Diskusie - 672. stránka fóra
8
Absolvent vš
Ahojte prosim Vas ako je to s uradom prace po statniciach? Viem, ze do 7dni sa tam treba nahlasit a priniest kopiu diplomu (wtf? ved ho este mat nebudem) a co potom? Pocula som, ze sa tam... Otvor fórum »
18. 6. 2017 10:59
7
Meno, Mesto, Zviera, Vec - ktoré dalo Slovensko svetu
Len tak, na spríjemnenie nedeľného popoludnia. :D Otvor fórum »
18. 6. 2017 10:18
52
Myslíte si, že život každého človeka má rovnakú hodnotu?
Niektorých ľudí si ceníte viac ako iných. Ale mal by podľa vás život jedného z nich väčšiu hodnotu ako toho druhého? Otvor fórum »
18. 6. 2017 08:43
2
UKF - Aplikovaná informatika
Zdravím, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto odborom na UKF - náročnosť štúdia, kvalita... Otvor fórum »
18. 6. 2017 03:11
22
Ako dlho vydrží Tvoja rodina?
Otázky, zamyslenie pre tých čo sa plánujú sobášiť: 1. čo si myslíte, ako dlho (koľko rokov) vydrží Vaša rodina, Váš vzťah s manželským partnerom? 2. dvadsať rokov šťastného manželstva je veľa -... Otvor fórum »
18. 6. 2017 00:48
5
Ako tazko sa zamestnat vo Viedni ?
Ahojte Som tretiacka na marketingu, pracovala som ako stazistka v https://www. primegentle. com/sk viac ako pol roka a teraz rozmyslam ze si prijmem ponuku ist dostudovat posledne 2 roky do Viedne. Myslite ze sa mi tam... Otvor fórum »
17. 6. 2017 22:48
2
UKF - Aplikovaná informatika
Zdravím, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto odborom na UKF - náročnosť štúdia, kvalita... Otvor fórum »
17. 6. 2017 22:13
26
Záhada
Dnes sa mi s pomocou môjho kamoša podarilo vyriešiť záhadu, prečo je prijateľnejšie, keď sa medzi sebou bozkávajú dve ženy, narozdieľ od prípadu dvoch bozkávajúcich mužov. Myslím si, že je to tým, že naša... Otvor fórum »
17. 6. 2017 21:19
9
UKF prekladateľstvo
Ahojte, je tu niekto, kto sa hlásil na prekladateľstvo ANJ-SJ? :) Otvor fórum »
17. 6. 2017 20:58
19
12
Čo potrebujem na biligválne?
Ahojte, stále sa rozhodujem či ísť na normálny gympel alebo na bilingváne. Ak by som išla na biligválne čo tam prosím potrebujem? Pretože chcem ísť na španielske, ale nikdy som sa španielčinu neučila a neviem či je... Otvor fórum »
17. 6. 2017 18:44
6
Bolesť/Pichanie v krku
Bolí alebo skôr pichá v krku na lavej strane. Potrebujem si dať niečo na bolesť ale nemám lieky doma a lekáreň je už zatvorená. Poraďte nejaký účiný domáci recept na bolesť. Vďaka ; ) Otvor fórum »
17. 6. 2017 18:04
1
Holandsko pracicka
Nema niekto priamy kontakt na nejaku neodbornu pracu v Holandsku(skoncene gymnazium), alebo nejaka normalna agentura cez, ktoru ste boli v Holandsku Otvor fórum »
17. 6. 2017 17:02
29
5
POMOC
Ahojte, mam taky problem, chodil som k 1 psychiatrovi na vysetrenia a nemohol som kvoli tomu chodit na seminare z 1 predmetu na vysokej skole a zistil som, ze prodekani odo mna chcu urcite odovodnenie preco som... Otvor fórum »
17. 6. 2017 15:32PASA Trenčín
Ahojte, chodíte niekto na PASU do Trenčína ? Aká je to škola ? Vaše názory ? (učitelia, učebne, ľudia ?) Otvor fórum »
17. 6. 2017 15:27
21
Podviedli ste niekedy svojho partnera?
- Áno, stáva sa mi to dosť často...
- Áno, raz a nikdy to nechcem zopakovať
- Ešte nie, no chcem si nájsť milenca/milenku, na spestrenie
Ďalšie možnosti »
17. 6. 2017 14:50- Áno, raz a nikdy to nechcem zopakovať
- Ešte nie, no chcem si nájsť milenca/milenku, na spestrenie
Ďalšie možnosti »
2
Fotoaparát
Pred 2 týždňami som si kúpila fotoaparát Canon EOS 100D. Pár krát som s ním fotila doma, pred týždňom na oslave a v stredu skoro celé poobedie na výlete, no večer mi už nešiel zapnúť. Celú noc som nechala nabíjať... Otvor fórum »
17. 6. 2017 14:36