Diskusie - 455. stránka fóra
9
Stretko vo stvrtok, co sa da robit vo stvrtok?
Mam s niekym dohodnute stretnutie, ale neuvedomil som si ze cez sviatky je u nas vsetko zavrete. Ale zase da sa ist do rajky, alebo viedne? Fico dakujem ti fakt... Uz vacsiu peachovinu si nevedel vymysliet. Otvor fórum »
3. 7. 2018 14:10
8
Čo by mal ovládať vyštudovaný Informatik
Zdravíčko, chcel by som sa spýtať či existuje Informatik pre všetko , nie čisto len programátor, ale človek , ktorý vie programovať, kódiť web stránky, pracovať so sieťami , robiť správcu siete, ... Otvor fórum »
2. 7. 2018 21:46
9
Vlaková preukážka
Tí, čo ste skončili tento rok strednú školu a máte vlakovú preukážku na cestovanie zadarmo, tak vám platila do júna alebo ju máte platnú až do augusta? Otvor fórum »
2. 7. 2018 18:39Tablet
ahojte! neviete mi poradit ktory tablet by bol najlepsi pre mna? potrebujem ho hlavne na pisanie cize dobry stylus k nemu musi byt :) rozmyslala som nad ipadom ale odradza ma cena. neviete poradit ako to funguje keby... Otvor fórum »
2. 7. 2018 15:41
1
Vydanie vlastnej básnickej zbierky
Ahojte, píšete básne ? mali by ste záujem o vydanie vlastnej básnickej zbierky? Navštívte stránku www. noav. sk a zaregistrujte sa. Je tam kolonka fórum kam môžete pridávať vlastnú tvorbu a môžete získať vydanie vašej... Otvor fórum »
2. 7. 2018 15:38
2
Dovolenkovy zajazd
Je tu niekto ochotny poradit s dovolenkou cez cestovku? last minute, 2 osoby, all inclusive, do 700 eur, na tyzden, odlet z BA, kludne rusnejsia oblast, blizko plaze hotel, idealne Malorka. ... Otvor fórum »
2. 7. 2018 15:21
6
Bankomat v Chorvátsku.
Serus. Mám takú asi banálnu otázku. Da sa v Chorvátsku z ich bankomatu vybrať EURO? Alebo sa dajú len kuny. Dikes Otvor fórum »
2. 7. 2018 12:03
9
Škola.
Zdravím. Chodím teraz do jednej školy, ktorá má skúškové do 31. 8 a zápis 7. 9. Avšak od septembra nastupujem na druhú školu, ktorá má tiež zápis 7. 9. Stačí neprísť na zápis na prvej... Otvor fórum »
2. 7. 2018 06:38
6
Neviem čo mám robiť
Strašne chcem byť z jeným dievčaťom ale ona chce môjho najlepšieho kamaráta a najhoršie že mňa si už ani nevšimne poraďte mi čo mám robiť porsím vás. Otvor fórum »
1. 7. 2018 22:35
13
Dá sa prenajať nájomný vrah ktorý by zabil objednávateľa?
Tým objednávateľom som ja. Sám to nedokážem Otvor fórum »
30. 6. 2018 22:45
40
Mladá baba a samovrazda kvoli Avicii?
https://www. instagram. com/avicii. sweden/ Má iba 17 rokov, vyzera to na samovrazdu? Kde má rodinu, kamosov? Otvor fórum »
30. 6. 2018 21:41
4
Studium bakalara 4 roky
Plati sa ten rok studia navyse ak som prerusil studium v 1. rocniku na VS zo zdravotnych dovodov, teraz nastupujem ale na inu fakultu? Ked to bolo zo zdravotnych dovodov nema zmysel si podat v buducnosti ziadost aby mi... Otvor fórum »
30. 6. 2018 20:55
20
Žilo sa podľa vás na Slovensku lepšie kedysi alebo teraz?
30. 6. 2018 19:32
7
Vysoká škola - kredity
prosím vás, mám taký problém, že som na VŠ-Euba, a nespravila som 1 predmet za 3 kredity. Počas semestra som ale mala jeden nepovinný predmet za 3 kredity. Moja otázka znie, že keď mám navyše 3 kredity, môžem si... Otvor fórum »
30. 6. 2018 16:29
60
Rande
Aké bolo vaše prvé rande? :D Nemyslím prvé doslovne ale napríklad prvé s terajším partnerom. Otvor fórum »
30. 6. 2018 15:11