Diskusie - 598. stránka fóra
21
Kryptomeny
Zdar, rozhodol som sa investovať pár sto € do kryptomien (nie bitcoin, ethereum, litecoin). ALE odkiaľ ich kúpiť? Na internete sú desiatky možno stovky možností odkiaľ ich zohnať. Preto sa chcem informovať či náhodou niekto... Otvor fórum »
15. 10. 2017 20:43
10
Ako človek získa status " mám niekoho" ?
Spýtata sa otázku " Chceš somnou chodiť ? " ? Otvor fórum »
15. 10. 2017 19:42
3
Poradte podobný film
Prosim poradte film podobný ako cool childs don't cry. Alebo proste nejaky kde mladý ludia sa na zaciatku nemajú radi a potom neskor sa do seba zamilujú :-) dakujem Otvor fórum »
15. 10. 2017 17:28
3
Piracetam -Nootropika
Caute rozmyslam nad zacatim uzivania piracetanu. Má s tym niekto skusenosti? Otvor fórum »
15. 10. 2017 16:57
5
Vysoké školy a talentové skúšky
Ahojte, je tu niekto kto robil talentové skúšky na vysokú školu a nebol extra nadaný na kreslenie , modelovanie a pod. Som študentkou stavebnej školy so zameraním na interiérový dizajn ale kreslenia zátiší a vyrezávanie neovládam. ... Otvor fórum »
15. 10. 2017 16:11FHI EUBA Účtovníctvo a auditorstvo
Zdravím študujem FBI na TUKE a chcel by som po bc. prestúpiť na Ing. na túto fakultu. Je to možne? Máte s tým niekto skúsenosti alebo musíte byť z tejto fakulty? Otvor fórum »
15. 10. 2017 15:49
17
Túžili ste niekedy byť politikom/poslancom?
- Áno, rozumiem niektorej problematike
- Áno, iný dôvod prečo chcem byť
- Nie, nechám tieto veci na iných
Ďalšie možnosti »
15. 10. 2017 15:09- Áno, iný dôvod prečo chcem byť
- Nie, nechám tieto veci na iných
Ďalšie možnosti »
7
Keď ješ rožok, žemľu ,,. (pokračovanie v komentári)
15. 10. 2017 14:44
6
Počuli ste už o Falun Dafa?
Včera som dostala letáčik, ešte som to nejako nesledovala, počujem o tom prvý krát, aj o tých údajných vraždách a prenasledovaniach na východe. Zaujímal by ma váš názor, hlavne tých, čo už majú s... Otvor fórum »
15. 10. 2017 11:39
9
Chodíte do divadla?
15. 10. 2017 09:57
3
Súkromné bilingválne gymnázium Ružomberok
Viete niekto ničo o tomto gymnáziu ? Minulý týždeň boli u nás na ZŠ a dosť ma zaujali... rozmýšľam, že by som sem išla....len nemám veľa informácii--len to čo nám povedali oni a stránku majú prázdnu--tam som sa... Otvor fórum »
14. 10. 2017 23:55
19
Kedy je najlepšie kupovať notebooky?
Čaute, v blízkej dobe si chcem kúpiť notebook, no neviem či je tá správna doba na to. Chcel by som poradiť od niekoho skúseného, nechcel by som zbytočne preplapiť zaň. Kedy je najlepšie kúpiť notebook... Otvor fórum »
14. 10. 2017 21:16
13
Pozvanie na svadbu
Chalan, ktorý sa mi páči ma pozval na svadbu jeho kamaráta. Zatiaľ nepoznám žiadnych jeho známych. Neviem sa rozhodnúť, či jeho pozvanie prijať, keďže okrem neho by som tam nikoho nepoznala a nechcem aby sa... Otvor fórum »
14. 10. 2017 20:43Bilingvalne gymnazium bilikova
Ahojte, chcem sa len opytať či má niekto skúsenosti s bil. anj. gym. na bilikovej v Bratislave? Tento rok by som chcela ísť robiť prijimačky. Prosím napíšte hocičo ohladne bilingválnych anglických gymnázii v Bratislave. Velmi... Otvor fórum »
14. 10. 2017 17:26
25
Ako veľmi fotografujete na dovolenkách, výletoch i počas bežného dňa?
- Fotím veľa, či už pre seba alebo pre aplikácie
- Nefotím veľa, alebo takmer vôbec
- Fotenie prenechám na iným, ktorí sú so mnou
Ďalšie možnosti »
14. 10. 2017 13:30- Nefotím veľa, alebo takmer vôbec
- Fotenie prenechám na iným, ktorí sú so mnou
Ďalšie možnosti »
7
PriF. UK alebo Muni?
Ahojte, chystám sa na výšku - na chémiu. Zaujímalo by ma, či je príliš veľký rozdiel medzi Univerzitou Komenského a Masarykovou univerzitou. Najradšej by som bol, keby odpísali hlavne tí, ktorí študovali na jednej... Otvor fórum »
14. 10. 2017 12:17
2
Oprava retiazky
Neviete mi poradit kde by mi skratili retiazku v TT? Spravia to v zlatnictve aj ked nie je zlata? Alebo kam sa mozem obratit? Vopred vďaka Otvor fórum »
14. 10. 2017 11:57