Diskusie - 4714. stránka fóra

60

Fajčenie v byte
 Ako je to možné,  že si ľudia fajčia v byte? Už nemajú čuchové bunky,  že im nevadí ten nenormálny smrad? Ja sama,  dá sa povedať,  že fajčím,  ale nikdy v živote by som si nezapálila... Otvor fórum »
14. 12.  2011 02:09Pridajte ešte. či už stačí?
 http://www. birdz. sk/forum/diskusia-s-najvacsim-poctom-komentov/76847-tema. html Otvor fórum »
14. 12.  2011 00:03

41

Baby, bolí vás to keď dostanete viacnásobný orgazmus?
 Lebo mám priateľku ktorá vyzerá že ju to bolí,  ale neviem naisto.  Ťažko sa to zisťuje :o) Otvor fórum »
13. 12.  2011 23:35

90

Kde spraviť februárové stretko?
13. 12. 2011 23:29

9

LF MUNI
 Ahojte, kto ide tento rok na medicínu pokusit štastie na LF MUNI? Chcela by som vedieť, ako prebiehaju prijimacky,  čisu presne tie z modeloviek (fyzika, biologia, chemia)....popripade nazory studentov, co tam robili prijimacky. Je lahsie sa tam dostat, ako... Otvor fórum »
13. 12.  2011 22:47

64

25 zvieracích veselostí
 =D minule to boli všakovaké prešľapy,  ale na tomto som sa asi zasmial viac    tak ktoré je top?? Otvor fórum »
13. 12.  2011 22:37

38

Vedeli by ste si predstaviť svet v ktorom by sa nič nemuselo a všetko mohlo?
 každí z nás sa musí učiť,  pracovať,  založiť si rodinu,  dodržiavať zákony ktoré sme si sami vytvorili pretože tak je to v spoločnosti normálne... vedeli by ste si predstaviť svet bez tohto všeobecného stereotypu ?  ... Otvor fórum »
13. 12.  2011 22:22

38

Váš vzor
 Ahojte máme do školy zistiť že aký je náš vzor (človek) a ja proste nemám žiadny :D je to dosť čudné asi :) keď sa nad tým tak zamyslím ja si vlastne idem svojou cestou kde si stanovým ciele a... Otvor fórum »
13. 12.  2011 22:04

37

Nuda a nuda,,.
 Keď máme v škole voľnú hodinu vždy sa len ja nudím,  všetci sa bavia.  Poradíte mi nejakú hru v škole s dvoma alebo viac hráčmi ? Ďakujem...  :-* Otvor fórum »
13. 12.  2011 21:24

19

Pesničky ktoré sa na Slovensko nedostanú.
 Poznáte alebo počúvate songy ktoré sa do slovenských médií pravdepodobne ani nedostanú? Napríklad zahraničné,  niečo čo preráža rebríčky a je to na vrchole.  :) Otvor fórum »
13. 12.  2011 21:19

25

Filmy sťahujete, alebo pozeráte online?
13. 12. 2011 21:19

37

Čím sa zásadne líši Boh Jahve od ostatných bôžikov?? podľa vás
 A aké dôsledky pre človeka má viera v Trojjediného Boha – Boha v spoločenstve – ,  na ktorého obraz je človek stvorený? Dnes na inu nôtu. Kresťania..viete či neviete?? :D Otvor fórum »
13. 12.  2011 20:50

28

Menzes
 Táto téma je skôr pre dievčatá, ale keď okomentujú aj chlapci budiž.  Prosím,  chcela som sa spýtať,  neviete ako sa dá privolať menštruácia? Už mi pár týždňov mešká a to som aj pila červené víno,  vraj... Otvor fórum »
13. 12.  2011 20:11

15

Expiracna doba
 Mozu sa pouzit tabletky 2 mesiace po expiracnej dobe? alebo to bude mat neake vedlajsie ucinky ? /ide o ibalgin/ :D Otvor fórum »
13. 12.  2011 20:04

4

Program na akadémiu
 Robíme vianočnú akadémiu,  už tam máme spevácke sólo,  všetci budeme spievať zvonky šťastia,  pomádu budeme tancovať a robiť populušku za plachtou,  ale chcel by som vás poprosiť či by ste neporadili ešte niečo,  keďže toho... Otvor fórum »
13. 12.  2011 19:41

12

Anglická olympiáda
 Na základných školách práve prebiehajú anglické olympiády.  Mohol by mi niekto povedať čo tam bolo? A konkrétne niekto kto je z 9. ročníka? :)   Ďakujem Otvor fórum »
13. 12.  2011 19:17

37

Je to divné??
 Ahojte,  ja mám takú jednu otázku.  Všimla som si,  že väčšinou,  teda takmer vždy,  no dobre tak vždy keď idete napr.  na pokec s tým,  že si chcete s niekým popísať,  babe... Otvor fórum »
13. 12.  2011 19:03- 1 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 2 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 3 citite ucinky konsolidacie?
 - 4 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.

- 1 Akým spôsobom používate Ai asistentov?
 - 2 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
 - 3 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
 - 4 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 5 Co uznavate viac?
 - 6 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 7 citite ucinky konsolidacie?
 - 8 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.