali mi 88 centov, je to fašizmus?
3. 6. 2017 15:24
8
Pokemoni
Dostali ste uz niekedy pokutu za prektrocenie rychlosti, parkovanie, alkohol a pod. ? :-D Otvor fórum »
3. 6. 2017 14:16
12
Raynair
Ahojte, nazory na tuto nizkonakladovku som si uz precitala, ale skor by ma zaujimalo ake mate skusenosti s casom priletu uvedenym na letenke?Viem, ze sa to neda vo vseobecnosti aplikovat a zavisi to od mnohych faktorov... ale z vasej... Otvor fórum »
3. 6. 2017 12:46
14
Kodaň, Dánsko
Ahojte! Idete niekto študovať tento rok do Kodane alebo tam už študujete, prípadne viete o niekom kto tam študuje? Prosím napíšte mi! :) Otvor fórum »
3. 6. 2017 12:43
15
Bývanie v zahraničí
Ahojte, nie som ešte plnoletá, ale už dlho ma ťahá Amerika, alebo proste zahraničie a chcela by som vedieť aký vy máte názor na Slovensko. A keď máte nejaké skúsenosti atď. Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:21
6
Vysoká škola verejných a medzinárodnych vzťahov
Zdravím, chcem sa spýtať, má niekto skúsenosť s touto vysokou školou? Vyzerá to celkom zaujímavo, čo sa týka predmetov a budúceho uplatnenia... http://www. vip-vs. sk/studijne-programy/70-medzinarodne-vztahy-diplomacia Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:14Pomoc s dotazníkom
https://www. survio. com/survey/d/E3G2B2G4V5V4B1O8I Kto by mal chvíľu čas, nech prosím vyplní pár otázok týkajúcich sa problémových vlasov Vďaka:) Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:10
7
Neviem názov filmu :D
Ahojte, mohli by ste mi, prosím, poradiť s názvom jedného filmu? Jedna rodina sa nasťahuje do domu, kde údajne straší. V rodine je menší chlapec a dievča v puberte. V dome sa nachádza drahý obraz,... Otvor fórum »
2. 6. 2017 21:19
19