Diskusie - 4986. stránka fóra
4
Ukončenie štúdia - FMK
Máme nárok na 3 bezplatné roky štúdia a neviem, či sa mi tento rok bude počítať ako jeden z nich..bola som na zápise 23. 8. a nastúpiť som mala myslím 26. 9. , dnes som posielala papier... Otvor fórum »
8. 9. 2011 13:07DIGITALIZUJE SA TELEVíIZIA! MALA BY MAŤ BRATISLAVA AKO MESTO SAMOSTATNÚ TELEVÍZIU
Pokračovanie z blogu. Odpoveď čo pridal koment" PROFESOR!Dobre, dobre pán profesor! tak jedna desatina obyvateľov Slovenska ! ale aj tak Banska Bystrica nemá ani polovicu obyvateľov Petržalky a svoju lokálnu televíziu má ! Prievidza okolo... Otvor fórum »
8. 9. 2011 12:28
4
Lucky bamboo v prívesku
Máte niekto skúsenosti s touto srandou? Viem, že sa dá potom normálne presadiť a všade sú návody ako sa o to starať... Ja len chcem vedieť, či s tým treba aj niečo robiť, kým je to... Otvor fórum »
8. 9. 2011 12:21
16
28
Mali ste už niekedy vedomý sen (lucid dream)?
8. 9. 2011 10:11
5
Prechodný pobyt/internát
Ahojte chcem sa opýtať ohľadom prechodného pobytu počas bývania na intráku. Počula som, že ak si vybavím v danom meste prechodný pobyt tak budem doma oslobodená od takých poplatkov ako sú poplatky za smeti, vodné, stočné a pod. ... Otvor fórum »
8. 9. 2011 10:07
6
EUBA uplatky
Neviete nahodou ako je to na EUBA s uplatkami ? Kolko sa dava za skusku ? Otvor fórum »
8. 9. 2011 08:22
10
Kupovali by ste si albumy keby vychádzali na USB?
8. 9. 2011 07:04
5
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček?
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček? http://www. everbuying. com/m-webad-ar-lid-1405. htm tak cool a sexy Spýtal sa ma, aby to večer, to nie... Otvor fórum »
8. 9. 2011 05:39
26
Práca v kine ako uvádzač
Má s touto prácou už niekto nejaké skúsenosti? Konkrétne by bolo dobré ak by sa jednalo o sieť kín Palace Cinemas. Ako to tam chodí a je to časovo náročné? A ak sa jedná napr o študenta je možné... Otvor fórum »
7. 9. 2011 23:25
19
Kratkozrakost Psov + Otazky k stenatu
Otazka0: Existuje vobec tento defekt aj u psov? Mimo temu: Donieslo sa ku mne stena, miesanec (hl. crty po labradorovi), asi mesacne, kde mam podozrenie na sedy zakal... Otvor fórum »
7. 9. 2011 23:02
22
Sledujete relácie ako napr. Srdcové záležitosti a pod. ? Aký máte na to názor?
- Sledujem. Je to také romantické.
- Sledujem. Vždy sa na tom riadne zasmejem.
- Nesledujem a nezaujíma ma to.
Ďalšie možnosti »
7. 9. 2011 22:21- Sledujem. Vždy sa na tom riadne zasmejem.
- Nesledujem a nezaujíma ma to.
Ďalšie možnosti »
27
Prestúpenie.
Viem, že táto otázka tu bola asi milión krát. Chodím na cirkevné gymnázium. Už po jednom dni som zistila, že to nebudem zvládať. Po prvej hodine angličtiny som pochopila, že tu... Otvor fórum »
7. 9. 2011 22:14
5
Vraj najzábavejšia aplikácia roku 2011, vyskúšal ju už niekto?
http://www. mozzi. com/online_ads/index. php?data=SK_OFFICELADYSCAN. swf&affid=MM&type=NM&sem=N&stype=SCENARIO&vas=21885&context=0tIDAN4fGABDG6cAAAAAAKbkKAAAAAAAAgAoAQIAAAAAAP8AAAAEFu6MJQAAAAAA6uAoAAAAAAB6nDUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Otvor fórum »
7. 9. 2011 21:58
18
Kontaktné šošovky
myslite si, ze je jedno aky roztok pouzijem ku sosovkam? alebo maju vsetky sosovky specificky roztok vhodny prave pre ne? doteraz som mala sosovky acuvue a k tomu roztok Opti free replenish. teraz mam ale... Otvor fórum »
7. 9. 2011 21:48
5
Zháňam privát v Nitre!
píšte len k téme a len ak o niečom viete, hľadám nejaký privát, najlepšie niekde blízko školy, okolie Pod Zoborom, alebo keby aj inde nevadí až tak, čo najlacnejší minimálne pre 2 osoby Otvor fórum »
7. 9. 2011 21:39