Diskusie - 4988. stránka fóra
14
Fotka a mŕtvy človek
Nezdá sa vám, že keď sa pozeráme na fotku človeka, ktorí je už mŕtvy, tak ho tým vlastňe zneucťujeme ? To je akoby sme vyvolávali jeho ducha a kričali do záhrobia "pozri sa mi do očí". ... Otvor fórum »
6. 9. 2011 19:25
40
Imatrikulácia
Tý čo ste už mali imatrikuláciu v 1. ročníku na SŠ mohli by ste my vysvetliť ako to prebieha a čo sa tam robí. Otvor fórum »
6. 9. 2011 19:14
84
Do akej triedy momentálne chodíte a na akej škole?
Do akej triedy momentálne chodíte a na akej škole? Otvor fórum »
6. 9. 2011 18:30
17
Mobilný telefón
Vedeli by ste odporučiť (aj z vlastnej skúsenosti) nejaký kvalitný mobil s dotykovou obrazovkou do 180€ ? Otvor fórum »
6. 9. 2011 18:20
28
Aká bola vaša prvá skúsenosť so smrťou? Ak sa vám stalo, že zomrela nejaká známa osoba, ku ktorej ste sympatizovali, ako ste sa
Proste, tak ma dnes napadlo. Ako som išiel domov a spomenul si na vynikajúceho herca, komika a spisovateľa Júliusa Satinského. Že už to bude 9 rokov tuším čo zomrel (zomrel v 2002, nie?) a ja... Otvor fórum »
6. 9. 2011 18:19
12
Čo hovoríte na SIV prípravné kurzy?
Ahojte, som študentka 4. ročníka na gymnáziu. Chcela by som sa spýtať na váš názor a hlavne či máte skúsenosti s týmito prípravnými kurzami. Keď do toho už zainvestujem, chcem vedieť či to nebudú len... Otvor fórum »
6. 9. 2011 18:16
6
Nejaký vynikajúci kožný lekár v Košiciach???
Pod pojmom vynikajúci lekár si predstavujem doktora, kt. pátra po príčine nejakého ochorenia a nelieči iba "povrchovo" - nasadením antibiotík a iných gebuzín... bola by som vám fakt povďačná, ak by ste o niekom takom vedeli. Otvor fórum »
6. 9. 2011 18:14
9
Gymnazia Kosice
Chodim do 8. ročníka ....Ake anglicke bilingualne gymnazia by ste mi poradili v kosiciach? Otvor fórum »
6. 9. 2011 17:43
13
Sledujete televíziu (seriály, filmy,,. )?
- Nie, je to iba žrút času. Televíziu vôbec nesledujem.
- Samozrejme! Veď je to vzdelanie. Keď na niekoho zakričím: "Utíkej Forreste, utíkej!" a človek sa na mňa otočí, že "O čom?" tak to je hanba!
- Iba niektoré filmy. Tak občasne. Hlavne, keď nemám nič lepš
Hlasuj »
6. 9. 2011 17:37- Samozrejme! Veď je to vzdelanie. Keď na niekoho zakričím: "Utíkej Forreste, utíkej!" a človek sa na mňa otočí, že "O čom?" tak to je hanba!
- Iba niektoré filmy. Tak občasne. Hlavne, keď nemám nič lepš
Hlasuj »
7
Žiadosti o vykonanie praxi
Aké máte skúsenosti s posielaním žiadosti cez mail? Alebo je to lepšie osobne? Mala by som praxovať v hotelových zariadeniach a zatiaľ som si nepodala žiadosť na jeden hotel... Inak robia hoteli nejaké... Otvor fórum »
6. 9. 2011 17:26
6
Umelecka skola
ahojte :) ..prosim vas skuste mi poradit kto sa v tom aspon trochu vyzna , som prvacka na strednej skole, fotim a kreslim a chcela by som ist v buducnosti na nejaku umelecku vysoku skolu na designerstvo a... Otvor fórum »
6. 9. 2011 17:20
14
Lacná zrkadlovka
Ahojte, chcela by som zrkadlovku, digitalnu bud Nikon alebo Canon..nepredávvate niekto nejakú alebo nepoznáte stránku, kde ju ponukaju tak medzi 100-250 alebo 270 €? pls dakujem ; ) Otvor fórum »
6. 9. 2011 16:49
12
Ako je to s prestupom na inú strednú školu ?
Zdravím . Od včera som prvák na strednej škole , ale zistil som , že to nie je nič pre mňa . Chcel by som prestúpiť na inú SŠ , ešte teraz. Má s... Otvor fórum »
6. 9. 2011 16:37
6
Aký batoh na notebook
ahojte potrebovala by som poradiť nejaký dobrý batoh na notebook(ja mám 14" lenovo ale môže byť aj väčší) pozerala som na nete ale také čo sa mi páčia sú buď drahé alebo ich nemajú:D je lepšie keď je samostatný oddiel... Otvor fórum »
6. 9. 2011 16:02
14
Wifi
Ahojte, mám taký problém. Som na intráku, mám tu svoj notebook tak, ako všetci. Na intráku je wifi nezaheslované, takže každý tam môže chodiť. Keď sa chcem pripojiť ja a sedím rovno pod... Otvor fórum »
6. 9. 2011 15:58
9
Keyboard ?
Chcem si kúpiť keyboard ale neviem aký. Lebo som hrala na klavíri a ten rodičia predali. Otvor fórum »
6. 9. 2011 15:40