Diskusie - 677. stránka fóra
32
Vymenuj veci čo ženy robia lepšie ako muži
Vymenuj veci čo ženy robia lepšie ako muži Otvor fórum »
11. 6. 2017 16:45
9
Python pre začiatočníka
No takže, začala som programovať v Pythone a chcem sa vas spytať či nahodou nepoznate dajake dobre pdf subory alebo hocico co vam pomohlo sa zdokonalit a je to celkom zrozumitelne. Moze byt aj v anglickom jazyku. Otvor fórum »
11. 6. 2017 16:31
10
Kratky a dlhy tyzden
Custe, chcela by som sa spytat, ze ak robim systemom kratky dlhy tyzden (na dohodu) , tak cez dlhy tyzden mi to vychadza ze odpracujem podstatne viac nez mam uvedeny tyzdenny cas, sef povedal ze garantuje... Otvor fórum »
11. 6. 2017 15:55
22
Usb kľúč DT micro duo
Ahojte mám problém s týmto usb kľúčom. Keď ho dám do mobilu napíše mi iba že je konektor usb pripojený. Vôbec mi ho nechce načítať. Skúšala som ho dať aj naformátovať no nepomohlo. Vedeli by ste... Otvor fórum »
11. 6. 2017 14:09
31
Taka otazka, zeny, ked sa vam niekto paci, viete chalana vybožkavat aj ako prve ?
Je jedno ci na disco, ci to je len chvilkove, alebo rande a dlhodobejsie :) Otvor fórum »
11. 6. 2017 12:30
12
Predmanželská príprava
Boli ste niekto na takej? :D alebo niekto, koho poznáte? :D akože ideálne na cirkevnej, ale kľudne na hocijakej inej, mňa by hrozne zaujímalo, že wtf tam riešia :D Otvor fórum »
11. 6. 2017 11:37
6
Euba budovy
Niekto kto chodil a pozná euba? Idem tam na prijímačky a neviem ani kam mám ísť :D viem že vystúpiť na zastávke ekonomická univerzita ale potom podľa mapy som tam videla veľa budov :D neviete mi povedať či mám ísť... Otvor fórum »
11. 6. 2017 10:42Euba budovy
Niekto kto chodil a pozná euba? Idem tam na prijímačky a neviem ani kam mám ísť :D viem že vystúpiť na zastávke ekonomická univerzita ale potom podľa mapy som tam videla veľa budov :D neviete mi povedať či mám ísť... Otvor fórum »
11. 6. 2017 10:41
36
Prečo ženy berú chlapov ako sexuálne objekty ?
Prečo ženy berú chlapov ako sexuálne objekty ? Otvor fórum »
10. 6. 2017 22:53
3
UK- BIOLOGIA ci MEDICINSKA BIOLOGIA?
Ahojte neviete niekto poradit ktory z tychto dvoch odborov sa oplati viac studovat ? Biologiu ci medicinsku biologiu ? (myslim uplatnenie po skole, vzdelanie, moznosti, ludia, vyhody/nevyhody, nejake vase skusenosti ... ) diky za... Otvor fórum »
10. 6. 2017 19:56
14
Nemám záujem
Neviete mi povedať prečo ma nezaujímajú pocity ostatných ľudí? Keď mi niekto hovorí o niečo čo zažil alebo tak tak ma to vôbec nezaujíma. Nie že by mi to extrémne vadilo ale zaujíma ma aký druh človeka som. ... Otvor fórum »
10. 6. 2017 19:19
12
1
Brigáda
Zdravím, priatelka z Ceska chce ist brigadovat na SR, ale ziadaju od nej aby si vybavila prechodny pobyt... je to normalny postup, alebo nemaju pravo ziadat aby si spravila prechodny pobyt? Dakujem za odpovede Otvor fórum »
10. 6. 2017 15:06
3
Kurzy pre animátorov
Máte niekto skúsenosti s kuzrom pre animátorov? Ako to prebieha, čo sa požaduje, poprípade môžete nejaké odporučiť. :D Otvor fórum »
10. 6. 2017 14:59
16
Dbáte na zdravú výživu?
- Áno, snažím sa stravovať zdravo
- Jem čo mi chutí, nedbám na zdravú výživu
- Chcel by som sa stravovať zdravšie, ale.......
Hlasuj »
10. 6. 2017 14:55- Jem čo mi chutí, nedbám na zdravú výživu
- Chcel by som sa stravovať zdravšie, ale.......
Hlasuj »