Diskusie - 651. stránka fóra
9
Nezmazateľný súbor - pomoc
Vedel by mi niekto poradit ohladom vymazania nevymazatelneho suboru vo windows. Uz dlhsiu dobu nechcene vlastnym súbor ktory nieje mozne vymazat ani premenovat pozri obr. http://www. mediafire. com/view/oia8w7d3ypr8gbf/kg. JPG . Vobec neviem co s tym :( Otvor fórum »
23. 7. 2017 09:02
7
Tricko pusta farbu pod pazuchami
ahojte, prosim vas kupila som si nove tricko, oprala, je lanove a pod pazuchami mi akoby pustalo farbu, resp vzdy ked ho nosim mam cele pazuchy modre - akoby modre bavlnky. Neviete co na to... Otvor fórum »
23. 7. 2017 07:17
3
Trenčín - Čo sa oplatí vidieť?
V pondelok budem v Trenčíne, budem tam čakať asi 5-6 hodín. Ešte som v tomto meste nebola, preto na zaujímajú miesta, kam by som sa mohla ísť pouzrueť. Čo mi odporúčate určite nevynechať? Plus, ... Otvor fórum »
22. 7. 2017 19:05
1
ŠD Dolnozemská
Ludia vie niekto kto tu bol ubytovaný, že ako to tam funguje? Napr sprchy sú len spoločné na poschodí? Ako je to s kuchynkou? Viem že by som mala mať 2-lôžkovú izbu..a Nie sú nikde na nete fotky ako... Otvor fórum »
22. 7. 2017 18:23
1
PHILIPS SC2009/00 LUMEA PRESTIGE IPL
Ako hodnotíte tento depilátor? Oplatí SŠ to kúpiť za tie peniaze? Aké sú vaše skulsenosti s ním? Otvor fórum »
22. 7. 2017 17:41
2
Ako mu napísať
Ahooojte Chcem napísať jednému chalanovi ale vôbec Nwm ako začať a o čom si pisat poznáme sa zo školy a tam sme po sebe pozerali dosť... prosiiim poraďte čo mu napísať a o čom sa bavit a ako začať konverzáciu....... Otvor fórum »
22. 7. 2017 17:12
12
Poloha chlap le FG cží ty si na ňom
- 4 Som v Tom neskúsená radšej mám odzadu alebo keď je on hore
- 3 Som v Tom dobrá keď som hore prirazam panvou atd
- 2 Užívam si to kombinujem rôzne techniky aby som sa urobila
Ďalšie možnosti »
22. 7. 2017 16:43- 3 Som v Tom dobrá keď som hore prirazam panvou atd
- 2 Užívam si to kombinujem rôzne techniky aby som sa urobila
Ďalšie možnosti »
4
Zvyknete nakupovať na bazáre?
- Áno, viac krát už kúpil/a vec z druhej ruky
- Áno, raz som už takto zakúpil/a produkt
- Nie, nikdy som ešte v bazáre nenakupoval/a
Hlasuj »
22. 7. 2017 16:35- Áno, raz som už takto zakúpil/a produkt
- Nie, nikdy som ešte v bazáre nenakupoval/a
Hlasuj »
6
Lietadlo- batožina
Môžem si do veľkeho kufra dať kozmetiku (tekuty makeup, špirala, odličovač atď..) Bude to niekto kontrolovať ako pri priručnej, či nie? Dik. Otvor fórum »
22. 7. 2017 15:28
11
Iphone 7 alebo 7 plus
Keby ste si mali vybrat medzi mobilmi iphone 7 alebo iphone 7 plus, ktory by ste si kupili a preco? Dakujem za vase nazory Otvor fórum »
22. 7. 2017 11:31
2
Štúdium na TUKE a odbory
Ahojte. Rozhodujem sa medzi bc. odbormi prototika a ortotika alebo mechatronika. Vedeli by ste mi niekto poradiť s čím je lepšie uplatnenie? :D Poprípade niečo úplne iné z technických odborov, čo je aj zábavne, aj... Otvor fórum »
22. 7. 2017 09:21
34
Dunkirk
Boli ste alebo sa ešte len chystáte do kina? Ak ste boli, aké sú vaše pocity? :) Otvor fórum »
22. 7. 2017 00:18
4
Prasklina na dotykovej obrazovke notebooku
Ahoj, kamarát mi stúpil na notebook a prasklo mi sklo na obrazocke notebooku. Dotyk funguje, je to len estetická vada. Povedala som mu, nech sa s tým netrápi, ale bohužial, vždy ked te... Otvor fórum »
22. 7. 2017 00:00
12
HELP MEEEEE
Dnes som si zalepila ranu "chirurgickym obväzom na rany" znacky curapor a teraz si to chcem odlepit ale mam to na dekolte zalepene a ofc tam su male chlpky a strasne to boli POKRACUJEM V KOMENTOCH Otvor fórum »
21. 7. 2017 22:54
8
Nový smartfón
Čaute, potrebujem vaše drahocenné rady zas a raz. Chcem si kúpiť nový telefón avšak nechcem samsung a asi ani apple. Lebo sú všade a mám ich po krk. Najradšej by som bola keby bol vodeodolný... Otvor fórum »
21. 7. 2017 21:33
5
Fb
Dá sa na Facebooku niečo take ako vypnúť vašu aktivitu že proste budete neviditeľní pre ostatných ani vaši priatelia neuvidia čo ste likeli komentovali a tak, ja len chcem aby ľuďom ani priateľom neukázalo že som sa pridala na... Otvor fórum »
21. 7. 2017 20:52
21
8
Ked s niekym idem na kavu, obed, veceru
A necham si blocky, mozem si to napisat na firmu ako reprezentacne vydaje? Co vsetko treba pritom vydokladovat? ci mi staci len blocek? Otvor fórum »
21. 7. 2017 19:25